Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, מתוך חובת הגילוי הנאות:

ארבעת הטמבלים בסרטון הם מהנזקים התדמיתיים החמורים ביותר איתם נצטרך כל אחד ואחד מאיתנו חובבי הנהיגה להתמודד בבואנו להסביר לזולת את העובדה שאין סתירה בין שיפור כלי רכב ופגיעה ברמת הבטיחות שלהם.

שאין סתירה בין נהיגה ספורטיבית לאחריות בטיחותית כלפי הסובבים אותנו.

אבל הבוקר הפנו אותי לידיעה הבאה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4054473,00.html

וליתר דיוק לשני האייטמים הראשונים בה,

1. אם שהניקה את בנה במהלך נסיעה בכביש 1

2. אם שהחזיקה על ברכיה את בנה בן ה-3 בזמן נהיגה.

למה לא הופכת המשטרה את שתי אלו לסמל לחוסר אחריות, לזלזול בנהיגה, בחיי אדם.

הדברים הללו חמורים הרבה יותר מארבעת הליצנים ב'מירוץ'.

איפה השוטרים האמיצים במקרה הזה? איפה המכשור הטכנולוגי? התחכום ועבודת הבלשות, המז"פ של יירוט ארבעה כלי רכב, איפה אבוהב שיברבר את ססמאות ארגון השיטור הפרטי 'אור ירוק'?

אה, זה לא מוכר, זה לא מאפשר להכתים ציבור שלם ושומר חוק ברובו.

יש כאן זילות של רייטינג, של ברברת, שטחיות וקשקשת שבינה לבין בטיחות או מאבק בתאונות אין דבר וחצי דבר.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
קודם כל, מתוך חובת הגילוי הנאות:

ארבעת הטמבלים בסרטון הם מהנזקים התדמיתיים החמורים ביותר איתם נצטרך כל אחד ואחד מאיתנו חובבי הנהיגה להתמודד בבואנו להסביר לזולת את העובדה שאין סתירה בין שיפור כלי רכב ופגיעה ברמת הבטיחות שלהם.

אתה בטוח? אם השיפור נעשה בסדנא מסודרת בעלת ידע, אז לא רק שאין פגיעה בבטיחות אלא הרכב הופך לטוב יותר.

אבל, אם את השיפור עשה חאפר שהוסיף מגדש טורבו לעונדה מתפרקת משנות ה- 90, אז יש פגיעה חמורה בבטיחות, המנוע/רכב יתפרקו תמיד ברכגע הלא מתאים - קרי שיא המאמץ של הרכב.

אגב - אני מאמץ בחום את התוכן של שאר ההודעה שלך.

פורסם

אין סתירה בין הדברים שלי למה שכתבת,

אין לי בעיה עם שיפורי רכב כאשר הם נעשים ברמה הגבוהה ביותר, תוך הקפדה על איזון בין הרכיבים שחוברים למכונית המשופרת.

אין לי גם מושג וקצה מושג מה מהותם בדיוק או מה טיב השיפורים שנעשו במכוניות הללו.

מה שאמרתי נגזר ממה שעולה מהסרטון, זה מה שהאנשים בבית ראו וזה מה שמעצב את 'דעת הקהל'

מכוניות משופרות = סכנה, מירוצים = סכנה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לא נמעס לך לדבר שטויות? אני מכיר 1001 משפרים מהארץ ואת כל הרכבים שלהם ובחיים, בחיים לא שמעתי ולא ראיתי שלמישהו התפרק המנוע בנסיעה. ביום שתיראה מקרה כזה תבוא ותתן את הדוגמאות העלובות שלך:evil: .

התגובה מיועדת למר דורקי.

פורסם
לא נמעס לך לדבר שטויות? אני מכיר 1001 משפרים מהארץ ואת כל הרכבים שלהם ובחיים, בחיים לא שמעתי ולא ראיתי שלמישהו התפרק המנוע בנסיעה.

פשש - איזו בקיאות יש לך, 1001 משפרים יש בארץ ואת כולם אתה מכיר? אחד לאחד? אכן השג ראוי להערכה...

אתה מתווכח (ככול הנראה) על משהו שאינך מבין בו, שיפור של רכיב אחד ברכב עלול להביא לקריסת רכיבים טוריים אחרים שאינם בנוים ומתוכננים לעומס היתר.

בדיוק בגלל זה קיים החוק האוסר שינוי מבנה ברכב.

פורסם

בדיוק בגלל זה קיים החוק האוסר שינוי מבנה ברכב.

החוק הזה קיים כי אין הסדר של שיפורים ברכב. אחרת מה שאתה אומר בעקיפין שכל המדינות שמותר להתקין בהם שיפורים ללא שוב בעיה חסרות אחריות. אנחנו בישראל הכי מבינים והכי חכמים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אנחנו בישראל הכי מבינים והכי חכמים.

זו בדיוק הבעיה - אנחנו (קרי - 99.99% מהשיראלים) לא מבינים בשיפורי רכב אמיתיים, ויש מחסור בבעלי מקצוע מתאימים. הרי דרושים צוותים בעלי ידע רב הן לתכנון והן לביצוע - כמה מהנדסי רכב אתה מכיר שמסוגלים לתכנן שיפור אמיתי ומאוזן?

לעומת זאת - אף אחד בעולם לא מבין כמונו בישראלים חאפרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשביל להתקין בולמים וקפיצים לא צריך להיות מהנדס. מהנדסים עשו את זה כבר בשבילנו. יש תקנים למוצרים. גם לקיט שיפור בלימה איימתני.

ברור שאין בעלי מקצוע מתאימים - זה לא חוקי! להתפרנס ממשהו לא חוקי זה בעצם פשע, לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אולי לא הייתי ברור:

אני תומך בשינוי החוק כך שניתן יהיה לשפר רכב בתנאים מסוימים (למשל קיטים מקוריים של היצרן, למשל קיטים שהיצרן אישר, למשל קיטים שגוף תקינה מוכר אישר, למשל קיטים שמפעלים מאושרים בארץ תיכננו ייצרו והתקינו).

אני בהחלט מתנגד לכך שכל זב חוטם יחליט לשפר את הגרוטאה שלו, ללא ניסיון וללא ידע - רק כי הוא שמע מהמכונאי ששירת איתו בצבא ש"זה טוב"...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
החוק הזה קיים כי אין הסדר של שיפורים ברכב. אחרת מה שאתה אומר בעקיפין שכל המדינות שמותר להתקין בהם שיפורים ללא שוב בעיה חסרות אחריות. אנחנו בישראל הכי מבינים והכי חכמים.

נכון מאד. בגלל זה גם לא מוכרים יותר את הC1. פשוט סכנת נפשות הרכב הזה, ומזל שהפסיקו את היבוא שלו לכאן. :roflmao:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה לשבור את הראש? בטסט אמורים לבדוק האם הרכב בטוח לנוע על הכביש הציבורי, צריך להקשיח את הטסט ככה שזה באמת יהיה המטרה שלו. עברת טסט? סע לברכה, מה זה משנה מה יש לך מתחת למכסה מנוע. ככה זה בכל העולם.

כל עוד כל הנורות עבדות, הבלמים הצמיגים והמתלים תקינים, הרכב בטוח.

בבריטניה אפילו הגדילו ראש ואתה יכול לבנות בעצמך רכב, להעביר אותו תקינה מיוחדת ולנסוע על הכביש.

http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/BuyingAndSellingAVehicle/ImportingAndExportingAVehicle/DG_4022105

http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/BuyingAndSellingAVehicle/ImportingAndExportingAVehicle/DG_177879

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

דורקי, תפסיק ללכת שולל אחר סטיגמות ולפזר אותן פה, אם החלטת להיות דובר עם ישראל אז תעשה זאת כמו שצריך. בכל העולם ישנם פרויקטים עם הסטנדרטים הכי גבוהים על הונדות זקנות. ויש לו מעט בעלי מקצוע שהרימו פרויקטים דומים בארץ, זה שאתה לא מבין ולא מכיר כאלה לא הופך אותך לצודק.  

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...