Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החוק הזה קיים רק בארץ. אבל רק פה! . אתה מכיר את החוקים בכל מדינות העולם המערבי, מה מותר ובאיזה תנאים? והישג ראוי או לא לא על זה הויכוח, אתה טוען שהרכבים האלה מתפרקים על הכביש בלי להכיר אחד כזה מקרוב ואני שחלק גדול מחברי חיים את זה כולל אותי ומההיכרות שלי במשך 10 שנים האחרונות עם המון אנשים שמתעסקים עם הדברים האלה אומר שלא היה אחד שהתפרק באמצע הנסיעה. אחד! מקסימום נתקע ויורד לשוליים כמו כל רכב אחר שנתקע ויורד לשוליים (מאזדה 3 ליסינג, לקסוס וכו:wink: ).

אני מכיר כמה בעלי מקצוע מבוגרים מתחום הקאסטום לרכבים שהגיעו מרוסיה לפה בשנים האחרונות והם לא מבינים איך אף אחד לא מנסה לעשות מהרכב שלו משהו קצת יותר ייחודי על הכביש. התרבות הזאת כל כך מפותחת ברוסיה (אני כבר לא מדבר על ארצות הברית אנגליה,גרמניה כאשר הישראלים יתנהגו כגרמנים אפשר יהיה לאפשר להם מה שמאפשרים לגרמנים - מבחינת מהירות וגם מבחינת שיפורים ומעוד הרבה בחינות. בפרטאצ'יה זה לא עובד וכו וכו) אם זה איזה קיט ייחודי לרכב, שינו הסלון של הרכב, מנוע....אחד מהם קנה קרייזלר משופרת פה עם כל מיני תוספות עליה וכשאמרתי לו שכל מה שיש לו על הרכב זה דו"ח במדינה הזאת הוא לא האמין.

עוד הערה לגבי החוק בישראל: יש בו טוב ויש בו רע. אני, למשל, משוכנע שכולכם מקבלים את החוק האוסר רחצה בחופים בלתי מוכרזים ובהעדר מציל, או את החוק המחייב המצאות מדריך מוסמך בשעותפעילות של חדר כושר (שיכול להגיש עזרה ראשונה). הנה דוגמא לחוק חיובי בישראל שאינו קיים במדינות מערביות רבות. המחוקק בישראל לא מצא לנכון לתקצב פיקוח על שינוי כלי רכב. בבקשה, קבלו את החוק - לטוב ולרע, אתם רשאים לפעול לשינויו, אבל עד אז - נהגו לפיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה היא עם החוק מה לא ברור , החוק כאן הוא טועה ולא הגיוני עוד לא הבנת את הפואנטה של כל הוויכוח לאורך כל השרשור ?

1.מאיפה אתה יודע מה נעשה להם מתחת למכסה מנוע ? הרי זה ברור שאם משפר מרכיב קיט טורבו הוא לא מעוניין לפוצץ לעצמו את המנוע ! מכאן באים החיזוקים ! כמו שהוא רוצה לשפר כח הוא משפר אחיזה באותה עת ( קפיצים , בולמים , צמיגים איכותיים ועוד )

שוב החוק כאן עומד לדיון לדעתך זהו חוק צודק לדעתי (ולדעת עוד רבים ) הוא לא !

אין לשוטרים / אור ירוק / לך שום נתון סטטיסטי ששיפורים אכן מסוכנים ושיפורי רכב הופכים אותם ל"כלי רצח" , אם זה כלכך מסוכן אז למה היצרניות רכב מוציאות דגמים יותר חזקים של הרכבים שלהם ? הרי בהרבה מקרים זו אותה שלדה ! (אימפרזה GT ) לדוגמא

שוב אני אומר עשו לך שטיפת מוח יפה מאוד צא מהבועה הישראלית הצועקת להחרים שיפורי רכב ותתחיל להתקדם קצת להבין שזהו העתיד שככה נהוג בעולם המודרני שרוב משרדי התחבורה לא מתעסקים בזוטרות כמו אצלנו ומתעסקים בעיקר ולא בטפל

ולסיום אם החוק היה הגיוני או מפורט יותר אז אולי הוא לא היה מפריע לכלכך הרבה אנשים הסיבה שהחוק מבסיסו דיקטטורי מפריע הכי הרבה , מקווה שהצלחתי להחדיר בך מעט הגיון

החוק הזה קיים רק בארץ. אבל רק פה! והישג ראוי או לא לא על זה הויכוח, אתה טוען שהרכבים האלה מתפרקים על הכביש בלי להכיר אחד כזה מקרוב ואני שחלק גדול מחברי חיים את זה כולל אותי ומההיכרות שלי במשך 10 שנים האחרונות עם המון אנשים שמתעסקים עם הדברים האלה אומר שלא היה אחד שהתפרק באמצע הנסיעה. אחד! מקסימום נתקע ויורד לשוליים כמו כל רכב אחר שנתקע ויורד לשוליים (מאזדה 3 ליסינג, לקסוס וכו:wink: ).

אני מתחיל לחשוד שהבנת הניקרא שלכם היא לא משהו.

1. אני בהחלט תומך בשינוי החוק כך ששיפורים איכותיים יהיו חוקיים למהדרין, גם נתתי מספר דוגמאות איך להבנתי החוק צריך להראות.

2. אני מבין את הצורך בחוק הנוכחי (שכאמור צריך לשנות אותו), כדי למנוע מכל חסר הבנה ל"שפר" את הרכב שלו באופן שפוגע בבטיחות.

3. בהחלט מסכים שרכב לא משופר שאיננו מתוחזק נכון, יכול להיות מסוכן בהרבה מרכב משופר כמו שצריך.

נו אז מה? האם גנב קטן שנתפס יכול לטעון להגנתו שצריך לשחרר אותו רק כי את הגנבים הגדולים לא תפסו?

4. להתגרזן על רכב זה אחלה כל עוד זה נעשה ברכב הנכון על הכביש הנכון - ועדיין מי שעושה את זה צריך להיות מוכן לשאת בעונש במידה ויתפס.

• תוכן חדש...