Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הם עלו עליהם? על ידי דיווח של אנשים. ועכשיו מה הקטע הדפוק פה? קודם כל ראשית, יושב ראש אור ירוק דיבר דיברי טיפשים, מה הקשר לבין רכבים משופרים לכלי רצח? נכון זה נישמע טיפה הזוי אבל לא כל אחד משפר את הרכב שלו מבחינה מכנית,ובמקום לטפל במלא דיווחים של נהגים עבריינים, שהם כלי הרצח אמיתיים בכביש. המשטרת התנועה היא, איך להגיד את זה... טימטום בשיא פיסגתו. פשוט בושה וחרפה למשטרה, ובסדר הם לחצו בכבישים בשעות לא טובות אני מבין את זה, אבל למה לא לטפל בדיווחים שהם יותר חשובים, ולהחמיר בעונשים של עבריניי תנועה? איזהטימטום זה נימאס כבר, צריך לעשות משהו לגבי זה אני רציני מאוד. דיי כבר למה להגביל אותנו במלא דברים? מה עוד מאט גם יגבילו את השעות של היציאות לרחוב? נו באמת ממשל דפוק וגם האכיפה פה דפוקה, אני זועק לעזרה של איזה בן אדם שיבין את השחיתות והטימטום שהולך פה, שיבוא בן אדם אמיתי שמבין את הבעיות במדינה הזו ויתקן אותם. והדברים שיושב ראש אור ירוק מאוד עיצבן אותי. למרות שיש כתבות אחרות שהוא אומר נכון, אבל זה ממש אבל ממש עיצבן אותי.

פשוט בושה וחפרה למשטרה. ועוד בכלל בחדשות, הם מדברים בדרמטיות מוגזמת, עד כדי כך שזה רצח.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערב מצוין לכולם

לא יודע מי ראה ומי לא תסתכלו את התחקירים והמעצרים שעשו לנהגים!

לשוטרים אין מושג מה הם רואים בתא המנוע ובתוך הרכב פשוט צחוק אחד גדול.

ממש הגזימו עם עניין האזיקים והליווי !

אור ירוק באמת חושבים שהם עושים לעצמם שירות טוב כשהם מפרסמים את הסרטון המגוחך הזה? אלפי שקלים שהושקעו בהעסקת שוטרים, צילום מוסתר, הבאת ה"חשודים" לחקירה. והכל בשביל מה? סרטון של 8 דקות שבו רואים חבורת צעירים טמבלים עושים עברות תנועה לא הרבה יותר חמורות ממה שאני רואה מ-40 דקות של נהיגה על הכביש מדי יום, חבורת שוטרים עוד יותר טמבלים שהופכים את השטות הזאת למבצע צבאי, מקשקשים שטויות למצלמה ולא מאמינים אפילו לעצמם, ובראש החבורה האידיוט הראשי, מנכ"ל אור ירוק, עוטה ארשת חמורת סבר על פניו כשהוא פותח במשפט המטופש "התופעה של מירוצי מכוניות היא תופעה מסוכנת". ככה סתם. מירוצי מכוניות. לא "בניגוד לחוק", לא "פיראטיים". כלל המירוצים הוא מסוכן. ואני לא אמשיך שאר השטויות שהוא אומר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis אתה לא עובד בעיתון "אוטו"? כי אם כן מה אתם במערכת חושבים על כל העיניין הזה ולמה שלא תנסו לראיין כמה חכים לעיתון ולדבר איתם על התחום של השיפורים ומה קורה בעולם. אני מבין שיש פה בעיות יותר גדולות שבוערות אבל יש עוד דברים שמעניינים אזרחים במדינה הזאת חוץ מהמצב הביטחוני ועזה.

פורסם

בעינינו, מביני הדבר, הם אידיוטים ,

בעיני ההורים, והאזרחים שרואים את הכתבה הזו בחדשות, הם מבינים מה הם עושים, והם מצדיעים להם על העניין הזה.

זו המציאות וצרךי לחיות על זה, מועיל או לא לאור ירוק,

המצב הנתון שתחום הרגל והספורט המוטורי בארץ, קיבל עוד כדור ברגל, .

אור ירוק בסך הכל מנסים להפחית את התאונות דרכים.

הבעייה היא, שהם לא עושים זאת בדרך נכונה .

ועוד משהו קטן, שאתם אומרים, :"מה מורידים על פילטר, על ג'אנט, על מדבקה, ועל עוד מליון ואחד דברים , רכבים מהכביש , שאתם יודעים שזה דבר שהוא קין (ולא אני לא מדבר על טורבו או הדברים הפחות חוקיים.

בקורס בוחני תנועה, מסבירים להם על מכלולי הרכב, ואחד הדברים שאומרים להם זה:"שכל רכיב/ חלק/ תוספת ברכב שאינה על פי היצרן (לא מדבר על מערכות שמע, ודברים בפנים הרכב אל בנוגע לאחיזה, התנהגות תוספות מנוע וחיצוניות) אינו חוקי ונחשב כשינוי מבנה.

אנו יודעים מהי אהמטרה של הרכיב, חלקם, גם יודעים.

יחד עם זאת ההנחיה היא, :" לא חוקי, = לא אמור ליהיות על הרכב = הורדה מהכביש "

עם המידע הזה, תעשו מה שאתם רוצים, זו האמת, אנו יודעים שיששנם רכבים שאכן מועילים לרכב,

מבחינתם לא, זה שהם מוסיפים את המילה :"כלי רצח, זה אידיוטי, אבל במדינה כמו שלנו, אנילא מתפלא, חצי מהגופים פה רקובים מראש הפירמידה."

לילה טוב, סופ"ש ללא הורדות ..

נ.ב ראיתי על ההונדה בסירטון , השוטר אומר שיש להאצ'בק אינטר קולר באיזור החנוכית דלק/ סעפת יניקה...

שמעו, אני חושב שהומצע שמה פטנט ?

מישהו יכול לומר מאיפה משיגים כזה ?:wink::lol::roll::evil: (לאלו הלא מבינים, ציניות - על החירטוט המקורי של השוטר )

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

אני לא מבין איך יכול להיות שנאשים פה מגבים את השטות שה-4 אנשים האלה עשו?,נכון שכולנו פה אוהבי מכוניות ומרוצים ושיפורים וכל מה שכלול בזה,אבל לעשות "מירוץ" שכזה באמצע היום זה סתם סיכון מיותר,והייתי רוצה מאוד לדעת מה דעתם של האנשים שמגנים על ה-4 (כל אלו שאומרים שזה בגלל שאין מסלולים וכדו') אם היה קורה התרחיש הבא,מכונית אחת הייתה מתהפכת או מחליקה וזה היה גורם למישהו להיפצע או חס וחלילה להיהרג מה אז הייתם אומרים,שזה גם בגלל שאין מסלולים? נקודה למחשבה..

המסקנה היא שזה שאין עדיין מסלולים זה ממש אבל ממש לא תירוץ לעשות "מירוץ" באמצע היום כשישנם עוד אנשים בכביש.

פורסם
אור ירוק באמת חושבים שהם עושים לעצמם שירות טוב כשהם מפרסמים את הסרטון המגוחך הזה? אלפי שקלים שהושקעו בהעסקת שוטרים, צילום מוסתר, הבאת ה"חשודים" לחקירה. והכל בשביל מה? רוני

חולק על דעתך המלומדת.

משכורות השוטרים משולמות להם בין אם הם מגרבצים בתחנה, בין אם הם נוסעים לגני התערוכה לקרנבל החשמל ובין אם הם מפיקים סרטון כזה.

זה תפקידם ובעבור זה משולם שכרם.

החשודים (ממש לא במרכאות) שהובאו לחקירה הם חוליגנים שהפקיעו כביש מידי הציבור והשתוללו עליו, איך שלא תהפוך את זה תשאר עם פיראי אדם שמשתינים מהמקפצה.

על המושג הרתעה שמעת? כשהחשודים האלה יקבלו מאחורה את כל הצינור אז גם החברים שלהם יחשבו טוב-טוב לפני שיחזרו על ההשתוללות הזו.

לגבי אור ירוק, כל מילה מיותרת ואני מסכים איתך שמדובר בגוף הזוי עם מנכ"ל אדיוט (במיוחד), אלא מה? גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגיר...

פורסם

מעניין שדווקא הרכבים הלא ספורטיביים עם התוספות המצועצעות בשני שקל הם אלו שבחרו להתמקד בהם.

עוד משהו: בסרטון רואים מתחת לגשר גם רכבים רגילים שנוסעים זמן רב אחרי ש"רכבי המירוץ" עברו שם והמהירות בה הם חולפים נראית מאוד דומה ...

הפוזה של הבוחן שמבקש לסובב הגה בהונדה ומוצא "חופשים" כשהרכב עומד על אספלט מוצק ,ושלו יושב בתא הנהג (גם של ה GTI) ואוחז את ההגה בפוזה של מבין , ממש מצחיקה ועלובה. מה הרקע של הבן אדם הזה במכונאות? כל שוליית מכונאי רכב יודע יותר ממנו.

נ.ב. מי שנוסע עם גלאי רדאר קוברה שביום טוב מזהה שערים של חניונים וביום רע מצפצף מתי שבא , רואים שהוא לא מבין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
sronis אתה לא עובד בעיתון "אוטו"? כי אם כן מה אתם במערכת חושבים על כל העיניין הזה ולמה שלא תנסו לראיין כמה חכים לעיתון ולדבר איתם על התחום של השיפורים ומה קורה בעולם. אני מבין שיש פה בעיות יותר גדולות שבוערות אבל יש עוד דברים שמעניינים אזרחים במדינה הזאת חוץ מהמצב הביטחוני ועזה.

אני לא האחראי במערכת, אבל העורך כבר הספיק לכתוב על זה משהו. אולי גם אני אכתוב.

חולק על דעתך המלומדת.

משכורות השוטרים משולמות להם בין אם הם מגרבצים בתחנה, בין אם הם נוסעים לגני התערוכה לקרנבל החשמל ובין אם הם מפיקים סרטון כזה.

זה תפקידם ובעבור זה משולם שכרם.

החשודים (ממש לא במרכאות) שהובאו לחקירה הם חוליגנים שהפקיעו כביש מידי הציבור והשתוללו עליו, איך שלא תהפוך את זה תשאר עם פיראי אדם שמשתינים מהמקפצה.

על המושג הרתעה שמעת? כשהחשודים האלה יקבלו מאחורה את כל הצינור אז גם החברים שלהם יחשבו טוב-טוב לפני שיחזרו על ההשתוללות הזו.

לגבי אור ירוק, כל מילה מיותרת ואני מסכים איתך שמדובר בגוף הזוי עם מנכ"ל אדיוט (במיוחד), אלא מה? גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגיר...

משכורות השוטרים משולמות להם גם אם הם היו מחפשים עברייני אור אדום ונהגים שנוסעים עם מכוניות במצב תחזוקתי רעוע (שהרבה יותר "מסוכנות", ככל הנראה, מהמכוניות שבסרטון).

החשודים שהובאו לחקירה הם אולי חוליגנים, אבל אם צפית בסרטון ראית בוודאי בעצמך שרמת הסיכון על הכביש לא באמת עלתה עקב המעשה הנורא שלהם. ואם הייתה עולה - למה בדיוק המשטרה צילמה את הכל בניחותא ולא עצרה אותם על המקום? (ואל תמכור לי את השטויות שלהם של "שיקול דעת").

את ההרתעה הזאת ראינו כבר הרבה פעמים בעבר - זה יישכח תוך חודש וכולם יחזרו לסורם.

אולי במקום המשטרה תתחיל להעלים עין מפעילויות כאלה במנחתים סגורים, כדי שהנהגים יעשו את זה במקומות סטריליים יותר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חבל אני לא רואה פה איזה בעיה פשוט נסעו מהר על כביש ישר אף אחד לא זיגזג ולא היה רכבים מסביב שאפשר להגיד שהם סיכנו מישהו חוץ מעצמם.

ואם יבנו מסלול בארץ והמחיר אליו יהיה סביר אז לא יהיה לנו כאלה דברים יותר.

ובקשר לחוק סיפורים או משהו בסיגנון אין עם מי לדבר בממשלה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
אולי במקום המשטרה תתחיל להעלים עין מפעילויות כאלה במנחתים סגורים, כדי שהנהגים יעשו את זה במקומות סטריליים יותר?

יצא המרצע מהשק, המשטרה מציקה לבוחני 'אוטו' במנחת 'הסטרילי' ומכאן שהיא צריכה להעלים עין גם מההתפרעות הזו (אגב ישנה שגיאה לוגית בטיעון הזה - אבל ניחא).

אז תסלח לי - אני משוכנע שהמשטרה לא הגיעה למקום בעקבות הלשנה, אלא בעקבות תלונות בלתי פוסקות מצד משתמשי הכביש שנתקלים בתופעה הזו על בסיס שבועי.

כשאתה (ואני) מתגרזנים על רכב מהיר בנסיעה מהירה, אז בתוך הרכב רואים נהג בעל יכולת עם רכב עתיר ביצועים בנסיעה סבירה לתנאי הכביש והרכב, מחוץ לרכב רואים חבר בכנופיית 'מלאכי הגיהנום' ששורף את האספלט.

אם אינך יכול לסבול את הקנס והעונש בגין אותה העבירה - אל תעבור על החוק.

פורסם

קשקוש מוחלט כזה לא קראתי הרבה זמן, בטח לא ממך.

אתחיל בזה שבוחני אוטו מעולם (לפחות מהזכור לי - אולי אני טועה) לא קיבלו הוראה מפורשת מהמשטרה להפסיק פעילות במנחתים. אמשיך בזה שאנחנו ממש לא מנהלים "מירוצים" במנחתים, מקסימום בודקים תאוצות עם דריפטבוקס בצורה שלא מסכנת אף אחד. פעם גם היינו עושים סקירות מסלול. חבל שזה דעך.

הרעיון במה שכתבתי הוא שאותם בעלי מכוניות צריכים לפרוק איכשהוא את הצורך הזה לבדוק את תאוצת מכוניותיהם. עזוב לרגע את ההתעסקות באם זה צורך מטופש או לא. עובדה היא שהם חוזרים ועושים את זה. חלקם יעשו את זה על הכביש גם אם יהיה מנחת פנוי במרחק 100 ק"מ מהם (כי הם עצלנים) אבל חלקם יעדיפו פי-כמה לעשות את זה במקומות לא מסכני-אדם. והמשטרה? היא נוקטת בגישת "אפס סובלנות", משל הם מחבלים מתאבדים. אנשים עושים דברים שמסכנים אותם על בסיס יומי - למה שהמשטרה לא תתן להם "לסכן" את עצמם במנחת נטוש, במקום לצלם אותם עושים את זה על הכביש? (ואני רואה שהתעלמת ממה שכתב ניצן אביבי בלינק שצירפתי).

מה שאתה מציע זה לעודד את הדיכוי הזה מצד המדינה והמשטרה - ללא שיפורי רכב, ללא ניסיונות לקיים מירוצי מכוניות. הרי כל אלו אינם חוקיים. אז בואו נשב בבית ונסתכל על סרטונים מחו"ל ביוטיוב. ככה מתקדמים לאנשהוא? איך אתה מצפה שיהיה כאן ספורט מוטורי, או תרבות שיפורים מסודרת, אם כולם פשוט ישבו מדוכאים בבית ויחכו שהמדינה תעשה להם טובה?

אגב:

יצא המרצע מהשק, המשטרה מציקה לבוחני 'אוטו' במנחת 'הסטרילי' ומכאן שהיא צריכה להעלים עין גם מההתפרעות הזו (אגב ישנה שגיאה לוגית בטיעון הזה - אבל ניחא).

השגיאה הלוגית היא שלך. אני לא טענתי ככה מעולם - קרא שוב את מה שכתבתי. המשטרה צריכה להעלים עין מפעילות במנחת סטרילי, לא על הכביש הציבורי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

היכן בדיוק הקשקוש???

כתבתי שזה שהמשטרה מציקה לאלה שמתאמנים במנחתים, איננה סיבה לתת להם להשתולל על הכביש (תקרא שוב את שכתבת ותראה שזה בדיוק מה שעולה מהכתוב - אגב, ברור לי שהתכוונת למשהו אחר).

באף מקום לא רמזתי לכך שיש למנוע פעילות אימונים במנחתים - להפך. א-ב-ל מניעת האימונים לא יכולה להיות תירוץ להשתוללות על הכביש.

כתבתי שיש להסדיר את עניין השיפורים ועד אז יש למנוע ביד קשה את התופעה הזו.

להבנתי את העניין, אם הייתי נקלע בטעות למסלול המירוץ המאולתר, אני מניח שהייתי מקלל את הנהגים כמה דורות קדימה.

עם מה בדיוק אתה לא מסכים?

פורסם

הסברתי כבר עם מה אני לא מסכים בנוגע לדברים שכתבת קודם. בנוגע למה שכתבת עכשיו:

היכן בדיוק הקשקוש???

הקשקוש נובע בראש ובראשונה מהמסקנה הלוגית שלך, עם ההקשר למגזין אוטו.

כתבתי שזה שהמשטרה מציקה לאלה שמתאמנים במנחתים, איננה סיבה לתת להם להשתולל על הכביש (תקרא שוב את שכתבת ותראה שזה בדיוק מה שעולה מהכתוב - אגב, ברור לי שהתכוונת למשהו אחר).

ברור שזו אינה סיבה. הרעיון הוא לאפשר להם להתאמן במנחתים כדי שלא יעשו את זה על הכביש.

באף מקום לא רמזתי לכך שיש למנוע פעילות אימונים במנחתים - להפך. א-ב-ל מניעת האימונים לא יכולה להיות תירוץ להשתוללות על הכביש.

שוב - זו הצעה, לא תירוץ.

כתבתי שיש להסדיר את עניין השיפורים ועד אז יש למנוע ביד קשה את התופעה הזו.

וזה בדיוק מה שאמרתי בסוף דבריי הקודמים - חוכמה גדולה היא להגיד "יש למגר את התופעה עד שתוסדר" כאשר ברור לך היטב שהיא לא תוסדר ולא בטיח. בטח שלא אם היא לא תהיה קיימת בגלל המניעה שלה (הרי איפה יהיה האינסנטיב אז?)

להבנתי את העניין, אם הייתי נקלע בטעות למסלול המירוץ המאולתר, אני מניח שהייתי מקלל את הנהגים כמה דורות קדימה.

אם אתה מתייחס ל"מירוץ" הספציפי שרואים בסרטון, אז כדאי שתביט בו שוב. בניגוד לכמה וכמה מירוצים אחרים שראיתי, שם הנהגים דווקא דאגו יפה שלא יהיה אף אחד מלפנים ואף אחד מאחור. איך בדיוק היית נקלע לזה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מעניין שדווקא הרכבים הלא ספורטיביים עם התוספות המצועצעות בשני שקל הם אלו שבחרו להתמקד בהם.

הזלזול שלך ברכבים של אחרים לפעמים מגעיל

זה לא שאתה נוסע ב S6 אתה נוסע ב GTI אוטו עממי כמו של כולם.

וגם את בעל רכב ה GTI הביאו לחקירה.

עוד משהו: בסרטון רואים מתחת לגשר גם רכבים רגילים שנוסעים זמן רב אחרי ש"רכבי המירוץ" עברו שם והמהירות בה הם חולפים נראית מאוד דומה ...

הפוזה של הבוחן שמבקש לסובב הגה בהונדה ומוצא "חופשים" כשהרכב עומד על אספלט מוצק ,ושלו יושב בתא הנהג (גם של ה GTI) ואוחז את ההגה בפוזה של מבין , ממש מצחיקה ועלובה. מה הרקע של הבן אדם הזה במכונאות? כל שוליית מכונאי רכב יודע יותר ממנו.

נ.ב. מי שנוסע עם גלאי רדאר קוברה שביום טוב מזהה שערים של חניונים וביום רע מצפצף מתי שבא , רואים שהוא לא מבין.

שבת שלום!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...