Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרישות:

- טיונר איכותי. כזה שיצליח להתקבע על תחנות גם בחיפה (במרכז לא נתקלתי בבעיות גם ברדיו דיסקים בשקל)

- תצוגה ברורה

- איכותי יחסית (מבחינת איכות חומרים)

דרישת מחיר:

300-450 ש"ח לפי המלצותיכם

חיבור USB / מגבר:

לא נדרש

בינתיים בפשפושים בזאפ ראיתי את הרדיו הבא (Pioneer DEH2050MP):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678932

בסה"כ נראה לא רע ולא קיבל יותר מדיי ביקורות שליליות - מישהו התנסה בו?

אם יש המלצות נוספות או אם אתם מכירים מקומות אמינים שיוכלו לעשות הנחת מזומן ובלי התקנה (אני אתקין לבד) - אשמח לשמוע.

תודה לכולכם :)

פורסם

בתקציב הזה, ובתנאי שרוצים רק מכשיר חדש,

רדיו דיסקים פשוטים של פיונייר זה בחירה טובה מאוד, כולל המכשיר שבלינק.

למיקרה שכן תרצה לחבר משהו ומתישהו ל- USB,

יש את המכשיר הזה בתוספת מחיר לא רצינית.

הרדיו בכל המכשירים האלה זהה ובעל קליטה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא צריך להשתגע,

במחסני חשמל ראיתי שלעיתים מפרסמים בעיתון מכשיר של קנווד, עם רדיו FM, חיבור AUX וקורא דיסקים MP3 במשהו כמו 330₪, אני חושב שזו עסקה נאה יחסית, מדובר ברדיו איכותי יחסית ביחס למחיר, אני באופן אישי משתמש כרגע בHU של קנווד ומרוצה ממנו מאוד, איכות שמע טובה בסך הכול, ידידותי, הרבה כיווני סאונד, נראה טוב, והכי חשוב - אמין.

מי שתוהה למה אני מחליף (בוודאי יהיו כאלו) - הגיע הזמן להתקדם למשהו יותר רציני, דיסקים זה פאסה, דיסק און קי ואייפוד זה ההווה, ולא נוח לי עם דיסקים, אני צריך להסתובב עם 43098 דיסקים באוטו כדי להחזיק את כל המוזיקה שאני רוצה לשמוע (ויש לא מעט), ולכן אייפוד או דיסק און קי ייתנו עבורי פתרון ריאלי, ונוח. במילא אני מעוניין במערכת עם דיבורית מובנית, ככה שזו עוד סיבה להחליף.

אם אינני טועה מדובר בדגם הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678284

פיונייר 1250 היא גם אופציה טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...