Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לקנות סאב של לאנזר 12 אינץ' שיש לחבר שלי שעושה את העבודה ואני לא כל כך יודע איזה מגבר יתאים לסאב ולעוד 2 רמקולים אחוריים JBL ..

אשמח אם תמצאו לי מגבר לא יקר כל כך בסביבות ה-700 שקל שיגביר אותם באיכות טובה.

הסאב מפיק RMS גבוה במיוחד בסביבות ה-300 ..

בתודה מראש טל!

פורסם

בתקציב הזה בעיה למצוא מגבר איכותי חדש.

אם אתה יכול להתגמש ולהביא JBL GTO1004 היה עדיף.

מעוניין ביד2?

בשיפוצים...

פורסם

גיל הוא יכול להוסיף עוד 250 ש"ח והוא מביא אחד כזה חדש.

הוא שיש גם פה בפורום יד 2, אחד כזה.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

המגבר יהיה די והותר.

גם ב700שקל אתה יכול למצוא ביד שניה הרבה מציאות טובות וחזקות.

הסאב הנ"ל מזעזע ואישית לא הייתי מתקרב אילו הוא אותו דבר כמו פיוניכס..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

גינו זה שהבואו לארץ עוזי רדיו הביא את כל דגמי המחדל, של פיוניר.

ואין בארץ את סדרת d של פיוניר, אז לא אומר שהם חברת איכס,(כמו שאתה אומר)

אני חושב שחברת פיוניר חברה מצויינת , רק שבארץ אין להם את השם ואת השיווק כמו שצריך וחבל שכך.

גינו תרכוש טיפה ידע על פיוניר ואז אתה יכול בכיף להשמיץ אותם.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

STAGE4 הידועה כסידרת ה-PRS היא סידרה איכותית שנותנת תמורה גבוהה לכסף.

אבל זה לא ההיי אנד האמיתי של פיוניר ,בשביל זה יש את סידרת ה-ODR.

את המוצרים של שתי הסדרות האלו כמעט ואין בארץ.

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/Stage4

http://www.pioneer.eu/files/eur/ODR/index.html

פורסם
ג'ינו,לפני שאתה מזלזל בפיוניר,תן קפיצה לאתר הראשי שלהם ותראה את סדרת D.

גינו זה שהבואו לארץ עוזי רדיו הביא את כל דגמי המחדל, של פיוניר.

ואין בארץ את סדרת d של פיוניר, אז לא אומר שהם חברת איכס,(כמו שאתה אומר)

אני חושב שחברת פיוניר חברה מצויינת , רק שבארץ אין להם את השם ואת השיווק כמו שצריך וחבל שכך.

גינו תרכוש טיפה ידע על פיוניר ואז אתה יכול בכיף להשמיץ אותם.

תפסיקו להתייפייף פה אתם יודעים טוב מאוד שאני מדבר על הסדרות הנמוכת שזה TS308 וכו' אני ידוע טוב מאוד את טיב האיכות של סידרת D לא כל פעם צריך להזכיר את זה מיליון פעם.

ומה שיש בחו"ל כרגע לא עוזר לבנאדם מבחינתו אם יש פה את הסדרות הכי מגעילות אז מבחינתו פיוניר בארץ נחשב זבל בסאבים וזהו לא להתקרב אם הוא רוצה להזמין סידרה מטורפת שירווח לו נקודה.אני מדבר על סאבים ולא קומפוננטים כרגע.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...