Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפול הפשוט ביותר בעולם:

1) חכה שהמים יתאדו לחלוטין (יום קיצי אחד אמור לפתור את זה).

2)אטום האיזור שמעל הפנס איפה שאתה חושב שמשם נכנסים מים עם סיליקון שקוף. את המקום ניתן לאתר ע"י מבט- איפה שיש הכי הרבה מים, שם כנראה החור.

כך טיפלתי בבעייה הזו במאזדה 3 שלי.

לגבי הכפתורים, בהצלחה- לא יודע מה להגיד לך, חוץ מאולי לנסות פירוקייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם חולים הולכים לרופא ואם יש אדים בפנסים של מאזדה קוראים את ה TSB המצורף....

אני רק רוצה לציין שהדפסתי את בקשת הריקול שצירפת הזו והלכתי לבדיקה השנתית במוסך המורשה של מאזדה והם ביצעו לי את הריקול הזה(אטמו לי את הפנסים). אז ממליץ לכל מי שיש לו את הבעיה הזו לפנות למוסך מורשה ולקבל אטימה ללא תשלום(רצוי מאוד להדפיס את הקובץ הזה ולהציג להם אותו).

(קישור להודעה המקורית עם קובץ הריקול המצורף)

בהצלחה!

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי שתרגמתי לא מובן לי אך זה ריקול הרי רשום שהבעיה ידועה ולא פוגעת באיכות התאורה וכו וכי לא מומלץ לתקן את הפנס!

אני אשמח אם אני תועה .

פורסם

לגבי הכפתורים ברדיו זה מגיע כיחידה אחת אם נפלו לך כפתורים תחפש בפרוקיות לא חסר ובקשר לפנס האחורי תשים לב שבקצה של הפנס איפה שהוא מקביל למכסה מיטען יש כמו מרווח כזה תאטום עם סיליקון זה יפתור לך את הבעיה זה קורה בגלל שהניקוז של המים מהמיכסה מיטען לידו ואז חודר מים

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

מחלה ידועה במאזדה 3 דור ראשון, הבעיה היא באטם של הפנס, זה מין סוג של ספוג שנמצא בין הפס לבודי (מאחוריי הפנס) אטם כזה עולה קרוב ל200 שקלים, אני מכיר את זה כי שעבדתי במוסך של מאזדה פורד הייתי מחליף כאלה כמו גרביים בכל חורף, עצה שלי לא שווה את הכסף. אני אישית חושב שטיפה סיליקון שקוף לא יזיק.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

למה סיליקון ? אפשר להתקין ארמופלקס במקום ספוג וזה ניתן להשגה בעוביים שונים רק לגזור ולהדביק בקיצור יצירה

• תוכן חדש...