Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי תהיה היורשת אחרי 10K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי שחרשתי את אופני הKHS שלי החלטתי שהגיע הזמן לשידרוג עדיין בהתלבטות בין זנב קשיח לשיכוך מלא. דגמי המרידה הם שיכוך מלא.

הסכום העומד לרשותי הוא 5-6 אלף, יש לי שתי גדמים של מרידה האחד ONE TWENTY 500-D והשני 800-D

אני לא מקובע על מרידה,אני פתוח להצעות נוספות. איזה דגמים יש לפלט או טראק?

תודה על העזרה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

במחיר הזה אתה קונה סטאמפג'אמפר יד שניה ושוכח משידרוגים

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אני רוכב שטח אגרסיבי ולעיתים גם על מדרכות.

מה היתרונות של אופני סטאמפג'אמפר?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כלומר, סגנון רכיבת אול מאונטיין או פרירייד?

אתה מחפש סינגלים משולבים עם עליות ירידות וקפיצות, או בעיקר את הקפיצות?

זה נכון

פורסם

רכיבת אול מאונטיין,מחפש את הסינגלים המשולבים עם עליות ירידות וקפיצות

פורסם

אני לא חושב ש- one twenty יספיקו לך, כשמם כן הן ועם 120 מ"מ בולם קדמי אתה לא תרגיש מסופק ברכיבת AM.

הכיוון שלך צריך להיות one forty

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=202&ArticleID=3126&Page=1

מרידה עושים אופניים טובות מאוד עם תמורה יפה מאוד לכסף, אם הן היו מתאימות לי הייתי קונה בעצמי כאלו ולא את הסטמפי המדהימות אך יקרות החדשות שלי.

מתי תהיה קבוצת רכיבה של CF או מי בא לבן שמן בשבת בבוקר?

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יאללה קספר פתחו תת פורום אופניים...

לגבי שבת הקרובה אני עובד (עדיין סטודנט לצערי) אבל בהמשך הכל פתוח

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

יש פורום אופניים לשטויות האלה

http://bikeforums.co.il/vb/index.php

אני עצמי רוכב דאונהיל\פרירייד

אבל תהיה רכיבה בבן שמן, אין לי בעיה עם זה

אחרי שבת מלאה במסלול התחרות בגלבוע הייתי היום עם חבר במסלול "הרומני" בבן-שמן

ולהפתעתי הוא עדיין מתוחזק :)

אז הכל אפשרי, סשן תמונות לכל חברי הפורום בכיף

אל תבואו עם אופני דאונהיל, אין טעם

אני אישית בא עם הזוג ה"קטן" שלי שהוא 6.7 אינצ' ולא עם האופני דאונהיל.

עריכה:

וממליץ לשנות את הכותרת שזה קשור לאופניים, לא הבנתי מה זה השרשור ונכנסתי רק לשם ה"HUH?"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני דווקא לא היתי הולך על הספשייליזד, לצערי כיום השם עולה יותר מדי והרמת חלקים לא מצדיקה את המחירים שלהם, אני ברקע האופניים די הרבה שנים (וגם מכונאי ומוכר ועוד, בפוייזן בשוויץ http://www.poison-bikes.ch/)

תבדוק את קיוב בביק קלאב, חברה מעולים, וגם אופניים די טובות אשר לוקחות כל פעם מקומות ראשונים במגזינים הגרמניים והשווצרים (במקרה ותצתרך עזרה דבר שם עם אור ותגיד לו שעדי משוויץ שלח אותך).

יש עוד הרבה חברות, תעשה בירורים לגבי מחירים והשוואת חלקים ברמות המחיר (לשדרג בעתיד חלקים תמיד תוכל, אבל לרוב יהיה לך יותר משתלם להזמין כבר מהחברה, מנסיון יוציא לי לקבל מחירים יותר טובים מפוייזן בגרמניה, לגבי בולמים וחלקים אחרים

מאשר מהיבואן בשוויץ, ואני מקבל הכל במחירי יבואן וספק).

• תוכן חדש...