Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פגו 106 ראלי 1.3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה אחרי הרבה התלבטויות

החלטתי ללכת כנראה על הסוג הזה

שמעתי שיש לו מנוע חזק יחסית ל 1300

רציתי לשאול אם יש לכם המלצות או ביקורות עליו לטובה או לרעה הכל מתקבל

כנראה שנת 96

אשמח גם להמלצות על מכוניות בתקציב של 10

זאת תיהיה מכונית ראשונה שלי אני נהג חדש בן 18

ואשמח לכל חוות דעת או המלצות על הרכב הזה או על רכבים אחרים...

תודה לכל העוזרים ושבת שלום

פורסם

רכב ספורטיבי טוב מאוד למתחילים אך לא מומלץ בתור קניה של רכב ראשון. הסיבה היא שמדובר ברכב ספורטיבי בן 15 שהתחזוקה שלו תעלה הרבה מאוד כסף (למרות שיחסית לרכב ספורטיבי מחירי החלפים זולים).

ממליץ לך ללכת על רכב יחסית פשוט (קליאו B ידנית, פולו ידנית, סיאט איביזה ידנית, רנו טווינגו) כדי להתרגל להוצאות של תחזוקת של רכב ורק לאחר מכן לקנות רכב ספורטיבי (ורצוי כמה שיותר חדש).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה על התשובה המהירה

אני מעריך את מה שאמרת

אבל לקחת רכב אחר לא ירגיש לי חלש מידי?

נכון שזה יהיה רכב ראשון שלי אבל כרגע אני נוהג על גולף מנוע 2000 של אבא

ולקחת רכב חלש יחסית יבאס אותי קצת בתור רכב ראשון

איזה המלצות לגבי מכוניות אתה יכול לתת לי שאני יהנה בהם מבחינת נהיגה?

פורסם

לגולף של אבא שלך, למרות שהיא עם מנוע 2000, יש ביצועים כמו של כל משפחתית (ההספק של המנוע הזה של פולקסוואגן הוא עלוב, 115 כ"ס, שזה כמו מנוע 1600 ישן של טויוטה). הרכבים שדיברתי עליהם, במיוחד עם גיר ידני, יספקו לך את אותם "ביצועים". בכל מקרה, עם הגיל את תבין שעוד שניה או פחות שניה מאפס למאה לא יביאו אותך לשום מקום מהר יותר.

פורסם

קליאו B ידנית, פולו ידנית, סיאט איביזה ידנית

אלה הם ההמלצות שלך?

יש לך אולי המלצות לגבי אולי דגמים ונפחי מנוע ממולצים תודה רבה

פורסם

כל המכוניות שרשמתי מגיעות עם מנוע 1400 או 1600 סמ"ק, עם הספקים שנעים בין 75 ל-100 כ"ס.

האיביזה והפולו בד"כ יותר קורצות לנהגים צעירים בגלל מראה חיצוני כאשר הקליאו היא השימושית והבטוחה ביותר בניהם.

בשנתונים כאלה ישנים יותר חשוב לקנות רכב שטופל כמו שצריך ופחות להתמקד בסוג האוטו. כי גם הרכב הכי אמין בעולם ש-10 שנים חיפפו בטיפולים שלו לא יסע כמו שצריך.

פורסם

אולי מיצובישי קולט ? או הונדה סיוויק האצבק ? שניהם יפניות אמינות יחסית לגילן ומגיעות עם מנועי 1600 סמ"ק בעלי 113-115 כוחות סוס , אלו הם רכבים "זריזים" יחסית אפילו למשפחתיות הקיימות של ימנו כמו כן יתאימו לך בתור נהג חדש בשל תחזוקה זולה והמון חלפים ,

ד"א אני בעל קולט כבר שנה + וחוץ ממנוע צעדים וקאליפר שנזל לא היו לי תקלות ברכב (שנת 93) , ממליץ בחום !!

keep drooling im spooling :twisted:

• תוכן חדש...