Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני עובד בחברה מסויימת ובקרוב אני אמור לקבל מהם רכב.

החברה נתנה לי רשימה של רכבים שאני יכול לבחור, חלק מהרכבים שאני יכול לבחור הם:

מאזדה 3, טיוטה קורולה, מיצובישי לנסר "אינוויט", פולסווגן גי'טה, רנו "פלואנוס", יונדאי i30 ו- CW i30

ברצוני להתעייץ איתכם איזה רכב עדיף לי לבחור מבחינת נוחות, אמינות, מראה, בטיחות, שכלולים ועוד'

תודה על עזרה.

פורסם

השאלה היא מה הצרכים שלך מהרכב ?

אם אין לך משפחה להסיע אז הפלואנס או ה CW גדולות ומיותרות.

כמה אתה נוסע ברכב ? רוב הנסיעות הן בין עירוניות או בתוך העיר ?

נסה לצייר פרופיל של השימוש שלך ברכב ויהיה יותר קל לעזור.

פורסם
השאלה היא מה הצרכים שלך מהרכב ?

אם אין לך משפחה להסיע אז הפלואנס או ה CW גדולות ומיותרות.

כמה אתה נוסע ברכב ? רוב הנסיעות הן בין עירוניות או בתוך העיר ?

נסה לצייר פרופיל של השימוש שלך ברכב ויהיה יותר קל לעזור.

רוב הנסיעות הם בתוך העיר לעבודה בסופי שבוע לטיולים גם מחוץ לעיר.

מבחינת נפשות אנחנו זוג עם תינוק.

מבחינת גודל הרכב אני לא רואה הבדל משמעותי בין פלואנס למאזדה 3.

פורסם

יש אפשרויות נוספות לבחירה, כגון הונדה אינסייט (היברידית)?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי מצמצם את האפשרויות למאזדה 3, ג'טה או I30.

הג'טה כבר קצת מיושנת והמחליפה הוצגה. מדובר ברכב שעדיין איכותי, לא מאוד מאובזר, מרווח ובעל תא מטען גדול.

המאזדה מאוד נפוצה אבל זריזה ומרגישה קצת יותר מחוברת לנהג מהשאר. פחות מרווחת מהג'טה ומרגישה פחות איכותית.

היונדאי הכי זריזה וגם מאובזרת בצורה נאה, לזוג עם ילד 1 היא תתאים למרות מבנה ההאצ'בק שטומן בחובו תא מטען קטן יותר אבל אני הסתדרת איתו גם כשהילד ה-3 הגיע.

בהצלחה.

פורסם

למשפחה עם תינוק הכי נוחה ושימושית תהיה I30CW.

נגמרות עגלות מתחילים אופניים. וחוץ מזה, אם חותמים על הרכב למשך 3 שנים, אולי חושבים גם על עתיד ( הכוונה לעוד ילד).

אבל גם עכשיו, כאשר יש תינוק אחד, צריך מקום לעגלה, תיקים .

גם לפלואנס וגם לג'טה יש בגאז' גדול, אבל פתח הכניסה לתוכו יחסית צר .

כל פעם שאני רואה אם לתינוק, שמנסה לדחוף אל תוך הבגאז' עגלה ונתקעת בפתח הצר הזה, אני אומר לעצמי "אין כמו סטיישן למשפחה".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לאינסייט יש יתרון בדמות הנחה בשווי השימוש, אבל איני יודע אם היא מרווחת מספיק למשפחה.

המאזדה 3 בגרסת הליסינג לא נוחה לישיבה, הספסל האחורי צפוף, הבגאז' קטן יחסית עם פתח קטן ותיבת ההילוכים מתקשה להתמודד עם נסיעות בהרים (אני נאלץ להתערב בסיוע הטיפטרוניק כיון שהיא מושכת את השני עד אין סוף).

את שאר המכוניות שהצגת איני מכיר אישית.

למשפחה עם 1-2 ילדים אפילו סופרמיני עם בגאז' קטן תספיק אבל בהחלט יש יתרון לבגאז' מרווח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אינסייט יכולה לאכלס 4 מבוגרים לנסיעה בינונית/קצרה (קצת צפוף מאחור) או שני מבוגרים ושני ילדים לכל נסיעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברה דבר ראשון תודה על התגובות וההצעות.

האם יש למישהו ממכם או שהיה לכם בעבר יונדאי I30 CW?

האם את יודעים מה היתרונות ומה החסרונות שלה?

פורסם

החסרונות הם גיר מעט מרגיז שמסרב לעיתים לרדת להילוך שלישי אבל ניתן להכריח אותו על ידי הבורר.

תא הנוסעים שחור משחור ונראה קצת משעמם.

חוץ מזה מדובר באמת בחבילה טובה, ביצועים טובים, צריכת דלק טובה מרווח טוב במושב האחורי ובתא המטען וגם חבילת איבזור דיי שלמה עם איבזור קצת מעבר כמו גג שמש וכניסות USB שלא קיימים ברוב המתחרות.

• תוכן חדש...