Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי חידשה לאחרונה חוזה בקו עסקי בחברת סלקום (מהעבודה של אביה). בדקנו את זה וראינו שהיא מדברת כ 1000 דקות ושולחת כ 500SMS ויוצא לה חשבון של כ350-400 שח.

 

קפצנו לסלקום לראות איזה חבילות חדשות יש (פרטי) והציעו לה 1200SMS ו1200דקות שיחה לא כולל אינטרנט ב 210 שח.

 

עכשיו מתברר שהיא צריכה לשלם 2500 שח דמי יציאה מהעסקי לפרטי?? התחייבות עד אוגוסט 2013.

 

הזוי קצת.

 

אשמח להחכים בכל העניין הזה קצת יותר.

 

תודה!

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אם אני לא טועה, כל החוק החדש של התחייבות לא נוגע למגזר העסקי.

עסקי מעולם לא היה משתלם יותר אלא אם כן אתה מחזיק חברה בת 500 עובדים ואתה צריך הרבה שיחות פנים ארגוניות.

הוצאה מוכרת אפשר להוציא גם על חשבונית רגילה עם השם של בעל העסק.

לא מצליח לחשוב על איזו דרך המלטות מהקנס שלהם. אולי תנסו לצמצם למינימום את ההתחייבות הקיימת ובאוגוסט 13 תעברו לשירות פרטי.

אם החברה שבה אביה עובד גדולה אולי תוכלו ללחוץ שם על מישהו שילחץ על סלקום להוציא אותה בלי קנס. בדרך כלל בחברות גדולות אין בעיה להימנע מהקנסות האלו.

פורסם

ההצעה של סלקום לתחום העסקי, נכון לחודש פברואאר 2011, עומדת על 1200 דקות ו 1200 SMS-ים ב 199 ש"ח לחודש.

 

נסו "ללחוץ" עליהם לקבל את המסלול הזה (אם אתה צריך הוכחות אסרוק לך את החוזה).

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וואו, אני יותר מאשמח.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

בבקשה.

 

דרך אגב, את ההעתק הזה של המסמך קיבלתי מקרוב משפחה בתחילת החודש. לאחר מכן הייתי במוקד שירות (בכפר-סבא) ושם הם מיהרו ושלפו את ההצעה הזו מייד שדיברתי על מנוי עיסקי (מבלי שהזכרתי כמה מכשירים או אופי שימוש) - כל זאת עוד לפני ששלפתי את ההעתק של המסמך הנ"ל. כנראה שהם מציעים את זה לכל העיסקיים.

שים לב ומאחר ומדובר במנוי עסקי, המחיר אינו כולל מע"מ (199+מעמ יוצא 230.84 שח)

 

איציק

סלקום-עסקי.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...