Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום הלכתי לראות 206 CC(כן,שוב).

המצב המכני של האוטו מעולה ויש היסטוריית טיפולים מהיום הראשון בחברה(2001),ובאמת לא חסכו עליו כסף.

לאוטו יש תוספות בסדר גודל של 8-8.5K ולכן טלפונית קבעתי איתו על מחירון משוכלל+2K על התוספות שזה נשמע סביר.

היום הלכתי לבדוק את האוטו וקודם כל הדבר שרואים זה גג ובגאז' דהויים מאוד(זאת אומרת שצריך להשקיע על צבע חדש).

בבדיקה עצמה התגלה פגיעה בגשר מקדימה וכתוצאה מהתאונה הוא התעקם.הגשר הזה לא נקרא קצה שלדה אבל בשביל לסדר אותו צריך להרכיב גשר חדש וההלחמה תיצור מצב של קצה שלדה!נפרדנו לשלום ואמרתי לו שאני אחשוב על זה.הוא חזר אלי ואמר שהוא הלך לחברה ושם אמרו שזה ירידת ערך של 4% ושהוא מוכן להוריד לי.זאת אומרת שהמחיר הסופי 35K,והמחירון המשוכלל 37.5K(להזכירם יש תוספת תשלום על הרבה תוספות).

אני מאוד מבולבל והדעה שלי לא ממש אובייקטיבית כי הלב אומר משהו אחד וההגיון משהו אחר.עד היום ברחתי מכל רכב שאמרו לי על קצה שלדה/שלדה.ומצד שני מכנית האוטו מתוחזק ושמור מאוד.את האמת שלא מפריע לי לנסוע על הרכב בגלל הדבר הזה,אלא יותר "פוחד" שאגיע למעמד המכירה ולא אצליח "להפטר" ממנו.

מה אתם חושבים על הנושא?

פורסם

אם נעזוב שניה את הבעיות הבטיחותיות(שאין לי מושג אם הם קיימות או לא, פה ספציפית) בגלל הקצה שילדה, עדיין יש את הקטע של המילה "שאסי" אצל הישראלי הממוצע שהיא מקבילה בערך ל"סרטן".

למרות ששילדה מורידה אחוזים בודדים, אף אחד לא מסתכל על הרכבים האלה ללא הורדה משמעותית במחיר.

אם היית רוצה את הרכב הזה לכול החיים, ואין לפגיעה משמעות בטיחותית, אז אפשר אולי ללכת על זה, אבל מכיוון שלא ניראה לי הוא ישאר אצלך יותר מדי, לא הייתי נכנס לזה. יהיה לך מאוד מאוד קשה למכור אותו במחיר שקרוב למחירון.

פורסם

הייתי מנסה להוריד עוד 2000 ש"ח ורוכש את הרכב.

בסה"כ אתה קונה רכב שמור ומטופל, מבוקש למדי - במחיר לא רע (אם מתחשבים בתוספות).

מה איכפת לך ממעמד המכירה? סע ברכב שנתיים שלוש ותהנה ממנו. אם הוא מטופל ולא חסכו ממנו כלום, אז גם לא תיכנס איתו לכניסות סרק למוסך.

בעוד שנתיים המחירון יהיה בערך 25K. במחירים האלה אף אחד לא מצפה לקבל רכב מושלם. תוריד יפה במחירון וסע לשלום.

• תוכן חדש...