Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לחברת ביטוח לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

אני נהג חדש, בן 32, ללא עבר פלילי-תעבורתי (שוב, נהג חדש), ואני מחפש חברת ביטוח זולה יחסית ויותר חשוב - אמינה, כדי לבטח את רכבי, ביטוח מקיף + חובה.

אשמח מאוד לקבל המלצות מכם, על-פי ניסיונכם ועל-פי מה ששמעתם ממכרים.

תודה רבה.

פורסם

אין תשובה ברורה. מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב בשבילך.

יש המון פרמטרים בחישוב עלות ביטוח, כולל מקום מגורים ומקום עבודה, ואפילו שנינו נגור שאותה כתובת עם אותו רכב - התעריף יהיה שונה. בגלל זה שואלים אותך הרבה שאלות בעריכת ההצעה.

ברר בחברות הישירות וגם אצל סוכנים, שלפחות חצי מהזמן יתנו הצעה טובה יותר.

בדוק שהכיסוי דומה ומכסה מה שאתה רוצה (שרותי דרך, שמשות, תנאי רכב חליפי, גובה השתתפות עצמית)

תתמקח! ותראה שזה מוריד מחיר. גם מאות שקלים!

ילה גבר בא נראה! מר +1
Guest רונן יצחק
פורסם

תודה.

ב'ביטוח ישיר' (תשעה מיליון) הציעו לי את ההצעה הכי זולה (7,213 ש"ח, מקיף וחובה, לנהג חדש) - יש מבצע באתר שלה - אבל אם הם באמת בעייתיים כפי שהכתבה מציגה, אז אין סיכוי שאני בוחר בהם.

נכנסתי לאתר של שומרה (הכי הרבה שביעות רצון, לפי הכתבה), והתרשמתי לטובה גם כן. מחר אתקשר אליהם. אמן שיהיו זולים יחסית :)

• תוכן חדש...