Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2001 1600 בעיית רעש מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני שומע רעשים מהכיוון האחורי שלהאוטו הרעשים בעיקר כאשר אני עולה על במפרים או בכביש משובש

הצליל הוא כאילו יש משהו מתכתי מאחור שזז כאשר האוטו מקבל זעזוע (כמו עליה על במפר)

רוקנתי את תא המטען עשיתי סיבוב ושוב אותו צליל, בדקתי אם האגזוז משוחרר והוא נראה תקין.

יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע.

תודה לעונים.

בברכה ליאור.

פורסם

מישהו?

מחיפוש שעשתי בפורום הבנתי שמקור רעש כזה יכול להיות מהמוט המייצב

האם אני בכיוון?

בברכה ליאור.

פורסם

אני מכיר רעש של בולם שחורק כאן מדובר ברעש מתכתי כאילו יש משהו משוחרר אני שומע צליל של מתכת שפוגעת במתכת כל פעם שאני עולה על במפרים וזה בא רק מהכיוון האחורי

בברכה ליאור.

פורסם
זה לא הממיר הרעש מגיע מכיוון הגלגל האחורי..יש למשהו מושג?

זה אמור להיות הממיר לדעתי,היה לי גם רעש מוזר מכיוון הגלגליים האחוריים,תעלה את הרכב על ליפט,בעל מקצוע יידע באותה שנייה לזהות אם הממיר סיים את חייו.

• ספונסר פורום
פורסם

הגולף שלך לא מצויידת במוט מייצב במתלה האחורי ולכן הרעש לא משם .

צריך לבדוק את תותבי המתלה האחורי ואת הבולמים .

בכל מקרה רעשים ברכב הזה מהמתלה האחורי זה לא שכיח ,תוודא שוב שלא קופץ

לך משהו בתא המטען .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה לכל העונים, עדכון:

אז כך הלכתי למוסך של חבר, אחרי שהוא העלה את הרכב על ליפט זיהינו את הבעיה

הבעיה הייתה שהאגזוז כנראה קיבל מכה ולכן הוא נכנס פנימה כך שהוא היה צמוד לסרן האחורי

כל עליה על הבמפר גרמה לרעש מתכתי כתוצאה מהמפגש בין האגזוז ל סרן האחורי כפי שציינתי,

החבר הפנה אותי לאגזוזן ליד רחוב סלמה לצורך הארכת האגזוז .

פגשתי את אחד מבעלי המקצוע הנדירים שראתי מלבד העבודה המעולה שביצע

המחיר שהוא גבה (50 ש"ח) למרות שהתעקשתי לשלם יותר פשוט הדהים אותי ממליץ עליו בחום (פרטים בה"פ)

בברכה ליאור.

• תוכן חדש...