Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירידת ערך מאזדה מיאטה MX5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כולם מדברים על ירידת ערך מינורית במיאטה. אין ספק שזה אחד השיקולים לפני רכישת רכב כזה (שזו לכשעצמה משימה לא פשוטה בעליל).

בכל מקרה, מחירון יד2 מראה 130,000 ש"ח למיאטה 2007 ו- 112,000 ש"ח ל- 2006.

ירידת ערך של 14%.

מה אני מפספס?

פורסם

ירידת ערך סבירה ביותר 13~ אחוז לא הייתי אומר שזה שמירת ערך מדהימה אבל זה לא התרסקות

להבדיל אלף הבדלות ניקח את הזוכה בתואר שומרת הערך של השנה סוויפט:

2008 - מחיר מחירון 76,500 ₪

2007 - מחיר מחירון 69,000 ₪

כלומר ירידת ערך של - 9~ אחוז בערך שהם 7500 שקלים חדשים

אגב ככל שמצפינים בסקאלה של מחיר הרכב הסיכוי לקבל מחירון מתקרב יותר ויותר לסיכוי לקבל יום כיף עם שרי גבעתי/נעמי קמפבל/גל גדות (הקף את התשובה הנכונה)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רכב זה לא השקעה - השוואת ירידת הערך לא רחוונטית מהיעדר תחרות

אם זה מה שפריע לך קנה רכב אחר.

מיאטה קונים מאהבה או לא קונים בכלל

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

אויש איזה גישה שטוטית נו באמת תראו לי את הבן אדם הראשון שיגיד שיש לו לספוג את הירידת ערך הראשונית של רכב חדש כי בא לו

לדוגמא אלפא 159 אוכלת בשנה הראשונה ירידת ערך של 3K בכל חודש האם אתה יכול לעמוד בזה בגלל שאתה אוהב את הרכב (בהנחה שכן אני סבור ובטוח ש99 אחוז מהאנשים כאן לא יעמדו בזה) ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

זה עדיין קצת מוזר.

אלפא למשל ידועה בירידת ערך גדולה יחסית והמיטו ירדה ב- 11% בממוצע בשנה מאז שהושקה.

טוב אני ממשיך לחפש :)

פורסם

למי אכפת מירידת ערך כשנוהגים בדבר המדהים הזה שנקרא ״מיאטה״ ?

ולא, אני לא ציני!

הבטחתי לעצמי מיאטה NC, הבטחתי ולכן אקיים.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

בזמנו שבדקתי מיאטה היה אחד מהרכבים היותר שומרים על הערך שלו וקשה לי להאמין שזה השתנה יותר מדי. הרכב הזה תמיד יהיה מאד מבוקש וסחיר מאד (מה שאומר שגם המחירון שלו יחסית מדויק בניגוד לרכבים יותר נדירים ששם השונות יותר גדולה ובד"כ לרעה) וזה בלי להזכיר עלויות אחזקה יחסית שפויות ואמינות של המכלולים השונים. בקיצר - מבחינה כספית מיאטה לעניות דעתי היא אחלה בחירה בהתחשב בתמורה.

וזה שהמיטו ירדה 11% זה איזשהו גליץ' במחירון, סביר להניח. זה לא הולך להמשיך ככה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מחירון לוי יצחק מראה תמונה שונה, אם אני זוכר נכון. בכל מקרה, לפני שנתיים וחודשיים לפי לוי יצחק המחירון של המיאטה 2006 היה בערך 130-132 אם אני זוכר נכון (קניתי מעל המחירון, אז לא בטוח במאה אחוז), כך שהירידה היא בהחלט נמוכה. אם אני זוכר נכון מדובר על ירידה חד ספרתית בשנה. 8-9 אחוז.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רכשתי מיאטה NB 2005 בינואר 2008 כשהמחירון היה 116000 ש"ח.

מכרתי (בצער..) אחרי שנה וחצי כשהמחירון היה 108000. נכון להיום ( 3 שנים וחודש) מאז שרכשתי - המחירון הוא 100 עגול.

שמירת ערך מעולה לאורך זמן. ירידה מצטברת של כ-13% בשלוש שנים!

בלי קשר, כמו שרשמו מעלי- גם אם הירידת ערך היתה גדולה הרבה יותר, עדין רכב מעולה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...