Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי שביעות רצון מגולף 2004 2.0 ליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה להעיר את תשומת לבכם בקשר לגולף 2004 2.0 ליטר חדשה שרכשתי באוגוסט 2003.

חודש לאחר רכישת המכונית התגלו בה בעיות, נדלקה ברכב נורית EPC, התנעה קשה, העברת הידית לרברס גרמה לכיבוי המנוע, זימזום מכיוון ידית ההילוכים.

האוטו נלקח ממני ע"י צ'מפיון שלוש פעמים, לתקופות של שבועיים, שלושה ימים ו-24 שעות.

הוחלפו באוטו חיישנים למיניהם ומחשב ניהול מנוע.

מיום קבלת האוטו לאחר שבועיים שהיה בצ'מפיון נסעתי בו כחודשיים, ולאחר כחודשיים כל הבעיות חזרו על עצמן, ושוב האוטו נלקח ממני לשלושה ימים, פירקו חצי אוטו להחלפת חיישן וכעבור שלושה ימים הבעיות נמשכו.

כיום ערך המכונית ירד, והם אינם מוכנים לפצות אותי על כך.

היחס של שירות הלקוחות הוא יחס מחפיר, הם מנסים להסתיר מידע מהלקוח, ולהתחמק ע"י כך שתשאיר טלפון ונחזור אליך.

בבדיקה שנעשתה לאוטו ע"י שמאי נתגלו באוטו ממצאים שלא הובאו לידיעתי כבעל הרכב.

לאחר תשעה חודשים של אין ספור אובדן ימי עבודה ועוגמת נפש, ההצעות שלהם לפתרון הבעיות היו מעליבות, והבעיות עדיין לא נפתרו, ולכן החלטתי לפתוח בהליך משפטי נגדם.

לפני רכישת המכונית היו לי ציפיות גבוהות, אך אין לתאר את הסבל והעוגמת נפש שעברתי עם האוטו.

כיום איני מצליח למכור את המכונית בגלל שהערך שלה ירד ובגלל שהוחלפו בה חלקים רבים.

תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים גולף.

-יעקב

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

בדיוק מה שאמרתי כל הזמן שלכל מי שאמר שהוא מתכוון לקנות גולף , שיחשוב פעמיים לפני שהוא נכנס לעסק הזה

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

אני מאוד מאכזב משירות שנותנים לגולף הייתי בטוח בגלל שזה רכב ברמה גבוהה אז השירות יהייה דומה. אל תתיאש לבסוף אחרי מאבק לא קטן אתה תקבל את הגמול שלך.

למה אתה מוכר הרי לרכב יש אחריות ל 3 שנים לא?

פורסם

תפנה לעיתונות הם אוהבים סיפורים כאלה...

נ.ב אני מרוצה עד הגג מהגולף 95 שלי (למרות שאין מה להשוות אבל שיהיה)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
ועוד משמיצים את הצרפתיות :mad:

הצרפתיות לא יותר טובות .

LoudGuy ,

אתה פשוט נפלת על רכב על הפנים , זה לא אומר שכל גולף אחרת תעשה את אותן בעיות כמו לך .

בנוגע לצרפתיות אותו דבר , אם רכב אחד יצא עם תקלות זה לא אומר שהשאר גם יעשו מבעיות (או שלא חח ...) . :lol:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

שטויות במיץ!!

אין כזה דבר גולף חרא.

אצלי היה גולף שלוש שנים והוא היה יותר אמין מהטויוטה שהייתה לי קודם לכן!!

קיים לפעמים מצב שקונים רכב שיצא "פאק" מהמפעל...

אותו סיפור היה גם עם טויוטה אוונסיס. הדגמים האחרונים מהדגם הלפני אחרון הגיעו עם פאקים בייצור....קורה.

פורסם

בתור אחד שעבד ברשת מוסכי צ'מפיון, אני יכול להעיד שלרכביי הקונצרן יש המון בעיות עם חיישנים (מפסקי אור בלם, חיישני ABS, ועוד... ), מד כמות אוויר, ועוד בעיות קטנות ולא משמעותיות.

הבעיה לא רק עם הרכבים שמלווים בבעיות. הבעיה היא גם עם השירות שנותנים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמוליק זה מה שמתלוננים בצרפתיות (בעיות קטנות שכאלה)

מילא האוטו עושה בעיות, לפחות ששירות יהיה טוב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ההבדל הוא שמהצרפתיות אין ציפיות ולכן אין אכזבות :!::!::twisted:

כפי שאמרתי בשרשור אחר, דגמי ה2.0 ו1.6 של הגולף אינם מושלמים מבחינת אמינות.

וכמו בכל דבר שקונים, אם זה עושה בעיות מהתחלה , אז זה יעשה בעיות תמיד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ובצדק. ניסית לנהוג בפעם ב307 עם שלושה צילינדרים? :shock::lol:

(אכן, לילה אחד החליט גמד קטן במערכת ניהול המנוע שאני לא טיפוס מספיק אחראי בשביל כל העוצמה המתפרצת (...) שבארבעה צילינדרים, אז הוא כיבה אחד. ככה זה הרגיש לפחות).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כפי שאמרתי בשרשור אחר, דגמי ה2.0 ו1.6 של הגולף אינם מושלמים מבחינת אמינות.

וכמו בכל דבר שקונים, אם זה עושה בעיות מהתחלה , אז זה יעשה בעיות תמיד.

לא מסכים איתך, לפחות לגבי מנועי 1.6 שנמצאים בחלק גדול מרכבי הקונצרן ומתפקדים ללא בעיות.

וליעקב, נפלת על רכב "רע" וזה קורה לכל יצרן.

מנסיון עם 3 רכבי גולף דור 4, דיזל, 1.6, וגם בנזין טורבו הרכבים האלה מראים אמינות טובה מאוד.

מאחל לך הצלחה במלחמה נגד צמפיון

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

ככה זה הרגיש לפחות?

מזה אני מניח שהבעיה לא טופלה במוסך כי אין לך תשובה מדוייקת להגיד מה היתה הבעיה ורק הנחת לפי הרגש שזאת הבעיה, נכון?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ככה זה הרגיש לפחות?

מזה אני מניח שהבעיה לא טופלה במוסך כי אין לך תשובה מדוייקת להגיד מה היתה הבעיה ורק הנחת לפי הרגש שזאת הבעיה, נכון?

כמעט נכון. כמו שאמרתי, "ככה זה הרגיש לפחות". חוסר כוח היסטרי, ורעש לא אופייני של המנוע.

הבעיה "הסתדרה" אחרי כמה זמן, אבל חזרה על עצמה פה ושם. כל זה לווה בהודעות על בעיה בממיר הקטליטי.

האוטו היה במוסך, אני לא יודע בדיוק מה היה ההמשך ולא מעוניין להגיד סתם - אני יכול לבדוק בדיוק מה הוחלף. בוודאות הוחלף משהו, זה כן :lol:

בוא נגיד ש307 משנת 2002, לפי נסיוני, זה לא היסטרי (כן, היא תסע, אבל כלמיני חלקים נושרים ודברים רעים קורים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...