Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top 5 component set ever

ofer_1973
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואני חושב שהתקנה בריאה וכיוונים נכונים שווים במשקלם פי כמה מאשר סט היי אנד של חברת בוטיק. שמעתי בחיי מערכות בסכומים 5 ספרתיים שנשמעו פחות טוב ממערכת מובנית של מאזדה 3 ושמעתי מערכות צנועות משמעותית שגרמו לי לפעור את עיני ולשאול "איך???????" (סימני השאלה במקור, המקש לא נתקע).

זה מתקשר, אגב, לשרשור שהעלתי שבוע שעבר ולמסקנה שכל אחד אוהב משהו אחר ולכל אחד משהו אחר נשמע טוב. בכל הקשור לתחום האודיו המחיר אמור להיות חלק זניח ביותר מהמשוואה.

בעולם האמיתי כמובן שזה לא עובד ככה. יש לנו העדפות למותגים, מה אנשים אחרים חושבים, ליוקרה של רכיב X או Y וכמובן ששום דבר לא מושלם בעולם הזה בלי הפסיכולוגייה, הרי אין מצב שמגבר שעלה סכום דמיוני שבגללו לקחנו הלוואה מהבנק ישמע רע, נכון?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גם בדיעה שיש רמה מסויימת שמעבר אליה ההשקעה פשוט שוקעת וזה כבר נהיה מגוחך פשוט וכל מה שאנחנו נשארים איתו זה מותג.

אני לא רואה סיבה להעדיף אף רכיב ממה שיש לי במערכת שהותקנה באוונסיס ברכיב אחר למשל - לא המגברים, לא הסאב, לא היחידת ראש (מחשב) לא המידים ולא המידבאסים

הטוויטרים למשל הם ההכי טובים שיש ליצרן HAT להציע - אבל באמת כאן הם היו שווים את ההשקעה, אם זאת הטוויטרים בעיניי הם האלמנט שהכי משפיע על אופי הצליל ולכן לא הייתי מתנגד לנסות טוויטרים אחרים אפילו בשביל הגוון

אבל טוויטרים בעיניי הם גם הרכיב בו הכי מרגישים הבדלים באופי צליל וכאן הרבה פעמים הכסף מדבר כי למצוא טוויטר עם פירוט יוצא מן הכלל שמסוגל לקלוע בול לטעם שלי - זו משימה קשה מאוד.

כן - יש יוצאים מן הכלל - יש לא מעט רמקולים במחיר עממי מאוד שאפשר להוציא איתם תוצאות מפילות - שמעתי את זה לא פעם ולא פעמיים והאמת שברכב הישן יותר יש לי מערכת שנשמעת נהדר לטעמי והיא מאוד מספקת בעצם, לא חושב שאם הייתי צריך לאמר שכאן אני שם סטופ להשקעה שלי - הייתי נשאר עצוב או משהו כזה.

אבל אתה יודע, אני נמצא בשלב בחיים שלי שאני כן יכול להרשות לעצמי להנות ממה שעושה לי טוב אז - למה לא?

שתי המערכות נשמעות טוב, טוב מאוד בעיניי - אבל באחת מהן יש משהו שהשניה פשוט לא יכולה להתחרות בו לא משנה איך אני אשים את זה על השולחן, המערכת היקרה יותר בעלת אופי צליל, נקיון צליל שממש יוצר פער שמיע בינה לבין המערכת ברכב הישן יותר.

ושוב - אני מאוד נהנה משתיהן וזה לא שברכב הישן יותר לא כוונתי מספיק טוב - המערכת הזו פשוט לא מסוגלת לספק כזו תוצאה - איך שלא תביט על זה.

מעניין אם הייתי בוחר למשל -

טוויטר XT25 של ויפה או סקאן ספיק (הם מאוד זולים - תתעלמו מהשמות המותגיים)

מיד פאונטק המוכר והידוע

וופר HDS של פירלס שהם גם כן זולים למדי אולי אפילו פשוט אפשר לאמר זולים

לטוויטרים מגבר ICE כלשהו + מגבר 4 ערוצים מיינסטרים טוב - סאן דאון 100, קיקר 100.4

אם הייתי מצליח להשיג תוצאה שהייתי אומר יותר מזה ממש לא צריך - לדעתי - 100 אחוז כן!

אם הייתי מצליח להשיג תוצאה שאומרת וואיי זה נשמע לי יותר נקי, יותר מפורט ויותר בכל פרמטר ממערכת שמבוססת על הליין הכי גבוה של חברות מובילות - בהנחה כמובן ששתי המערכות מכוונות היטב - אני ממש לא חושב שהייתי מצליח להשיג את זה אבל יש סיכוי שהייתי מצליח להגיע לתוצאה מאוד קרובה שהיתה מבטלת לי את הרצון להשקיע בכך.

בעצם - היתה לי פעם מערכת אילייט 3WAY אקטיבית (טוויטרים מקבילי סופרימו) על הגברה של קיקר + סאב אינפיניטי קאפה על CS300.1 עם יחידת ראש 9853

היא היתה מ-ע-ו-ל-ה! אבל... פשוט נמאס לי ממנה והתחלתי להשתעמם מהגוון צליל שלה ורציתי שינוי - בגלל זה הגעתי לאן שהגעתי :-D

---------------- תשימו לב כמה פעמים סטרתי את עצמי כאן ----- בכוונה

מה שאני מנסה להראות ולאמר זה בעצם את התהליך האישי שלי לגבי התחום הזה ומה שעברתי בו בזמן הזה -

הכל בעיניי המתבונן.

מה זה מערכת יקרה בשבילכם? איפה קובעים את הגבול בין כלכלי ללא כלכלי?

מתברר - שזה עניין אישי לכל אחד ואחד מאתנו ואל לנו להתערב ולהכנס לכיסו של אחר ולהחליט החלטות שדבר אחד כדאי ודבר שני לא כדאי חוץ מאשר כלפי עצמינו.

מה היא מערכת טובה מבחינתכם?

גם זה עניין של הגדרה אישית ואתם יודעים מה הדברים המצחיקים כאן?

אתם חושבים שיש לכם מערכת טובה עד שפתאום אתם שומעים משהו שמפיל אתכם - ומה שעוד יותר מצחיק לפעמים זה כבר קורה בגלל ששמעתם משהו שהוא פשוט שונה ולא בהכרח טוב יותר או טוב פחות - אולי אפילו הטעם האישי שלכם השתנה וזה בגלל שהתרגלתם למשהו שכבר מתחיל לשעמם אתכם...

מוזיקה זה כמו אוכל

גם אם אתם מאוד אוהבים לאכול סטייק - אם כל יום תאכלו אחד, יום אחד אתם כבר תרצו להקיא מהטעם שלו.

הכל אישי, הכל תקין, הכל בסדר - תציבו לעצמכם את הגבולות חברים.

תישארו בריאים - מישהו פעם אמרי לי משהו מאוד נכון לגבי החיים.

אתם נולדים אם כמות מסויימת של שפיות נפשית - זה כמו מיכל דיו, זה מתרוקן וזה לא חוזר.

תשדלו לבזבז את הדיו בחוכמה.

המיכל שלי היה ריק כבר כשנולדתי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שאמר החכם המקובל אייל גולן

"למרות שיש לי בבית סטייק אנטריקוט בא לי לפעמים

לאכול פרוסה עם שוקולד"

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני חושב שאנשים צריכים להיות אמיתיים לעצמם.

אם לא הייתי יכול להרשות לעצמי כלכלית מערכת ברמה שיש לי היום -

הייתי הולך על האופציה הזולה יותר שהיא לא בהרבה פחות טובה ובהחלט הייתי מסתפק בה - אבל זה יהיה לשקר לעצמי לאמר שלא הייתי משדרג בה חלקים אם הייתי יכול.

-- אם לעומת זאת מישהו מראש מגדיר לעצמו שהוא בונה מערכת ברמה מסויימת בכדי לשמור על עצמו מלחרוג מהרמה הזו - ולא משנה מה הסיבה - אז לפחות אותו אדם שלם עם עצמו.

אני עדיין שומר על הCR101 ואני עדיין חושב לחזור להשתמש בהם יום מן הימים.

אני עדיין מזיל ריר על סקאן ספיק 6000 סתם כי בא לי.

אני באמת חושב שאוכל להנות ממערכת פשוטה בהרבה

אבל זה יהיה שקר מוחלט לאמר שאם הייתי יכול להרשות לעצמי טוויטרים ואיולינו של תסיסס - לא הייתי עף עליהם.

ולא - אני לא חושב שמי שהרשה לעצמו לרכוש אותם שומע מוזיקה במערכת מגוחכת, אני חושב שמבחינתי האישית זה מגוחך במצבי להשקיע סכום שכזה בשביל טוויטרים שנשמעים לי יותר טוב מהטוויטרים שלי (ואפרופו אני בכלל לא סגור שזה ממש נכון - אני מחכה שהוא ירכיב כבר את המערכת לכל הרוחות) :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כן

יש לי כוונה מלאה להגיע לרמת גן ואני יותר מאשמח לשמוע את המערכת שלך.

לא כתבתי פוקל כי אני בהחלט לא מתחבר אליהם אבל גם לא רשמתי הרץ מילה 3 שלושה חלקים עם מיד ריבון... ואני דווקא נפלתי מהסט הזה באחד הסטאפים ששמעתי אותו - ולא, אני לא מדבר על לאון במקרה הזה.

אדי הסט המדובר של ה MLK3 שמעתה אותו בלנסר החדשה במקרה?

פורסם

YUP

ואהבתי מ-א-ו-ד

שלך במקרה?

Pioneer TS-X150

פורסם

שמע לפחות אני רק יכול לנחם אותך במחמאה - המערכת שלך קלעה לטעם שלי - לא יודע מה עשית שם, לא חושב שהיא היתה מכוונת בצורה שבכלל מתקרבת לפרפקטי אבל הצליל והחוויה של הרכב עצמו דיברו אליי.

זה היה ממש - לקחת וללכת.

בחיים יש עליות וירידות - אני מקווה בשבילך ומאחל לך רכב יותר טוב יותר מוצלח ויותר יפה או שפשוט תהיה מאושר מדברים שהם באמת חשובים בחיים - לא פח ו4 גלגלים.

זה כל כך מוזר - אחרי שקניתי את הרכב האחרון אני מרגיש שהוא "גדול עליי" ובאמת אולי קיבלתי פרופורציות קצת יותר טובות ולמדתי להעריך דווקא יותר את מה שהיה לי קודם, אין לי כוונה לחזור אחורה בשלב הזה אבל אני חייב להיות שמח על זה שהצלחתי לכוון ולגעת במשהו שחלמתי עליו. אז מקווה בשבילך שהגישה נשארת חיובית ושהכל בסדר.

Pioneer TS-X150

פורסם

מוטי זה סט משובח - אם הוא קולע לטעמך ועושה לך את זה הרי שמקומו ברשימה.

כמו שאמרתי - הכל בעיניי המתבונן.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי הכל לטובה וחוץ מזה המערכת נישארה אצלי ככה שהיא כניראה תותקן ברכב החדש אלה אם יביא סט ברמה מעל למה שהיה לי ניראה לי שאתה תבין למה הכוונה שלי

פורסם

כבר מזמן הענקתי לעצמי עט חפירה מזהב

:-P

ג'ורג' יש לי הרגשה שאני מבין מה הכוון - אינשאעללה עוד אחת!

לבינתיים אני מחכה שסרול כבר יסיים להתקין את הסקנדינביה - אני רוצה לראות אם אני נופל.

Pioneer TS-X150

פורסם
מזל טוב, השופל הפולני הראשון.

:lol::lol::lol:

"לאנוסדוזר"

Lanosdozer.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...