Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

top 5 component set ever

ofer_1973
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיט :-D

איתמר - אתה גורם לי לשקול סמלון חדש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מזל טוב, השופל הפולני הראשון.

צחקתי דקה שלמה ממשפט אחד, ענק רומם!!:-D

אדי , אם היית באותו מפגש שחייכתי כמו ילד בן 6 שישבתי ברכב של סרול היית מבין למה הוספתי אותו.

עכשיו צריך יחידת ראש בחמש ספרתי, מגבר של טרו ואיטום ששוקל כמו חצי אוטו ויש לי מערכת דומה:brickwall:

פורסם

ותיבות לוופרים שגורמות לך לחשוב שאתה מרים האבוק 15" :9

הן כבר ברכב, אעדכן כשאוכל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם המערכת של סרול תישמע לא פחות ממיליון דולר - אני יורה בו :-P

מתכנן את המערכת הזו כמו מהנדס של נאסא (נאשיונל אמריקן ספייס אייג'נסי) -> אני בונה עליו... אני בונה עליו...

אפרופו מה דעתכם על מערכת שתהיה מורכבת מ -

האבוק 7 אינטש, פאונטק 88 (נדמה לי שזה הדגם), CR101 (או L1 הגרסא הרגילה)?

הרמה להנחתה... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דעתי שזה סוג של דה-ז'ה-וו.

אני לא יודע לגבי ה CR101, אבל מסתובב פה מישהו עם הסט הזה ורוקם מזימות.

מעניין אותי רק על איזה מגבר הם ירוצו.

מתחדשת*

• תוכן חדש...