Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשאול באיזה סופיות לחיווט עדיף להישתמש כשמחברים למגבר? הכוונה לחוטי רמקולים וחוטי מתח. תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אלכס YOU GOOD YOU :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהכי מקצועי יהיה דווקא לשים טיפת בדיל בקצה החשוף ע"מ למנוע התבדרות החוטים.

אני בכל אופן מחבר תמיד ישירות למגבר, ללא סופית או בדיל. כל זמן שלא מושכים את הכבל זה מחזיק מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם,

אני ראיתי מתמונות בהתקנות שונות שפורסמו פה בפורום שמשתמשים בסופיות כשמחברים למגבר.

מעניין אותי באיזה סופיות ספצפיים עדיף להישתמש, אם אפשר עם תמונה זה מאוד יעזור, בעיקרון יש לי את הלוחץ אני רק רוצה לדעת איזה סופיות הכי טוב לשים.

תודה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

המגבר הוא היפוניקס דגם ZXI8408, החיווט לרמקול 16 gauge וכבלי מתח 4 gauge.

העניין הוא שיש כמה סוגים של סופיות: יש כאלה שאני רכשתי http://www.sonicelectronix.com/item_4889_Spade-Terminal-100-Pack-16-14-Gauge-Blue-Width-8.html

ויש גם כאלה: http://www.sonicelectronix.com/item_7889_Banana-Clip-Terminals.html

במה עדיף להישתמש? ולמה בעיקר משמשים טרמינלים שלמטה?

• תוכן חדש...