Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים דואגים לכם, מארגנים הפגנה, משיגים אישור המשטרה, מזמינים תקשורת וצלמים, ואתם כלום ...

הייתי היום בגלילות ונסעתי עם השיירה עד י"ם.

הגיעו בערך 100 איש, (זה יותר טוב מ 20 שהיו פעם קודמת).

סיקרו את המחאה ב YNET, ועד עכשיו יש כ 400 תגובות. נניח ש 50% טוקבקיסטים בתשלום, מה עם עוד 200 איש?

מגיע לנו שמעלים לנו את מחיר הדלק, מחיר המים, מחיר הלחם, מחירי הטיסות, הארנונה וכל המיסים העקיפים.

כולם חכמים ומתחבאים מאחורי המקלדת וכותבים כמה רע, אבל אף אחד לא עושה כלום.

חבל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1

אני חייב לציין שבאמת היה יכול לצאת משהו גדול אבל עקב חוסר השתתפות מצד הרבה אנשים זה לא יצא לפועל..

אני הייתי שם אומנם רק חלק מהדרך עקב מבחן שהיה לי בצהריים אבל באמת שהמארגנים ניסו ודחפו

והיו שם אנשים שתרמו מכל וכל ופשוט כמעט אף אחד לא הגיע!!! רק 100 איש! מתוך אלפים שבוכים מאחורי המקלדת...

אני מקווה ורוצה להאמין שפעם הבאה יהיו יותר אנשים מהפעם הנוכחית...

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
+1

אני חייב לציין שבאמת היה יכול לצאת משהו גדול אבל עקב חוסר השתתפות מצד הרבה אנשים זה לא יצא לפועל..

אני הייתי שם אומנם רק חלק מהדרך עקב מבחן שהיה לי בצהריים אבל באמת שהמארגנים ניסו ודחפו

והיו שם אנשים שתרמו מכל וכל ופשוט כמעט אף אחד לא הגיע!!! רק 100 איש! מתוך אלפים שבוכים מאחורי המקלדת...

אני מקווה ורוצה להאמין שפעם הבאה יהיו יותר אנשים מהפעם הנוכחית...

שמעון

מאמינה שאם ההפגנה הייתה ביום שישי היו מגיעים עשרות אלפים עם פרסום נכון

פורסם

לרובנו יש עבודות, לימודים, משפחה ועוד כל מני פעילויות שלא סובלות דיחוי.

מה גם שיש אנשים שהפגנה במרכז לא טובה להם כי זה רחוק מדי.

נסו לעשות הפגנה באזור חיפה ותראו שיהיו יותר מ100 איש.

אני באופן אישי אביא 7 אנשים חוץ ממני.

פורסם

ההפגנה עברה דרך הפייסבוק ככה שהחשיפה הייתה גבוהה.

להערכתי אלפים נחשפו לידיעה. בנוסף גם בפורום נפתח שרשור לגבי ההפגנה.

ספציפית אצלינו בעבודה דאגתי לתלות שלט גדול במטבח ליד מכונת הקפה, ככה שעוד 200 איש לפחות ראו אותו.

מתוך אותם 200 הגיעו 2.

הבעיה עם פרסום נכון היא שפרסום כזה עולה כסף. לממן מודעה בעיתון זה יקר. ולהשאיר אותה בעיתון יום אחרי יום כדי לפמפם לאנשים שיגיעו זה עוד יותר יקר.

אני מודה שיכול להיות שכיסוי יותר טוב ב YNET ואתרי צרכנות כאלה ואחרים יכול היה להשיג אפקט יותר טוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני אישית התכוונתי לבוא, ואפילו לקחתי מראש יום חופש עבור זה.

לצערי, ילדה חולה עם חום גבוה מנעה את זה ממני...

ולעניין, המסקנה היא שאת רוב האנשים בסופו של יום זה לא מעניין,

והם ממשיכים לבכות אבל גם לשלם. לצאת להפגנה? נו באמת, זה כבר קשה מידי.

ולדעתי גם לא הייתה חשיפה מספיקה, כיוון שרבים רבים לא ידעו על זה.

פורסם

בדרך להפגנה אני מתקשר לאחי לקבל הנחיות איך להגיע כי משום מה הלכתי לאיבוד. בקיצור הטיעון שלו לא להגיע להפגנה היה כזה. " את ה200 שקל דלק שאני אשרוף היום בדרך לירושלים וחזרה אני מעדיף לשרוף במשך הזמן בגלל העליה שהייתה, שיעשו הפגנה בכיכר רבין שאוטובוס לשם עולה 5 שקלים ואני אגיע". וכן כבר כתבתי בשרשור אחר הייתה אכזבה מכמות האנשים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אז שיפסיקו עם הזבל הזה של הפייסבוק!

מה שקורה בפייסבוק נשאר בפייסבוק.

אני לא מתייחס לפייסבוק ברצינות.

שלח לי מייל רציני עם הסבר מפורט ואני אבוא.

פייסבוק זה בשביל כיף, לא בשביל תיאום הפגנות.

חצי מהיום שלי אני בפייסבוק אבל מתעלם מכל דבר שלא כיף לי שם. זה הטבע של הפייסבוק.

אני לא אבוא לאירועים פייסבוקיים כי זה נשמע כמו אירוע של ילדים קטנים שלא יודעים להשתמש באימייל.

פורסם

מה פתאום מותר לחסום כבישים? כשהאופנועים חסמו כבישים קפצו פה אנשים והתלוננו, פתאום שזה מגיע לכיס שלכם מותר להפגין ולחסום כבישים, אז בהפגנה של האופנועים ניסינו להסביר שהיום זה אנחנו ומחר זה אתם, אז היום זה אתם.

בתאבון.

נ.ב חאלס עם הפייסבוק אני לא בן 16 מי שרוצה שיתיחסו לדברים שלו ברצינות שיפנה ברצינות לקהל היעד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ההסבר פשוט:

תורת המשחקים - דילמת המתנדב.

אתה יכול לעשות לייק על ההודעה הזו שלי, אבל אין מצב שאדע על כך כיוון שלא קיבלו אותי לפייסבוק... :roll:

פורסם

אני התכוונתי להגיע (לחלק של הפגנה מול משרד האוצר), אבל היה לי יום מטורף בעבודה, לא יכולתי אפילו לשניה לצאת מהמשרד!

לעשות הפגנה ביום שישי נשמע לי כרעיון מוצלח יותר. :?

פורסם

ביום שישי יימצאו תירוצים חדשים

מחזק את NEPET, הארגון באמת היה רציני מאוד כיסוי משטרתי ומי שהגיע התנהג למופת, חבל רק שלא עשו יותר רעש לגבי מועד המחאה להגברת תודעת הציבור

יואב :arrow:

פורסם
ההפגנה עברה דרך הפייסבוק ככה שהחשיפה הייתה גבוהה.

להערכתי אלפים נחשפו לידיעה. בנוסף גם בפורום נפתח שרשור לגבי ההפגנה.

ספציפית אצלינו בעבודה דאגתי לתלות שלט גדול במטבח ליד מכונת הקפה, ככה שעוד 200 איש לפחות ראו אותו.

מתוך אותם 200 הגיעו 2.

הבעיה עם פרסום נכון היא שפרסום כזה עולה כסף. לממן מודעה בעיתון זה יקר. ולהשאיר אותה בעיתון יום אחרי יום כדי לפמפם לאנשים שיגיעו זה עוד יותר יקר.

אני מודה שיכול להיות שכיסוי יותר טוב ב YNET ואתרי צרכנות כאלה ואחרים יכול היה להשיג אפקט יותר טוב.

מילת המפתח בתגובה שלך מודגשת.

למה לא לפתוח חשבון בנק וולונטרי שמספרו יפורסם בכל המקומות בהם מפורסמת ההפגנה ושאנשים יוכלו לתרום כפי רצונם. להגיע במיוחד להפגין זה הרבה יותר בעייתי מאשר לתרום 10 שקל בלחיצת כפתור.

ולא שכחתי... כל הכבוד על הניסיונות להזיז משהו:)

פורסם
ההסבר פשוט:

תורת המשחקים - דילמת המתנדב.

אתה יכול לעשות לייק על ההודעה הזו שלי, אבל אין מצב שאדע על כך כיוון שלא קיבלו אותי לפייסבוק... :roll:

אני יביא לך לייק על לקיחת דוגמא של דיקסיט וניילבאף, למרות שאין לי פרצוף ספר:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...