Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התעסקות בעבר לא תביא שום תועלת:

לשיפור:

*לפרסם את את ההפגנה בדביק בפורום וליחצן אותה לפני שהיא מתקיימת - גלגלצ, YNET ,WALLA,NRG

*שיתוף פעולה עם מועדונים נוספים כמו פיאט, אלפא, הונדה, 42.2 סקאלה, מועדון 5 FUEL SLUT

* לעשות ארוע בפייסבוק עם ATTENDING

* לקבוע הפגנה בשעה נוחה וביום נוח יותר לאנשים לדוגמא אחרי 5 או ב- 7:00 בבוקר יום שישי גם יביא יותר אנשים

* לקבוע סרט כחול על המראה ימנית או על האנטנה לאור מחאה (כל אחד שיביא משלו) זה משהו שאתם כבר יכולים לעשות

* אין צורך לבזבז דלק בשביל זה מספיק לסדר שיירה על איילון - על כביש 1 אנשים טסים נמוך בעליה קחו אזור יותר צפוף

ותקבלו יותר זמן אויר.

* חבר מביא חבר כל אחד שבה להפגנה מתקשר לפחות 5 אנשים ומזמין אותם.

* להבין שלהכניס מודעות לעם הזה לוקח זמן אם תוותרו אחרי 2 הפגנות לא עשינו כלום מאבק מנהלים לאורך זמן קחו

דוגמא משכנינו מעבר לגדה.

* לנסות לגייס יבואנית רכב שתתמוך במאבק תמורת פירסום.

אמצו וחיזקו!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לרובנו יש עבודות, לימודים, משפחה ועוד כל מני פעילויות שלא סובלות דיחוי.

מה גם שיש אנשים שהפגנה במרכז לא טובה להם כי זה רחוק מדי.

נסו לעשות הפגנה באזור חיפה ותראו שיהיו יותר מ100 איש.

אני באופן אישי אביא 7 אנשים חוץ ממני.

צריך לשקול להוציא את השיירה מחיפה דרך תל אביב לירושלים

פורסם

תירוצים תירוצים תירוצים

חברה במקום לנסות לנתח מה עשו נכון ומה לא, ואיפה היה צריך לפרסם ואיפה לא, בפעם הבאה, פשוט תגיעו.

אני בטוח שלכולם יש דברים יותר חשובים לעשות אבל אם נמשיך לתרץ לעצמנו למה לא, המצב ישאר כך ואפילו גרוע יותר.

אז חאלס.....תפסקו להיות פאריירים ןלקבל הכל כגזרה מהשמיים - תמיד יש מה לעשות!

פורסם

ילדים, לא הגיע הזמן להפסיק לשחק בארגז החול, ולהתבגר קצת?

אתם חושבים שתורידו את מחירי הדלק? נו נניח שכן, ואז מה?

אז ידפקו אתכם במחירי המים, או החשמל, או הלחם במקום.

ואז מה? עוד הפגנה? עוד קבוצה בפייסבוק? די כבר...

מחירי הדלק זה אחד הסימפטומים, זאת לא המחלה.

אם אתם רוצים לשנות, יש דרכים לעשות זאת.

אבל לא מחסימת כבישים תבוא הישועה.

פורסם

היום בבוקר יצאתי מחיפה ונסעתי להשתתף בהפגנה.

היו לי את כל התירוצים לא להגיע: ילדה חולה, אשה עם לימודים למבחן, גם כך יצאתי מחיפה רק ב-9. חברתי לשיירה ביציאה מתל אביב באיילון דרום.

מה אני אגיד: ארגון למופת. פשוט למופת. ליווי משטרתי, כל הרכבים היו עם שילוט מטורף (חוץ משלי). כל הנהגים שעברו אותנו צפרו לאות הזדהות, ולדעתי חלק מהם הצטרפו לשיירה למספר קילומטרים. השיירה בדרך לירושלים הייתה ארוכה למדי ומכובדת ביותר.

בירושלים עצמה המשטרה החנתה את השיירה על המדרכות ממש ליד משרד האוצר, וברחבת הכניסה למשרד היה שטח מגודר (מכלאה?) שיועדה במיוחד להפגנה הזו. ההפגנה היתה קולנית ביותר עם הרבה שילוט ורעש. כמו שצריך!

אז הכל היה מאורגן למופת. מה לא קרה? אתה ואת לא הגעתם! לא יעזרו כל המילים בעולם שתכתבו פה או בפייסבוק. כל מה שהייתם צריכים לעשות זה להכנס לאוטו ולנסוע. בפעם הבאה, פשוט תקומו ותצטרפו. תגיעו מאוחר, אבל תגיעו.

להתראות בהפגנה הבאה.

פורסם

לא נורא יהיה לכם עוד צ'אנס להפגין ב1 לחודש הבא המחיר עולה שוב, 95 זוכה להעלאה של 12 אג' נוספות, והסולר זוכה ל17 אג' נוספות. לאן נגיע ? רק אלוהים יודע.

אגב ב1 ל6 המחיר עולה בפעימה השניה בעוד 20 אג' במצב הזה אנחנו לא רחוקים מ8 שקל לליטר 95 :shock:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ואולי גם המחאה הקטנה הזו התחילה לשאת פרי.

לדעתי הם גם רואים את התגובות הנזעמות בכל טוקבק אפשרי ברשת,

וביבי, שלחיץ יותר מבקבוק קטשופ כבר ביקש מכרמל שאמה לפעול לבדיקה

של הורדת מחירי הדלק:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20110124_445663

לדעתי צריכים להמשיך, כי כל הפגנה יצטרפו עוד ועוד אנשים, וזה יחלחל למודעות של האנשים.

אף פעם לא כולם יבואו, ותמיד יש כאלה שלא יכולים להגיע מכל מיני סיבות.

טומפיקו, כל הכבוד לך שלמרות הכל הגעת. אני למשל עם ילדה חולה בבית לא יכולתי להגיע,

ואני מרגיש דיי זיפט עם זה, כיוון שממש רציתי להגיע, ושלחתי עשרות מיילים לחברים ומכרים שיגיעו.

פורסם

אני מוריד את הכובע בפני אלו שיצאו לשטח והפגינו, בניגוד לאלה שרק יושבים על הפורום והפייסבוק ומסבירים למה לא התאים להם לצאת מהבית.

מה עוזרת הורדת הכובע שלי? לא יודע. אם זה מעודד מישהו, הלוואי והייתי יכול להצטרף להפגנה היום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפגנה באזור חיפה לפי דעתי תמשוך יותר אנשים...

בנוסף, למה לא לעשות את זה בשעות הערב? ישנם אנשים שיש להם עיסוקים אחרים בבוקר.

Peugeot 206XS

פורסם

הפגנה מול משרד האוצר בשעה שאין שם אף גורם בעל השפעה אינה שווה דבר. מסיבה זו, אין טעם בארגון הפגנה שכזאת במוצ"ש או בבוקר יום שישי.

מצדיע לכל מי שהתייצב היום והפגין. הלוואי שיכלתי לקחת חלק פעיל יותר במאבק הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כעסתי הבוקר. כעסתי, כי אם היה לי מושג שיש הפגנה הייתי מגיע.

ואני דווקא בפייסבוק. ובפורום. ובוויאנט. בקיצור, אזרח מן השורה.

עם כל הכבוד, אם אני לא ידעתי מההפגנה - אני לא מתפלא ש-90% מהאנשים לא ידעו בכלל שיש התארגנות כזאת.

אני לא הטיפוס המארגן, אבל לגמרי הנגרר. אז מי מכם עם יומרות ארגוניות, יח"צניות - יתכבד ויפיץ את הדברים בצורה קצת יותר גלויה לציבור.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפעמים אנשים מתלהבים מקבוצה בפייסבוק שמגייסת אלפי לייקים, אבל שוכחים שגם אלפי לייקים זה אפילו לא עשירית אחוז מהאוכלוסיה בישראל. (וכמו שראיתם, להמיר ליייקים ליציאה לרחובות זה לא ברור מאליו)

ול Derish - אז למי אתה חושב שצריך להצביע?

לטעמי כל עוד הפוליטיקה בישראל מחולקת לשמאל VS ימין סביב הבעיה הבטחונית ופתרונה, עם לשון מאזניים חובשת כיפה, אין סיכוי שהמנהיגים יתפנו לטפל כמו שצריך בבעיות כמו מחיר הדלק ועוד כמה נושאים "שוליים".

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...