Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות על מצבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

יש לי סיאט איביזה 2010 עם 15 אלף ו9 חודשים ותק...

משום מה, אחריי סופ"ש הגשום הזה , מצבר התרוקן לגמרה.

השאלה: האם מצבר באחריות ובמוסך יחליפו אותו ללא שום בעיה, או שאצטרך ללחם על כך? ומה בכלל עליי לעשות?

תודה על כל עזרה:)

פורסם

המצבר באחריות, תיגש למוסך מורשה היבואן.

הם יבדקו את המצבר, ובמידה והמצבר לא תקין, יחלפו למצבר אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ובמידה (כמו שזה תמיד קורה) הם יגידו שמצבר תקין ושימוש לא נכון שלי גרם לכך שמצבר מת? הרי מאוד קל למצאי סיבה קלשהי למה מצבר מת ומה אני עשיתי לא נכון. הוא איש מקצוע. ומה אינ מבין במכונאות?

פורסם

אין דבר כזה!!

האוטו 2010 ולכן הוא באחריות על כל רכיביו, אם יש זליגה גבוהה זה אחריות היבואן לתקן אותה והחליף לך למצבר תקין.

גש למוסך המרכזי לבדיקה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
היי חברה,

יש לי סיאט איביזה 2010 עם 15 אלף ו9 חודשים ותק...

משום מה, אחריי סופ"ש הגשום הזה , מצבר התרוקן לגמרה.

השאלה: האם מצבר באחריות ובמוסך יחליפו אותו ללא שום בעיה, או שאצטרך ללחם על כך? ומה בכלל עליי לעשות?

תודה על כל עזרה:)

האם במקרה שכחת אורות דולקים ? האם הוספת התקנה חדשה לרכב ?

במוסך יבדקו את המצבר בעזרת בודק מצברים דיגטאלי ועל סמך התוצאות יחליטו מה לעשות, ייתכן מה שנדרש זה להטעין את המצבר טעינה איטית למשך הלילה.

האם הרכב כרגע מניע כרגיל ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה שומע סוויץ? אם כן אז הסוללה רק התרוקנה לדעתי,

במוסך יבצעו לך מילוי מצבר שלוקח 12+ שעות.

החלפת מצבר תתבצע לדעתי רק אם וכאשר המצבר מת וקרה אסון לו.

בעל סיאט איביזה גאה !

• תוכן חדש...