Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בהמלצה על מערכת סאונד לרכב (גולף 02) שכוללת פאנל (הקופסא הזו שדוחפים לתוכה דיסקים ולוחצים על כפתורים... אני די בטוח שלא קוראים לזה "פאנל" בשפה הטיפה יותר מקצועית ממה שאני מכיר) וזוג רמקולים.

הדגש שלי הוא על הרמקולים- סאונד כמה שיותר איכותי ולא סתם חזק. לא מהערסים שצריגים להודיע לכל השכונה שהם חזרו ב-3 בלילה.

אני לא מתכוון לשים סאב אי פעם

שומע בעיקר רוק (לכן חשובה הפרדה והניקיון... רמקולים מעפנים יעשו רעשים של גסיסה בקטעים עם דיסטורשן, ואני שומע לא מעט אירון מיידן ובלאק סאבאת' :cool:)

לגבי המערכת: כמה שיותר פשוט (יש לי עכשו איזה מערכת ענטיקה של סוני שבאה עם הרכב ואין לי מושג מה עושים חצי מהכפתורים שם), קורא MP3, רצוי גם USB או DVD (לא בא לי להסתובב עם 20 דיסקים ברכב), רדיו FM.

אין לי בעיה עם יד 2 במידה וזה משהו שלא צריך התערבות אלוהית כדי למצוא במצב סביר.

אני יכול להוסיף עוד 200 ש"ח אם זה יהייה שווה את זה.

לא מעניין אותי שם החברה של הרכיבים- העיקר שהם יעבדו טוב ולאורך זמן.

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בתקציב הזה הייתי לוקח סט טמפו של מורל/ אנרג'י של הרץ ורדיודיסק בסיסי של פיוניר/קנווד/JVC.

מתחדשת*

פורסם

אפשר בבקשה את הדגמים הספציפיים כדי שאני אוכל לראות את המפרטים שלהם ולברר איפה אפשר להשיג אותם?

ועד כמה שאני יודע הרדיודיסקים הפשוטים באים בלי כניסות USB וקוראים רק CD

פורסם

בזאפ אין את האנרג'י, וטמפו יש 5 ו-6... איפה אני מוצא את האנרג'י (במידה והוא בעל צליל איכותי יותר מהטמפו) ומה מהטמפואים טוב יותר?

יש אולי עוד דגמים מומלצים (כדי שתהיה לי עוד בחירה במידה ואני לא אמצא את הטמפו או האנרג'י באזור שאני גר בו)?

פורסם

אני מתכוון לרמקולים... אין לי מושג מה זה קומפוננט או 6X9. אני מתכוון לאלמנטים שמוציאים צליל בטווח רחב של תדרים עם רזולוציה טובה בין התדרים ויחס אות לרעש נמוך כמה שאפשר.

אני לא מעוניין במערכת של יותר משני רמקולים (סטריאו), לכן אני צריך משהו שמסוגל לתת בס וסופרן כמה שיותר נקיים ומדוייקים. משהו שלא יבייש את הקול של (רוני ג'יימס) דיו :)

נכון לעכשו יש לי את המערכת המקורית של הרכב שכנראה לא מתפקדת כמו שצריך (מידי פעם אני מאבד סאונד באחד הרמקולים וזה חוזר אחרי כמה דקות)

פורסם

כמו שאמרו לך, פאנל (HU=רדיו דיסק) יש מגוון רחב של חברות טובות: JVC, פיונר, אלפיין, קלריון, קנווד.

JVC/פיונר, חברות טובות שיכולות לספק אותך, תחפש רדיו דיסק עם חיבור USB (קידמי/אחורי תלוי לפני הצרכים שלך).

וכמו כן, רמקולים קידמיים, קומפוננט עד כמה שניתן להפיק מהם.

מורל טמפו, חברה טובה ואיכותית.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אם אתה רוצה איכות בתקציב הנ"ל קומפוננט (סט של טוויטר, וואפר 5-6.5 אינטש וקרוסאובר, יש גם סטים של 3 חלקים) של מורל. במה שנשאר תקנה HU (ר"ת של Head Unit), עדיף של חברה נורמלית. אני ממליץ על פיוניר, בתקציב שלך גם ככה אתה לא יכול להכניס משהו יותר רציני ולפיוניר יש ממשק חביב, למרות שאני לא יודע איך הם ברמת ה-Low End.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לדיון:

הציעו לי היום רמקולים 2 קומפונטים וקופסאת הפרדה של cerwin vega דגם 65cs ב-750 ש"ח ומערכת LG 5900 ב600 ש"ח, כולל התקנה.

מישהו יודע איך הרמקולים האלה בהשוואה למורל-טמפו?

לגבי המערכת- זה המערכת הכי פשוטה שהייתה במקום, שיודעת לקרוא USB כולל דפדוף בתיקיות. יש משהו יותר טוב\ זול עם מאפיינים דומים?

אא, ואני יודע שזה מעבר לתקציב (1200 ש"ח), אבל יכול להיות שעוד יעשו לי הנחה במקום הזה אז זה יהייה יותר קרוב

• תוכן חדש...