Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכולה להשקיע ברכב עד 130K

ומכיוון שהבנתי שבמידה ואני קונה גולף אז כדי לי לקנות רק את הדגם עם מנוע 1.4STI דגם זה עולה יותר מהסכום שביכולתי

ולכן כרגע אני מתלבטת בין גולף 1.6DGS לבין מאזדה 3 ספורט

מה שחשוב לי זה תא מטען גדול, ושיהיה רווח בין המושבים הקדמים לאחורים

צריכת דלק

אשמח אם תענו לי בהקדם

פורסם

יש פה שירשור ממש תואם לבקשות שלך: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356695

הפלא ופלא גם אותו פתחת עם עוד 3 שרשורים נוספים! אני חושב שקיבלת שם את רוב התשובות לשאלות שלך.

אם יש לך עוד שאלות נוספות תעלי אותם בשרשור הקודם שלך (דף מס' 3 כרגע) ואם לא אני חושב שהגיע הזמן לנסיעת מבחן כי פה אפשר רק להמליץ לך על רכב מי שבוחר את הרכב בסופו של דבר , זאת את!

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

אם חשוב לך תא מטען גדול ומושב אחורי מרווח לטעמי המאזדה 3 אינה אופטימלית לצרכייך. אמנם אני נוהג בדגם הליסינג, אבל למרות הממדים החיצוניים הנדיבים תא המטען בינוני ולא נוח (שפה אחורית גבוהה ופתח יחסית קטן), והמושב האחורי צפוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...