Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני שבוע וחצי הייתה לי פאסאט 2000 1.8 בנזין עד שנהג לא זהיר במיוחד קרע לה את הצורה... :-( .

אני מחכה לכסף מהביטוח (הוכרז כטוטל לוס ואני אמור לקבל מחירון מלא).

האוטו ישמש בעיקר לנסיעה לעבודה (10 דקות) ונסיעות בעיר.

תקציב הרכישה יהיה כ-35 אלף עד 40 אלף ש"ח, אחזקה עד 1000 ש"ח לשנה לא כולל ביטוחים\טסט\רישיון ודלק .

אני מחפש רכב שיהיה כמה שיותר חסכוני בדלק מהפאסאט שהייתה לי (צריכת הדלק של הפאסאט הייתה 1:10 בממוצע) .

אני מאוד אוהב את העיצוב של הפאסאט 2000 ואפילו הצורה החדשה יותר 2001, אני אוהב את הצורה שמשדרת שמדובר

באוטו מנהלים רציני .

הפולו קלאסיק בשנים 1999-2001 היא דוגמה טובה מאוד ומאוד מאוד חסכונית אך הייתי מעדיף משהו יותר חדש ומשהו שנראה קצת יותר רציני.. אולי פולו קלאסיק משנים 2004 ומעלה.. השאלה אם היא עדיין חסכונית (1:20) .

פורסם

לפי המאפיינים שלך אתה צריך סופרמיני, אשר סביר שתחסוך לך בערך חצי צריכת הדלק ותהיה יותר נוחה לתמרון ולחניה בעיר הצפופה.

לגבי תקציב התחזוקה שציינת (1000 ש"ח בשה) - מדובר בסכום הזוי לגמרי. החלפת שמנים וסט צמיגים אחד יעלו יותר, שלא לדבר על טיפולים כגון החלפת טיימינג וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא גר בעיר צפופה בכלל.

מכוניות מיני ממש לא מתאימות לטעם שלי.

1000 ש"ח לדעתי זה מספיק, טיפול קטן פעם בשנה או 10,000 קילומטר יעלו גג 300 ש"ח וצמיגים לא תמיד מחליפים פעם בשנה (אצלי בפאסאט נאלצתי להחליף פעם בשנה וחצי) וטיימינג בכלל פעם ב .

אך מאחר והאוטו מתישהוא ישמש גם לנסיעה ללימודים אז נעלה בכל זאת את התקציב ל-2000 ש"ח עגול .

פורסם
אני לא גר בעיר צפופה בכלל.

מכוניות מיני ממש לא מתאימות לטעם שלי.

1000 ש"ח לדעתי זה מספיק, טיפול קטן פעם בשנה או 10,000 קילומטר יעלו גג 300 ש"ח וצמיגים לא תמיד מחליפים פעם בשנה (אצלי בפאסאט נאלצתי להחליף פעם בשנה וחצי) וטיימינג בכלל פעם ב .

אך מאחר והאוטו מתישהוא ישמש גם לנסיעה ללימודים אז נעלה בכל זאת את התקציב ל-2000 ש"ח עגול .

בוקר טוב

להערכה שלי אתה חיי באיזה אשליה טיפול לא עולה 300 ש"ח (תוסיף מידי פעם ברקסים וכו'), מה עם שאר ירקות כמו מצבר פעם ב.. ציריות, משולשים וכו' אנחנו מדברים כאן על אוטו ישן ולא חדש ואם החזקת מעמד עם כזה סכום עד עכשיו (בהנחה שהרכב היה אצלך כמה שנים ולא שנה לפני שהלך) אז היית לפני איזה סשיין של תיקונים, בכל מקרה בכזה סכום של אחזקה הייתי פוזל לעבר האלמרה למרות הדלק.

תצליח

פורסם

הפולו לא חסכונית במיוחד בגרסת הבנזין אלא רק בגרסת הדיזל בעלת המנוע הקטן והפשוט. הבעיה היא שלמצוא פולו דיזל במצב סביר זה כמו למצוא עגבניות בפחות מחמישה שקלים לקילו - שמעת שיש כאלו בשוק, אף פעם לא ראית.

אם אתה לא "יורד" לקטגוריית המיני/סופר-מיני או עובר לרכב דיזל, צריכת דלק טובה משמעותית לא תצליח לראות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...