Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אתם באמת, עמותת "אור ירוק"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמותת "אור ירוק" יצאה נגד שר התחבורה ישראל כץ.

למה?

כי ישראל כץ סירב לכמת את כמות ההרוגים כיעד שנתי.

(לא הבנתי מעולם מה בדיוק יש כאן לכמת)

בעקבות כך "אור ירוק" יצאו בקמפיין אישי -"שמע ישראל" כשהכוונה היא לישראל כץ.

מתגובת השר עולה שמי שעומד מאחורי קמפייני העמותה הם לא אחרים מאשר אנשי קדימה.

כשהיועץ הראשי הוא ראובן אדלר הידוע כקדימאי מובהק.

עוד נחשף שיו"ר העמותה העונה לשם אבואב הוא איש פוליטי ממפלגת קדימה.

מתוך: ישראל היום.

עוד משהו מעניין בקשר

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?log=tag&ElementId=skira20061025_998874

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה גוף מאוד מוזר.

מצד אחד יש להם יוזמות ברוכות ונכונות (נהיגה שבכרות, שימוש בטלפון בזמן נהיגה, וכו'). אבל זה נדי מדיי.

לרוב יש להם יוזמות שלא קשורות לגורמים עיקריים לתאונות דרכים (מהירות מהירות מהירות).

המנכ"ל שלהם פופוליסט לגמרי - היות וזה הפרצוף שלהם אז זה מוריד הרבה מהאמינות ורצינות של האירגון כולו.

הם רוכשים ניידות למשטרת התנועה? זה כשלעצמו מבורכך - אבל למה נותנים לגוף פרטי (לדעתי זה לא גוף ציבורי) לממן פעילות של משטרה? מה משטרה נותנת להם בתמורה?

מי אמר שהם בכלל גוף מוסמך לקבוע מדיניות וסדרי עדיפויות בתחום של בטיחות בדרכים?

אור ירוק קובעים הרבה במדינה - אבל איזו ביקורת יש עליהם?

ביקורת מנהלית אני מניח שרשם עמותות עושה עליהם - אבל איזו ביקורת מקצועית יש על הגוף הזה?

גם הם תליט שכולה תכלת - אחרי 10 שנים ללא ביקורת ועם הרבה מאוד כוח כל גוף יתחיל לעשות שטויות.

במיוחד כאשר ביום יום מנהלים אותו דמגוגים ופופוליסטים (שלא לומר פוליטיקאים).

אני לא מבין איך מקים העמותה נותן לזה יד וממשיך לתת מכספו הפרטי על ליצנים שהם מעסיקים ושטויות שהם עושים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שלום

צר לי אבל אני לא מאמין בהם, התקשרתי לאור ירוק וביקשתי עזרה (ישוב חדש) בתמרור אולי ניידת שתסייר מידי פעם ליד הביה"ס וכו' התשובה שקיבלתי אנחנו עוסקים רק בהסברה אז כנראה אני לא מספיק פוליטי בשביל להשקיע קצת כסף אצלנו בישוב אבל זו התנהלות מוזרה לנוכח ההשקעה בציוד ושאר מיני דברים במשטרה וכו'.

פורסם

אור ירוק רוצה להשיג מטרות מסויימות

נכונות/טובות תלוי בעיני המתבונן

כדי להשיג זאת , צריך שבראשה יעמוד פוליטיקאי, כי כך אפשר להזיז עיניינים.

אור ירוק לא קובע לא קובע מדיניות.

הוא עוד גוף / לוביסט שמנסה לשכנע את הגופים המחליטים להחליט בדרך שבה הוא מאמין.

תרומת הניידות רק מבורכת.

ומקים העמותה היה מפסיק את הזרמת הכספים אם הוא היה חושב שאין היא מתנהלת לרוחו.

אל תהיה נאיבי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תרומת הניידות בעייתית ביותר - אנחנו מקבלים בגוף אוכף חוק שאמור להיות נטול פניות ניידות שעליהן מצוין בריש גלי שם הספונסר שתרם אותן והן אפילו נושאות מספרים צהובים - הלכה למעשה, לכל הפחות מראית עין של משטרה פרטית. זה דבר שאסור שיהיה לו מקום בחברה מתוקנת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מקים העמותה היה מפסיק את הזרמת הכספים אם הוא היה חושב שאין היא מתנהלת לרוחו.

אל תהיה נאיבי.

בדיוק.

עכשיו - אחרי שהבנו שהוא איש פוליטי - השאלה היא מה ההתנהלות הנכונה לדעתו.

פורסם

תרומת הניידות מבורכת , כוח משטרה נמצא בשטח עדיף מאשר כלום. זאת הייתה כוונתי.

מראית העין חשובה גם כן , אבל כיוון שאנחנו לא חברה מתוקנת ...

גם לעיריות יש רכב "שיטור" /קהילתי /משטרתי.

ועל הפרק עמדה עד לא מזמן תוכנית לעשות משטרה פרטית לכל רשות מקומית.

ככל שאני יודע הפעלת הניידות המותרמות היא באחריות המשטרה ובידי שוטרים / מתנדבים של המשטרה.

לא היקש מדוייק אבל על כל אמבולנס מד"א תראה שם של תורם, וכל בית חולים היום מעליו מתנוסס שמו של תורם פלוני או אלמוני

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בדיוק.

עכשיו - אחרי שהבנו שהוא איש פוליטי - השאלה היא מה ההתנהלות הנכונה לדעתו.

אתה רואה את הפעילות של אור ירוק .זו דרכו.

מה לא ברור פה.

אבי נאור עצמו לא בהכרח פוליטיקאי, אלא הוא מגייס לשירותיו פוליטיקאים כדי לקדם את מטרותיו , שהם לא לשם עשיית רווחים אלא למען הקהילה.

גם במאמר שהבאת מדהמרקר.

לביתו הוא עשה מזמן!!

ושלא תבין אותי לא נכון, לא בהכרח פעולותיו עולות בקנה אחד עם דעותי. ממש לא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אף אחד לא אמר שתרומת ניידות אינה מבורכת.

אני אמרתי במפורש שזה מבורך.

אבל גוף פרטי ממן פעילות/ציוד משטרה זה מריח לא טוב.

מה הגוף מקבל בתמורה? אל תגיד לי "כלום" כי זה לא ייתכן.

מה שהכי מפריע לי זה הדו פרצופיות שלהם.

אם בטיחות בדרכים חשובה לכם - למה מעקבים הספקת ניידות בחודש רק כדי שכל הקודקודים יוכלו להשתתף בתקס מסירה?

אם חיי אדם חשובים לכם - למה אתם תומכים בהצבת מצלמות מהירות בקטעי כביש ישרים ולא דורשים להזזים לרמזורים?

(כמעט) הכל שם שקרים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ומקים העמותה היה מפסיק את הזרמת הכספים אם הוא היה חושב שאין היא מתנהלת לרוחו.

אל תהיה נאיבי.

א. זה ממש לא עובד כך.

ב. אולי הוא איש קדימה? (או סתם שונא-ביבי)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מי שאמור לספק ניידות זו המשטרה עצמה (באמצעות משלם המסים ככלל, לא גוף ספציפי). מאותו רגע שאור ירוק סיפקה למשטרה ניידות (או כל ציוד אחר), ניידות אזרחיות ועם כיתובה עליהן, היא קיבלה (לכל הפחות בעיני עצמה) לגיטימציה להכתיב לה אג'נדה. זה לא ייתכן במדינה מתוקנת. אור ירוק (וקמפיין שמע ישראל הוא דוגמא מצויינת) מתנהלת מתוך אינטרסים של סיפוק יצר הנקמנות של מקימיה ומתוך הגיון מעוות וחסר כל תימוכין זולת האמונות של מקימיה ורותמת לשם כך גוף שאמור לשרת אך ורק את החוק ולשמור על סדר במדינה ובטחונם של תושביה. אם נצא מההתחסדות של "זה לטובת הבטיחות" - זה פשוט אסון לדמוקרטיה, לא פחות מכך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26249-%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%A9%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%90%D7%99-%D7%9C%D7%9B%D7%A9%D7%9C-%D7%91.aspx

דיווח ממסיבת העיתונאים כפי שהובא במגזין אוטו.

אור ירוק הוקמה בשנת 1997

מאז היו בשלטון מפלגות שונות ראשי ממשלה שונים ושרי תחבורה שונים.

אל תקנו את הדמוגוגיה של הפוליטיקאים המקצועיים, שרינו היקרים ( תרתי משמע ), שיורים לגופו של אדם כאשר הוא מותח עליהם ביקורת.

באר 72 בוא תסביר את מה שכתבת.

בוא נעיף את כל התורמים לכל הרוחות . כי הם בטח מקבלים משהו.

חלקם מקבלים פרסום חלקם מקבלים גם מהלכים במסדרונות השלטון, ומנצלים זאת בבוא היום לטובתם.

אצל אור ירוק אני לא רואה את זה. אני רואה נתינה.

קרוק

הוא בדעה כי מצלמות מהירות עדיפות על מצלמות ברמזורים כפי שאתה חושב הפוך.

דרך אגב אתה יכול להביא סימוכין שזו עמדתם?.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מי שאמור לספק ניידות זו המשטרה עצמה (באמצעות משלם המסים ככלל, לא גוף ספציפי). מאותו רגע שאור ירוק סיפקה למשטרה ניידות (או כל ציוד אחר), ניידות אזרחיות ועם כיתובה עליהן, היא קיבלה (לכל הפחות בעיני עצמה) לגיטימציה להכתיב לה אג'נדה. זה לא ייתכן במדינה מתוקנת. אור ירוק (וקמפיין שמע ישראל הוא דוגמא מצויינת) מתנהלת מתוך אינטרסים של סיפוק יצר הנקמנות של מקימיה ומתוך הגיון מעוות וחסר כל תימוכין זולת האמונות של מקימיה ורותמת לשם כך גוף שאמור לשרת אך ורק את החוק ולשמור על סדר במדינה ובטחונם של תושביה. אם נצא מההתחסדות של "זה לטובת הבטיחות" - זה פשוט אסון לדמוקרטיה, לא פחות מכך.

כל הודעתך נכונה , וכל הודעתך לא נכונה.

פעם הייתה בעיה בטחונית . אזרחים החלו בפעולה התנדבותית , וכך נוצר הגוף שנקרא משמר אזרחי.

בא תורם שמספק למשטרה אמצעים להילחם בסוג פשיעה , שהתורם חושב שהיא מספיק חשובה, כדי לתרום לכך.

לדאבון הלב בנו נהרג בתאונה ומכאן הוא מתחיל.

קרא את הכתבה שצירפתי ממסיבת העיתונאים.

דעותיו לא עולות בקנה אחד עם דעותיך , זה לא עושה אותם ללא נכונות.

ועל איזה יצר נקמנות אתה מדבר !!

מדינת ישראל מתגוננת בבית המשפט הגבוה לצדק כנגד העתירה של רוני אהרונוביץ נגד מצלמות המהירות.

אז אחד סובר כך השני סובר אחרת.

האם יש לך ידיעה כי אור ירוק נותנת פקודות לשרים .

היא מנסה להשפיע על האג'נדה הציבורית , בכיוון שמקימה חושב לנכון.

אתה רשאי לפעול באג'נדה הפוכה .

הקמפיין הנוכחי בא להתריע על אוזלת ידה של הממשלה הנוכחית שהיא אינה עושה די . גם שאר ממשלות ישראל לא עשו די.

כתבתי פעם ואני אכתוב שנית , המלחמה בתאונות דרכים צריכה להיות בסדר עדיפות גבוה ביותר , והיא לא.

בראשו מה לעשות עומד שר , שאני אישית חושב שהוא בושה , אבל אני שופט אותו לפי מעשיו או מחדליו ואני מגיע לאותה מסקנה, כך עושה גם אור ירוק.

חז"ל אומרים בעל המאה הוא בעל הדעה , האם זה נכון גם במקרה כאן?

לא , כי אחרת לא היה נולד הקמפיין.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תרומת הניידות בעייתית ביותר - אנחנו מקבלים בגוף אוכף חוק שאמור להיות נטול פניות ניידות שעליהן מצוין בריש גלי שם הספונסר שתרם אותן והן אפילו נושאות מספרים צהובים - הלכה למעשה, לכל הפחות מראית עין של משטרה פרטית. זה דבר שאסור שיהיה לו מקום בחברה מתוקנת.

+1000

לי נראה המצב כמתן שוחד ממש: המשטרה מקבלת מתנות, וידוע שאין מתנות חינם.

להבנתי, בבג״צ חטיבת זכויות האדם נ׳ שר האוצר, נקבע כי אין למדינה סמכות להעביר לצד שלישי את הזכות להפעלת אלימות (לצורך שמירה על הסדר והחוק) שנתנה לה. כאן אמנם לא עוברת הזכות ממש, אבל המדינה מקבלת מימון להפעלת האלימות מבעל אינטרס, ולעיני הלא משפטיות נראה שיש כאן יסוד דומה בהלך רוחו, גם אם לא ניתן להסתמך על הפסיקה הנ״ל כתקדים כאן.

לו היו לי המשאבים, הייתי מנסה לסכל את התרומה הזו. לא כי אני מתנגד לכך שלמשטרה יהיו ניידות, אלא כי אני מתנגד למימון פרטי להפעלת אלימות מטעם המדינה בפרט (ומימון פרטי לכל החובות שמדינה חייבת בה לאזרחיה בכלל, אבל אני לא בטוח שכאן המקום לדון גם בזה)

לא היקש מדוייק אבל על כל אמבולנס מד"א תראה שם של תורם, וכל בית חולים היום מעליו מתנוסס שמו של תורם פלוני או אלמוני

אלא שאמבולנס שנתרם למד״א מיועד לכל שימוש מתאים שמד״א יראה לנכון. ״אור ירוק״ מספקת ניידות עם יעוד ספציפי. למה דומה הדבר? לאדם שיתרום מיטה לבי״ח, אך ידרוש שישכבו בה רק גברים צעירים (ולא זקנים, או נשים, וכו׳). תרומה כזו עליה להדחות.

• תוכן חדש...