Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC YUKON - רשמים ראשונים ויישור קו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צפוני. בכל אופן, עם הרכב שלי אני לא עולה על שטח מאתגר (לא רוצה לאתגר את הרכב שלי, את המחלצים ואת המוסך). השטח שלי זה כביש ושבילים לא סלולים שמזדה ג'יפ מליסינג עובר בקלות. אני לא מתכוון לקפוץ על הסלעים או לחצות נחלים.

שאחרים יעשו את זה ואני יסתכל. :lol: בזמן הקרוב אני מתכוון לבקר בתל ברוך ולהסתכל איך אנשים שם חוצים שטח טכני.

כמה שאני מבין אצלך היילקס 4X4 עם שני סרנים חיים. ראיתי כמה סרטונים - העבירות שלו מדהימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני צפוני. בכל אופן, עם הרכב שלי אני לא עולה על שטח מאתגר (לא רוצה לאתגר את הרכב שלי, את המחלצים ואת המוסך). השטח שלי זה כביש ושבילים לא סלולים שמזדה ג'יפ מליסינג עובר בקלות. אני לא מתכוון לקפוץ על הסלעים או לחצות נחלים.

שאחרים יעשו את זה ואני יסתכל. :lol: בזמן הקרוב אני מתכוון לבקר בתל ברוך ולהסתכל איך אנשים שם חוצים שטח טכני.

כמה שאני מבין אצלך היילקס 4X4 עם שני סרנים חיים. ראיתי כמה סרטונים - העבירות שלו מדהימה.

כמוני כמוך, גם אני לא נכנס לקטעים טכניים ברמה שאני לא יודע אם אני יצא משם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
תודה, yonisi. :-)

יש לך קצת פרטים על הדיסק? איך הוא נקרא, היכן להשיג?

הדיסק נקרא: GM Techline eSI

אני הורדתי דרך טורנט, אין הרבה מקורות אבל ירד אחרי יומיים או משהו כזה. קצת יותר מ 4GB.

אם אתה לא מסתדר תגיד לי, נסדר משהו.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ariel-ro, אכן הצמיגים הם של קומהו מהדגם שציינת. :-)

לאומת צמיגים קודמים אני מרגיש שיפור ניכר בבלימה ואחיזה ולאומת צמיגי שטח מלא שהיו קודם ההבדל בכלל שמיים וארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ariel-ro, אכן הצמיגים הם של קומהו מהדגם שציינת. :-)

לאומת צמיגים קודמים אני מרגיש שיפור ניכר בבלימה ואחיזה ולאומת צמיגי שטח מלא שהיו קודם ההבדל בכלל שמיים וארץ.

הצמיגים האלה נחשבים נהדרים, בעלי אחיזה מצויינת במחיר נוח יחסית למותגים האירופאים/אמריקאים.

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Kumho&tireModel=Road+Venture+AT+KL78&partnum=375SR5KL78OWL

תסתכל תחת הלשונית SURVEYS

החסרון שלהם שבשטח קשה הם מתפוצצים בקלות.(מניסיון, רביעיה כזאת הלכה לי, כי כל טיול צמיג אחר התפוצץ)

מה המחיר שלהם היום?

פורסם

במידה שלי (265/75-16) המחיר ליחידה 800ש"ח, יחסית זה מחיר נוח להתחשב במידות. היום נסעתי עם אבא שלי והוא ציין איכות נסיעה הרבה יותר טובה עם הצמיגים האלה.

אני לא מתכוון לרדת לשטח קשה, אלא שבילים בלבד, מקומות שרכב פרטי יכול לעבור.

אני חושב שהצמיגים האלה הם פשרה טובה למי שרוצה לנסוע רוב הזמן בכביש ולפעמים לרדת לדרך עפר.

פורסם

עדכון: מחר בבוקר הרכב נכנס לפחח כדי לסדר את החלודה בגג. מקווה שזו תיהיה עבודה איכותית. הגג ממילא דורש צביעה כי יש פיצוצים של צבע.

אגב, היום ברמזור עמדתי מול טוסון (אני לא עושה את זה בדרך כלל, אבל הפעם החלטתי ללטף את דוושת הגז). אני היגעתי ל3500סל"ד, המנוע מעלה סל"ד כאילו אני על נאוטרל, רק הספידומטר מראה שאני למעשה על הילוך. האוטו הזה פשוט מפלצת. במקור היה לו 255 סוסים, אבל יש לי פליטה ישרה, חוץ מממירים קטליטיים אין בדרך כלום. איזה סאונד! באיזו קלות האוטו הזה מאיץ, כאילו זה היה טונה ולא שתים וחצי טונות (לא כולל מיגונים ושאר תוספות שמותקנות). הייתי על 3500סל"ד 80 בהילוך שני (על שלישי הוא נוסע על 2500סל"ד 90).

עריכה: כיצד אני יכול להבטיח שלא יתעללו ברכב שלי? כלומר שלא יתחילו לעשות אליו טסט דרייבים למניהם ודריפטים.

פורסם

שאלה טובה.

אני מניח שאתה מתכוון לעובדה שהרכב נכנס לפחחות.

אתה לא ממש יכול.

אלא אם כן.

1. תרבוץ במוסך.

2. תרשום לפניך מה היה קילומטראז' בעת כניסת הרכב למוסך.

במקרה זה אתה גם צריך ליידע את בעל המוסך שאתה רושם זאת לפניך.

אתה כמוסל לא צריך להיות בוטה בעניין הזה, אלא כדרך אגב לומ לו שאתה תמיד רושם

קילומטראז כי כבר "ניצלו לך רכב" בעבר במקום אחר. אם זה נכון או לא...הוא לא צריך לדעת.

אתה עכשיו איש שיווק שמשווק לו את העובדה שלא כדאי לו לעשות שטויות.

פורסם

צודק 100%, עשיתי את אותו הדבר עם הטויוטה של אמי כי פעם קודמת חשדתי שהם עשו עליה סיבובים.

עצה 1. טובה אבל לא ממש ריאלית. עצה 2. לעומת זאת מעולה.

Bimmer

פורסם

את הקילומטרז׳ אני כמובן ירשום וגם אבקש מבעל המוסך שלא יסעו ברכב שלי. הוא לא יכול לתרץ נסיעה בשום דבר, צריך לעשות פחחות וכל זה נימצא במקום.

השאלה האם אפשר לעשות עוד משהו? אני גם יעשה ביקורות פתע, מיכל הדלק סגור עם מפתח והוא לא לא יקבל את המפתח, כך שאם יחסר דלק אני ידע והאוטו שותה בכמות ניכרת, כך שגם נסיעה קצרה זה יהיה ניראה לעין.

אני יודע פשוט שיש שם מכונאי אחד שמאוד אוהב לנסוע בשטח עם הרכב הפרטי שלו, אז אני מפחד מרעיונות יצירתיים שלו לבילויים בהפסקות. אני פשוט אף פעם לא משאיר את הרכב במוסך ותמיד מסתכל מה עושים. אבל אני לא יכול לקחת מספר ימי חופש בשביל זה.

פורסם

עדכון:

הסתיימה הפחחות של הגג. עשו עבודה מדהימה!

עבדו עם המון סבלנות, באופן יסודי ומסור מאוד, בלי לקצר תהליכים. אני מאוד מרוצה מהתוצאה. בחרו את הצבע מאוד בקפדנות והכל ניראה פשוט חבל על הזמן.

ראיתי את כל השלבים ואני יכול להגיד רק מילים טובות. בשום מקום לא עשו לי עדיין פחחות כל כך טוב כמו פה.

הזמן יראה, אבל לדעתי העבודה 10 מתוך 10.

אני כך כך התרשמתי מאיכות העבודה, מהיחס, הסבלנות ומקצועיות.

פרויקט הבא: חלודה מתחת לצבע על חלון הצד. ובזה אני מקווה שיסתיימו עבודות הפחחות על הרכב.

המוסך ניקרא שי דוברת, ממוקם בקיבוץ דוברת. יש להם מוסך מכונאות מאוד אמין ומאוד מקצועי (מתמחים ברכבי שטח, מתקינים תוספות, מטפלים גם ברכבים הפרטיים), פחח אומן ופנצ'ריה. ממליץ בחום.

פורסם

חתכו לך את החלודה וריתכו טלאים חדשים במקום? אני גם זקוק לעבודה כזאת כמה עולה עבודה שכזאת?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ריתכו תלאים על החלודה. זה עלה 2000₪.

• תוכן חדש...