Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GMC YUKON - רשמים ראשונים ויישור קו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבטחתי תמונות והנה אני מקיים. שטפתי את האוטו ועשיתי לו וקס. מצאתי כמה רקבונות חלודה לא נעימות על הגג :-(, בקרוב אני נכנס לפחח לסדר את זה (גם ככה יש פוציצים בצבע על הגג וצביעה מחדש לא תזיק).

תמונות בגודל מלא אפשר ליראות כאן. (הן גדולות מידי, אין לי תוכנה כדי להוריד איכות עד לגודל שאפשר להעלות כאן :oops:, GIMP לא עובד על חלונות 7, עמכם סליחה).

עריכה: הצלחתי להקטין תמונות. תודה ל-LINUX שהיה מותקן אליו GIMP. :)

Yukon1.jpg

Yukon2.jpg

Yukon3.jpg

Yukon4.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לסאונד, אני בהזדמנות ינסה להקליט. ניראה מה ייצא מזה.

הרכב בערך 1.9 מטר גובה.

אגב, מה אתה אומר על הג'נטים המקוריים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דווקא יכול להיות מגניב אם תשב ברכב ותקליט קצת Rev... :)

1.90??? וואו, איזה תענוג.

לגבי הג'אנטים הם דווקא נראים ממש טוב,

ברור שיש משהו מיוחד יותר בג'אנטים הקודמים אבל גם אלה יושבים מעולה.

כנראה שגם ההגבהה תורמת את שלה ללוק הכללי של הרכב!

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב!

חלק ממה שסיפרת על מאפיינים והתנהגות מזכיר לי מאוד את האימפלה הענקית כשלעצמה אבל ליד היוקון נראית כמו גמד :lol:. הקטע עם המפתח, הנעילה האוטומטית של הדלתות בהילוך (לפי הבנתי עשו את הקטע הזה בגלל שבארה"ב נהוג לגנוב רכבים ע"י פתיחת הדלת וזריקת הנהג מתוכו...) ועוד קטנות. כנ"ל לגבי התנופה של המנוע ואופי הנהיגה.

דרך אגב אם אתה מעוניין כדאי לך להשיג את הדיסק של GM (כל הרכבים של הקונצרן משנת 80 עד 2005), יש שם מידע טכני ומכני מלא, כולל שרטוטים עד החלקיקים הכי קטנים של כל רכיב, פירוטי תקלות, סיבות ואפשרויות לפיתרונות. לדעתי זה יוכל לעזור לך בעתיד במקרה של תקלות (מקווה שלא יהיו, כמובן).

בהצלחה! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה, yonisi. :-)

יש לך קצת פרטים על הדיסק? איך הוא נקרא, היכן להשיג?

פורסם

נראה יפה.

קבל עצה קטנה - לכננת יש קופסת פיקוד, זו שמסומנת בצהוב.

גש לחשמלאי רכב שאתה סומך עליו ובקש להכניס אותה לתא המנוע, כאשר רק התקע של השלט של הכננת יהיה נגיש מבחוץ.

זה נכון לכל כננת, על אחת כמה, עם השכנים שיש לך.

Yukon2.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רעיון טוב, בהזדמנות אני יטפל בזה. אני לא בטוח שיש לי את השלט.

פורסם

כן.

יש לי דבר מה חשוב לומר:

אני נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נרא נורא רוצה כזה !:twisted:

אחח אין כמו סאונד של V8 עם מערכת פליטה טובה.

מחזיר אותי לימים הטובים עם הביואיק שלי שהיו ונמוגו.

פורסם

אחח אין כמו סאונד של V8 עם מערכת פליטה טובה.

כאשר הרמנו את הרכב על הליפט במוסך גיליתי למה יש לי סאונד כזה. מסתבר שבמקום דוד יש צינורות גישור, כלומר אין דוד בכלל. :lol:

אבל יש לי דוד. הוא נימצא בבגז'. :roflmao:

פורסם

מצאתי ביוטיוב רכב בדיוק כמו שלי, רק קצת יותר מפואר. אותו סאונד בדיוק, אותו זמזום מעצבן כאשר מכניסים את המפתח. בדגם המפואר שני מושבים מקדימה, אצלי 3, כאשר הגב של האמצעי משמש כמשענת יד, אצלו ריפוד עור.

הדגם שלו כולל מזגן אחורי, הדש בורד והכל ניראה חדש. אצלי הדש בורד ניראה לא משהו :oops:. הוא נותן הרבה גז כאשר השמן עוד קר (תסתכלו על לחץ שמן, אצלי כזה אחרי הנעה, כאשר החום של שמן עולה הצמיגות יורדת).

יש לו אותו קיט הגבהה כמו שלי. הדלת אצלו מאחור מפוצלת והוא ניראה הרבה יותר יפה משלי, כל הצד שפונה כלפי חוץ אצלי בחריטות, יצירת האומנות של התושבים המקומיים (אפשר ליראות בסט תמונות המלא שנתתי את הקישור).

אבל בגדול, בסרטון הזה אפשר להתרשם מהרכב, בדיוק כמו שלי, רק יותר טוב.

http://www.youtube.com/watch?v=aAvFYxgVmRc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ד"א, אני מכיר מישהו שמוכר סברבן דיזל (כמו שלי אבל ארוך וחסכוני יותר גם V8 כמובן :)), מפואר כמו הרכב בסרטון עם עור, מזגן אחורי וכד' במחיר לא יקר. שלו שנת 95 והדש בורד מעולה (להבדיל מאוטו שלי). אם מישהו מעוניין - פרטים בפרטי ;)

פורסם

זה בנזין. המנוע באמת מטפס מהר מאוד.

פורסם
זה בנזין. המנוע באמת מטפס מהר מאוד.

בנזין. איכס8)

סליחה על שגיאת הכתיב :)

מאיפה אתה? אשמח לצאת לטיול עם כזה דבר לראות את ההתנהגות בשטח.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...