Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר Toyo T1R התעדכן לרעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטויו למיניהם נשחקים מאד מהר אם נוהגים אותם מעבר למגבלות שלהם. נהג שיתחרע עליהם ו\או לא יודע מה המגבלות שלהם יגלה שהם נשחקים מהר מאד. אם לא נכנסים למצבים של תת היגוי או החלקות יזומות (או סתם נוסעים בהם באופן רגיל) הם מחזיקים יפה מאד. בכל מקרה - אחרי שנה עם R1R וקצת חושבים שעשיתי, בסופו של דבר נראה לי שהקונטיספורט או הפוטנזות עדיפים. העלות לק"מ דומה, והצמיגים האירופאיים פשוט יותר טובים מבחינה של איכות, פידבק ונוחות נסיעה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
אתה טוען שהשירות שם לא איכותי?

כשקניתי את הסט הוספתי ספייר חדש במקום המקורי שהיה בין 9. כמעט והרכיבו לי צמיג בין שנה וקצת שחיכה במחסן. אחרי שראיתי את התאריך (ובהתאם לסיכום המקדים עם הבעלים על צמיגים בני עד חצי שנה) החליפו לאחד חדש יותר. לא ניסיתי "לזרוק" את האוטו שם וללכת אלא הסתכלתי על המכונה של האיזון בכל השלבים ולכן אין לי מושג איזה שירות מקבלים בצורה הזו.

הכוונה במשפט היא שאם אתה בודק את הסחורה שאתה מקבל היא גם תהיה טובה.

פורסם
מחיר סביר של R1R הוא סביב ה-650+- לצמיג במידה 225/45 R17.

מצאתי בשבילי R1R אצל הפאנצ'ריה שלי במחיר זול משמעותית, מי שרוצה שיתקשר אלי, אני אגיד לו איפה.

R1R אוחז טוב יותר מפוטנזה RE050 בצורה משמעותית, מנסיון. ואפשר לקנות שני סטים במחיר של הברידסטון.

אם "נוסעים חזק" על T1R מרגישים את הרכות של הדפנות שלו בצורה ברורה,

הן גם נשחקות מהר (אם לא אז אתה לא צריך אוטו ספורט כי אתה נוסע כמו סבתא).

אמר ונסע על צמיגים סיניים / גמורים / יד 2 :D

החלפת כבר? כי אתה כבר שנה וחצי בבירורים :wink:

נ.ב. R1R לא מתאים לכל אחד.למעשה לרוב המכריע הוא לא מתאים.

לדעתי ובהתחשב בכך שהF1 GSD3 כבר לא עימנו - הפוטנזה הוא הפשרה הטובה ביותר בין ביצועים ליום יום אבל ממש לא מבחינת מחיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גיל אל דאגה אני ידוע כאחד שעומד ליד הרכב למשך כל הזמן שהוא מטופל :) לפעמים זה משגע את המוסכניקים.

ולמה אני רוצה את הטויו? כי זה הפשרה שניראת לי הכי טובה מבחינת חיי צמיג + אחיזה + מחיר.

פורסם

בקיצור - אתה בנאדם שאוהב להתפשר... אז תגיד ככה, נכין לך תה פושר :lol:

לדעתי צמיגים הם אחד הדברים הכי מורגשים מבחינת הבדלים על רכב, מה גם שכל שאר ה"שיפורים" לא באים לידי ביטוי אם הצמיג לא עושה את עבודתו.

אותו הבדל של אלף ש"ח לכאן או לשם, בחלוקה של שנתיים עד שלוש של חיי הצמיג (בנסיעה רגילה וספורטיבית סבירה), הוא לא ממש משמעותי,

בהתחשב בכך שאתה תקלל צמיגים גרועים באופן יומיומי באותה המידה שאתה תחייך עם צמיגים טובים ברגעים ה"נכונים".

אולי זה רק אני, אני לא מתפשר בחיים, בטח לא בתחומים שמסבים לי הנאה ברמה כזו.

מעולם לא התקנתי וכנראה שגם לא אתקין ברכב שלי משהו שמראש אני מגדיר אותו כפשרה,

כאשר המטרה שלי היא בראש ובראשונה מקסימום הנאה, שלא לדבר על בטיחות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

המיאטה שלי - היא לא פשרה.

אבל אתה "אחד שמבין", בגלל זה קנית ליאון, שהיא האמ-אמא של הפשרה. אז אתה מנוסה יותר ממני בתחום הזה...

כי מי שיש לו כסף, פשוט קונה גולף GTI MK6, או מיני קופר S ולא סיאט... (אם כבר לנסוע על ההנעה הלא נכונה).

דרך אגב, "פשרה" במהותה הבסיסית, זה אומר שאתה יכול יותר, אבל מעדיף שלא.

אם למשל לפותח השרשור יש 4,000 ש"ח להשקיע על צמיגים איכותיים והוא מעדיף להשקיע 2,000 - זו פשרה.

אם יש לו רק 2,000 ואין לו יותר מזה, בהגדרה הבסיסית, זו לא פשרה, אלא כורח. יש הבדל בין השניים. סתם לידע כללי. ד"ש לאחיך (לא קשור).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה יכול לראות את זה איך שאתה רוצה... הלאון שלי לשעבר הייתה רחוקה שנות אור מלהיות פשרה בכל מובן של המילה... ואני מבטיח לך שבכל אספקט שאפשר לחשוב עליו היא הייתה רחוקה מאוד מגולף בכל אחת הגרסאות (בעיקר בסיבובים, אבל גם בקו ישר היא הייתה רחוקה).

בנוגע ללאון החדשה שלי, זה בכלל לא פשרה זה פשוט הרכב הכי טוב שאפשר לקנות בכסף הזה כשיש את הנסיעות שלי... אני בטוח שלא הייתי נהנה יותר מגולף (GTI או כל אחרת) וכו'... בכ"א בוא לא נדרדר את השרשור הזה שוב לסיאט נגד פולקסווגן זה סתם הייתה הערת ביניים שקצת עפת על הבחור בקשר לצמיגים שהם פשרה.

פורסם
אמר ונסע על צמיגים סיניים / גמורים / יד 2 :D

החלפת כבר? כי אתה כבר שנה וחצי בבירורים :wink:

נ.ב. R1R לא מתאים לכל אחד.למעשה לרוב המכריע הוא לא מתאים.

כן, נשברתי, קניתי R1R בסוף.

נסעתי עליהם רק 50-70 ק"מ בערך, אז קשה להגיד...

לדעתי בשביל GTI צריך צמיג שאוחז לפחות ברמה הזאת.

עם צמיג רגיל כל הורדת דוושה בהילוכים 1-2, הרגשתי שהאחיזה לא אבסולוטית, עם R1R זה לא קורה.

נחזור מאוחר יותר עם התרשמות עמוקה יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

קונדסון אולי תקרא מהתחלה את השרשור שתבין קצת יותר טוב, היה לי תקציב ומתחתי אותו אתה רוצה לקרוא לזה פשרה אז סבבה לך, לי זה שיפור מהצמיג שהיה מורכב.

וכן הלכתי על t1r והם כבר מורכבים

שבוע 35 שנת 2010.

אני שמח עם הבחירה וזה הכי חשוב, אולי בעתיד צמיג אחר יתאים לי יותר.

פורסם

הבנת הנקרא זה דווקא אחד הצדדים החזקים שלי, אני לא זה שקרא לצמיג הזה פשרה...

ולמה אני רוצה את הטויו? כי זה הפשרה שניראת לי הכי טובה מבחינת חיי צמיג + אחיזה + מחיר.

תתחדש על הצמיגים !

פורסם

רק הוכחת שקראת תגובה אחת ולא את כל השרשור :) אולי אתה צודק ובחרתי מילה לא טובה לתאר את מה שאני רוצה, שאני חושב על זה אז תחליף את המילה פשרה בתמורה ואז יסתדר לך הכל ;)

טוב לא נתווכח אני מאמין שהכל נאמר באהבה ולצורך עזרה ככה שלא קרה כלום.

ותודה.

פורסם

בבקשה, תבוא כל יום.

ולגבי האהבה... אפלטוני, כן ? כאילו - בלי מישושים ושליחת ידיים, כן...?

אבל כן, הכל מתוך רצון לעזרה, אם שמים את הציניות בצד לרגע (אבל לא ליותר מרגע).

• תוכן חדש...