Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר Toyo T1R התעדכן לרעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכן הלכתי על t1r והם כבר מורכבים

שבוע 35 שנת 2010.

אני שמח עם הבחירה וזה הכי חשוב, אולי בעתיד צמיג אחר יתאים לי יותר.

תתחדש,

כמה יצא הנזק בסוף?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני נכנעתי היום ללחץ ( נכשלתי בטסט על הצמיגים הקדמיים ), אז החלפתי כבר את כל הארבעה ל T1R מידה 185.55.15 ב-1680 ש"ח. רושם ראשוני - הם יותר רכים בסיבובים מאשר הקלבר שהורדו מהרכב. ( אך עדיין לא יצא לי לקחת סיבובים זריזים ) :)

פורסם
מה מחירי הR1R כרגע?

עד לפני חודשיים r1r עלו 1600 ש''ח למידה 15 50 195

בדקו מחירים אצל צמיגי אנתון בסניף רחובות או ביפו, הם מאוד זולים יחסית לאחרים ממה שבדקתי ובדקתי די הרבה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כן, נשברתי, קניתי R1R בסוף.

נסעתי עליהם רק 50-70 ק"מ בערך, אז קשה להגיד...

לדעתי בשביל GTI צריך צמיג שאוחז לפחות ברמה הזאת.

עם צמיג רגיל כל הורדת דוושה בהילוכים 1-2, הרגשתי שהאחיזה לא אבסולוטית, עם R1R זה לא קורה.

נחזור מאוחר יותר עם התרשמות עמוקה יותר.

אני לא יודע אם אתה עם GTI סטנדרטית או לא, אצלי יש Bluefin. אמנם הR1R אוחזים בצורה פנומנלית בהאצות, אבל כמה האצות חזקות בראשון-שני והצמיג יורד ל60-70% אחיזה מהמצב שלו כחדש (בדיוק כמו שאמר עופר). אני מתלבט אם להחליף לחדשים בדיוק מהסיבה הזו. שמור אותם לסיבובים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
המיאטה שלי - היא לא פשרה.

אבל אתה "אחד שמבין", בגלל זה קנית ליאון, שהיא האמ-אמא של הפשרה. אז אתה מנוסה יותר ממני בתחום הזה...

כי מי שיש לו כסף, פשוט קונה גולף GTI MK6, או מיני קופר S ולא סיאט... (אם כבר לנסוע על ההנעה הלא נכונה).

דרך אגב, "פשרה" במהותה הבסיסית, זה אומר שאתה יכול יותר, אבל מעדיף שלא.

אם למשל לפותח השרשור יש 4,000 ש"ח להשקיע על צמיגים איכותיים והוא מעדיף להשקיע 2,000 - זו פשרה.

אם יש לו רק 2,000 ואין לו יותר מזה, בהגדרה הבסיסית, זו לא פשרה, אלא כורח. יש הבדל בין השניים. סתם לידע כללי. ד"ש לאחיך (לא קשור).

אז המיאטה שלך היא כורח...

פשוט אין הנעה אחורית בגיל סביר בתחום המחירים הזה... :)

איך תגדיר : העדפה להחליף 2 סטים של 2000 בתקופה אחת של סט של 4000? כורח הפשרה? :D

יוני- עם הזמן לומדים איך גורמים לרכב לא לפרפר בהילוכים ראשונים, אני חייב לציין שה T1R הוריד את הפרפורים ביחס לספורטמקס שהיה לפניו.

רועי- ככל הידוע לי, בשורה התחתונה מחיר ה T1R והR1R דומה עד זהה , עזוב אותך המחיר שהסדנאות מנסות למכור בו לאנשים שכולל פערי תיווך גדולים. כשרכשתי את הצמיגים שלי, הוצע לי R1R במחיר זהה לT1R.

אם כבר מדברים :איזה ק"מ אתה עושה בשנה ? אני פשוט מגרד את ה20K בשנה ונראה לי שהרכבת R1R בשילוב עם אופי הנסיעה שלי תגרום להחלפת רביעייה פעם בשנה וקדמיים אפילו בפחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני עושה גם 20 בשנה. החשבון שלך בערך נכון, שישה צמיגים בשנה, ארבעה קדמיים ושניים אחוריים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הניק שלך אשכרה תפור עליך, קונדסון.

יש דברים שצריך להרוויח אותם בחיים. זה אחד מהם, כנראה.

אז המיאטה שלך היא כורח...

פשוט אין הנעה אחורית בגיל סביר בתחום המחירים הזה... :)

איך תגדיר : העדפה להחליף 2 סטים של 2000 בתקופה אחת של סט של 4000? כורח הפשרה? :D

לא היא לא, אבל בוא לא נמשיך בדיון הזה. הוא מאוד לא קשור לשרשור, וגם גובל בפשפוש שלא לצורך ביכולותיו הפיננסיות של משתמש זה או אחר.

רק לשם הדוגמה - מה היית מעדיף - להחזיק 911 אחת או שלוש מכוניות שכל אחת מהן עושה דברים שונים לחלוטין ? מהו כורח ומהי פשרה במקרה זה ?

לעניות דעתי, לנסוע על סט של 2,000 ולהחליף לעוד אחד כזה - זה להעניש את עצמך פעמיים...

עדיף סט של 4,000, כך לפחות "בתקופתו הטובה" אתה נהנה ממנו. אבל, איש עם צמיגיו יחיה...

אני יודע שהשימוש ש- roee עושה ב- GTI שלו לדוגמה, שונה מאוד מהשימוש שלך ברכב, אז אני לא משווה בין השניים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לצאת בלי לפרפר זה שטויות.

אבל כשאתה רוצה באמת להתקדם בהילוכים הראשונים כמו שצריך חייבים משהו אוחז, אין לי STI\EVO

T1R ודומיו לא מספקים את הסחורה, אין מה לעשות, לפחות לא בשבילי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אתה יכול לראות את זה איך שאתה רוצה... הלאון שלי לשעבר הייתה רחוקה שנות אור מלהיות פשרה בכל מובן של המילה... ואני מבטיח לך שבכל אספקט שאפשר לחשוב עליו היא הייתה רחוקה מאוד מגולף בכל אחת הגרסאות (בעיקר בסיבובים, אבל גם בקו ישר היא הייתה רחוקה).

בנוגע ללאון החדשה שלי, זה בכלל לא פשרה זה פשוט הרכב הכי טוב שאפשר לקנות בכסף הזה כשיש את הנסיעות שלי ... אני בטוח שלא הייתי נהנה יותר מגולף (GTI או כל אחרת) וכו'... בכ"א בוא לא נדרדר את השרשור הזה שוב לסיאט נגד פולקסווגן זה סתם הייתה הערת ביניים שקצת עפת על הבחור בקשר לצמיגים שהם פשרה.

אנחנו מדברים על הנאה ?

תכיר 106 ראלי , וגם זול יותר.

בסופו של יום , רכב סלון\ספורט עם הנעה קידמית דוגמת VAG או איביזה זאת פשרה בשל כורח.

אבל זה בסדר :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

106 ראלי זה פאסה כיום מהמון סיבות ,בין היתר : הרכבים האלו כבר זקנים, הם חלשים, לא בטיחותיים , לא מאובזרים, מכיוון שנפלו לגיזרת התפרנים מבחינת מחיר הם גם מתוחזקים ברוב המקרים בצורה גרועה.

הרכב הזה מתאים למי שמתחרה בראלי OFF ROAD, אפשר לבנות על בסיסו משהו נחמד.

איפה היית בתחילת העשור כשזה היה הרכב ה"מוביל" בפורומים :)

יש דברים שצריך להרוויח אותם בחיים. זה אחד מהם, כנראה.

לא היא לא, אבל בוא לא נמשיך בדיון הזה. הוא מאוד לא קשור לשרשור, וגם גובל בפשפוש שלא לצורך ביכולותיו הפיננסיות של משתמש זה או אחר.

רק לשם הדוגמה - מה היית מעדיף - להחזיק 911 אחת או שלוש מכוניות שכל אחת מהן עושה דברים שונים לחלוטין ? מהו כורח ומהי פשרה במקרה זה ?

לעניות דעתי, לנסוע על סט של 2,000 ולהחליף לעוד אחד כזה - זה להעניש את עצמך פעמיים...

עדיף סט של 4,000, כך לפחות "בתקופתו הטובה" אתה נהנה ממנו. אבל, איש עם צמיגיו יחיה...

אני יודע שהשימוש ש- roee עושה ב- GTI שלו לדוגמה, שונה מאוד מהשימוש שלך ברכב, אז אני לא משווה בין השניים.

יפה, אז הגענו לנקודה - אין דבר מוחלט, אי אפשר לומר דברים בצורה נחרצת, לא הכל זה פשרה ולכל דבר צריך לשים גם גבול.

מעניין שאתה מכיר את אופי הנהיגה שלי. לפי מיטב ידיעתי הפעם היחידה שנפגשת איתי ועם הרכב שלי היתה במצב סטטי במפגש VAG הגדול שם רצית לראות את התאורת חזית אצלי :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...