Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים ב-DSG בגולף 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן, ברוך הבא לעולם ההזרקה הישירה, וזה חלק "מתופעות הלוואי" של הצליל שלה.

תפסיקו להתלונן על דברים שאינם נובעים מבעיה או מתכנון לקוי, זאת מערכת ההזרקה הישירה וזה חלק מהצליל שלה (המופיע בכל מנועי ה-TSI).

אם זה כל כך מפריע ומעיק לכם - או שתסעו עם אטמי אוזניים, או לחילופין, תעברו לרכב .

זה שזה מופיע לא אומר שזה תכנון לא לקוי, אם שומעים רעש לא נקי בסלד ספציפי מבחינתי זה פאר בתכנון, מה עוד שגם רבים אחרים אכלו כאפות על הרעש הזה לא מעט. והתכנון הלקוי נובע מהפרפר שיושב במערכת הפלטה שמפרפר וגורם לכך.

הרבה דברים עקומים יש בעולם זה אחד מהם. ואם מישהו תכנן את זה ככה זה לא הופך אותו לצודק או חכם.

ולbar72 אין על הרעש בהחלפת הילוכים ! :) כמו בק פאייר מדליק! זו אחת ה״בעיות״ הכי גדולות ברכב הזה! כל הזמן אני משחק בהילוכים בגלל הסאונד הנפלא הזה. רק בגלל הסאונד שווה לקנות את הרכב.

והגיר אין מילים בכלל. מדהים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא הרבה יותר גרועה מסתם רעש מעצבן. הבעיה היא פעילות לא נעימה (בעליל) של גיר ה-DSG7 וזה לא כ"כ משנה בחיבור עם איזה מנוע.

לציין כי גיר ה-DSG6 הרבה הרבה יותר נעים (וגם יותר חזק) ובו לא קיימים הרעשים המדוברים.

אני כבר למעלה מחצי שנה עם ה-DSG7 ובאופן אישי פשוט לא מצליח להתחבר אליו.

בהילוך ספורט הגיר מתפקד מדהים והעברת ההילוכים זריזה מאוד. בשילוב עם מנוע ה-1.4TSI בקופרה הרעש פשוט מחרמן.

הבעיה היא שאני לא מעוניין להיות בהילוך ספורט כל הזמן (מטעמי חסכון בדלק וכי הטורים פשוט נשארים גבוהים מדי לנסיעה רגועה).

בפקקים של ת"א אני פשוט סובל, חד וחלק.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הגיר הזה עובד מצויין עם 1.2 TSI בסקודה.

מעבר לזה, יש עדכון לגיר לפי המחלקה הטכנית של סקודה ישראל. מי שרוצה מוזמן לבדוק אם העדכון זמין

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה שזה מופיע לא אומר שזה תכנון לא לקוי, אם שומעים רעש לא נקי בסלד ספציפי מבחינתי זה פאר בתכנון, מה עוד שגם רבים אחרים אכלו כאפות על הרעש הזה לא מעט. והתכנון הלקוי נובע מהפרפר שיושב במערכת הפלטה שמפרפר וגורם לכך.

הרבה דברים עקומים יש בעולם זה אחד מהם. ואם מישהו תכנן את זה ככה זה לא הופך אותו לצודק או חכם.

ולbar72 אין על הרעש בהחלפת הילוכים ! :) כמו בק פאייר מדליק! זו אחת ה״בעיות״ הכי גדולות ברכב הזה! כל הזמן אני משחק בהילוכים בגלל הסאונד הנפלא הזה. רק בגלל הסאונד שווה לקנות את הרכב.

והגיר אין מילים בכלל. מדהים

אני בספק רב אם זה נובע ממערכת הפליטה. יש בסיס מוצק לטענה הזו?

במידה ואנחנו אכן מדברים על אותו הצליל - הוא קיים גם אצלי, והוא ממש לא מגיע ממערכת הפליטה (שאצלכם הינה שונה ומשודרגת ביחס לאצלי).

זה גם לא הופך אותו (אוטומטית) לליקוי / פאק. יש הרבה דברים מעבר לזה שאנחנו לא לוקחים בחשבון ומעבר לכך.

יתכן ולא הייתה דרך אחרת לייצר זאת. זה מצב נתון ואין דרך לשנות אותו - ובכנות, אחרי יומיים כבר מתרגלים לזה ושוכחים מזה כאילו לא היה.

נסה להחליף דאונפייפ ותחזור אלינו עם התרשמות. הופך לחוויה היסטרית פי אלף :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה6 הילוכים גיר מדהים,

למה לא מזכירים שהגיר רגיש מאוד ? המכטרוניק נדפק על ימין ועל שמאל - עלותו 17 אלף שקל (מחליפים, לא משפצים).

פורסם

לא מזכירים כי רק איטלקיות וצרפתיות מתקלקלות, הגרמניות לא :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ה6 הילוכים גיר מדהים,

למה לא מזכירים שהגיר רגיש מאוד ? המכטרוניק נדפק על ימין ועל שמאל - עלותו 17 אלף שקל (מחליפים, לא משפצים).

יוצא לי לסוע במוניות לא מעט (כמעט כל יום - בדרכי לעבודה). משיחות עם הנהגים - יש מעט תלונות לגבי DSG6, ולא מעט תלונות על ה-DSG7.

הלילה אסף אותי נהג עם ג'טה 1.6TDI CR ו-DSG7, ויצא לנו קצת לדסקס על הרכב ומדד השביעות רצון של הנהג מהרכב.

המונית עם 119K ב-11 חודשים, והוחלפו בה 3 גירי DSG, והנהג התלונן על לא מעט פעמים בהם הוחלף גם ה"מוח" (מכטרוניק) בנפרד. בהחלט לא מעודד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני בספק רב אם זה נובע ממערכת הפליטה. יש בסיס מוצק לטענה הזו?

במידה ואנחנו אכן מדברים על אותו הצליל - הוא קיים גם אצלי, והוא ממש לא מגיע ממערכת הפליטה (שאצלכם הינה שונה ומשודרגת ביחס לאצלי).

זה גם לא הופך אותו (אוטומטית) לליקוי / פאק. יש הרבה דברים מעבר לזה שאנחנו לא לוקחים בחשבון ומעבר לכך.

יתכן ולא הייתה דרך אחרת לייצר זאת. זה מצב נתון ואין דרך לשנות אותו - ובכנות, אחרי יומיים כבר מתרגלים לזה ושוכחים מזה כאילו לא היה.

נסה להחליף דאונפייפ ותחזור אלינו עם התרשמות. הופך לחוויה היסטרית פי אלף :wink:

http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=8045

באדיבות רן :)....

"זה נשמע כמו פחית קולה מלאה בשבבי מתכת קטנים ומעבירים זרם אויר בתוך הפחית ". ככה זה נשמע פחות או יותר.

זה התיאור הכי טוב שיש לרעש הזה.

ואני יחליף אבל לא עכשיו זה בטוח.

פורסם
מדהים. איך זה יכול להיות? רק בארץ הקודש מתקלקלים הגירים? אין מוניות DSG באירופה?

לא הלך לך המכטרוניק בגולף הקודמת ?

עריכה:

אם היית משלם לצ'מפיון על החלק,עבודה ומע''מ היית כותב בפורום דברים שונים,

אני כותב שנית, 17 אלף שקל.

פורסם

לא בטוח ש-DSG7 מתאים לעבוד עם דיזלים כמו האח הטבול שלו חסר ההילוך השביעי.

בנתיים אני כבר מגרד את ה-10 אלף ק"מ מלמטה ואין בעיות מבחינת גיר ומנוע, מצד שני הפעמים שהמנוע שלי עובד מעל 3500 סל"ד בחודש, זה אפשר לספור על יד אחת. בנוסף, אל תשכחו שיש כיולים שונים בין היצרנים מה שיכול לגרום להבדלים

in the face

with a chair

פורסם
לא הלך לך המכטרוניק בגולף הקודמת ?

כן, אבל אני מכיר כמה וכמה רכבים עם DSG7 שלא היתה להם כל בעיה, לרבות פאסאט עם קרוב ל- 100K ק"מ. לכן התהיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני נוסע לפחות 4 פעמים בשנה בארבע שנים האחרונות שלי במסגרת העבודה. מהסקר שאני עושה בין נהגי המוניות המשרתים אותי (רובן במכוניות מתוצרת VAG המצויידות ב-DSG), האמינות הייתה בעייתית בדור הראשון של ה-DSG 6 אשר באה לידי ביטוי בסיום מהיר יחסית של מצמדים (בין 70K ל-100K ק"מ). הדור השני של אותו גיר גילה אמינות מופתית כאשר מצמדים מחזיקים יותר מ-150K ק"מ. גיר ה-DSG 7 יחסית חדש, ובינתיים אין עדויות מחשידות.

אמנם הסקר הנ"ל אינו עומד בשום מבחן סטטיסטי, אך אם אכן היו בעיות שנובעות מתכנון לקוי ציבור נהגי המוניות היה נוטש את תוצרת VAG.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

למעט טענות על אופן תפקוד הגיר והרעשים המוזכרים לעיל - אין ולו מילה רעה אחת לומר.

אבל אין זה מספיק?..

אז קראנו על גירים שהלכו ורכבים בהם הוחלפו מוחות הגיר גם בארץ וגם בפורום קופרהנט הבריטי אבל מכאן ועד כשל או פגם בייצור הדרך כנראה עוד ארוכה.

אמנם אני רק עם 5,000 ק"מ אבל אין כל בעיה ולו הקטנה ביותר בגיר או ברכב. הוא נוסע ומתפקד מדהים בדיוק כמו ביום היוולדו אבל כמישהו שרכש רכב חדש ממיטב כספו אני פשוט לא מרוצה (באפן אישי, כמובן) מאופן תפקוד הגיר. הוא לא נעים בנסיעה מנהלתית רגועה ולפעמים אני חושב שבמקום רובוט שמשחרר את הקלאץ' מסתתר שם איזה תלמיד בשיעור הנהיגה הראשון שלו...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אז הגיר בסדר, אבל הכיול שלו לא לטעמך.

היתי מציע לך לקחת סיבוב על אותו הגיר בדגמי סקודה או VW, אתה תראה שיש שוני בתפקוד הגיר. בסקודה הוא מרגיש חלק יותר מאשר ב-VW (לפחות בין הפולו לפביה), וגם נותן תחושה של "עצבנות" יותר בקצב העברת ההילוכים.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...