Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע מה התכוונת להגיד במילה "לידעיתכם" אבל לדעתי, הם נוהגים כשורה,אין להם ברירה אחרת.

לי אישית יש נסיון טוב מאוד איתם, הם החליפו לי צמיג שהתייבש ונסדק הרבה לפני הזמן.

לכן לא הרחבתי, רק יידעתי אותכם בשיחה... אישית, אני לא יודע אם הם היו הכי טוב שאפשר, יכלו לפחות להזמין אותי להעיף מבט על הצמיג ואולי לתת לי הצעה טובה לסט חדש, זה לא נעשה, אני לא מאותם אנשים שחושבים שהכל מגיע להם ואני לא מהצועקים.

ו-FALUO, אני מבין שיש לך נסיון עם הברידג'סטון נכון ? תודה על המידע, כנראה היום אני אצל אנטון ונראה, זה יהיה או הדנלופ או הברידג'...

ינון.

לא, דווקא אין לי, אבל אם היה אפשר להשיג אחד במידה שלו בזמנו הייתי קונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני חושב שהמחיר שקיבלת יותר מדי יקר...

צמיגים לא קונים בהרצליה פיתוח :D

גש לאנטון, סגור איתו על מחיר, תראה לו מזומן, המחיר ירד עוד קצת...

אולי אפילו תצליח לקבל ממנו איזון דינמי על חשבון הבית (כמו שאני קיבלתי) ופתר לי כל בעיית רעידה שהיתה אי פעם...

טוב... אז הייתי אצל אנטון... איזה בלאגן ועד שהתייחסו אלי... לדנלופ ההצעה שלו הייתה טובה יותר ב-10 ש"ח בלבד שאני מאמין שכל אחד היה מוריד, יתכן שהוא היה מוריד עוד טיפה, אבל לדעתי ממש לא רציני, כל הבלאגן והדלק לא שווים את ההנחה הקטנה לדעתי.

לברידג'סטון הוא לא נתן לי הצעה כי הוא אמר שאין במלאי את הצמיג, לא אצלו ולא אצל היבואן, למרות שקיבלתי הצעות מכמה מקומות...

בסוף חזרתי למקום הראשון שהייתי בו, עוד טיפה מיקוח והמחיר ירד ל-575 לצמיג (רצו 650 בהתחלה), והיה לו במלאי... צמיגים עטופים הרמטי מתאריך ייצור של השבוע ה-50 של 2003 כלומר בני 5 חודשים בלבד... המחיר כמובן כלל עבודה ואיזון לכל ארבעת הצמיגים... אגב החלפתי רק שניים והחדשים מקדימה... האחוריים במצב טוב יחסית עדיין והם רק לפני 6K ק"מ עברו אחורה, אם הם היו מקדימה לא הייתי מפסיק לפרפר. ומאחורה הם מספקים מספיק יציבות, אם יתברר שלא אני חוזר לאותו מקום לשים עוד שניים...

הצמיגים הם כאמור ברידג'סטון פוטנזה S-03 במידה 205X50ZR16 במחיר של 575 לצמיג.

תודה לכל העוזרים.

ינון.

פורסם
איך הבריג'סטון האלה לעומת יוקוהומה A539 או הדנלופ SP2000?

אני יכול רק לספר שצמיגים חדשים זה תענוג אמיתי... תסלחו לי אבל זה אשכרה גרושים בשביל הפאן שזה נותן... נראה לי שעוד כמה חודשים אני מעביר את שני החדשים אחורה ושם עוד שניים חדשים מקדימה... איך זה שיפר את התגובות, אין כמעט פירפורים (בהשוואה לקודם) והאחיזה תענוג...

עוד כמה זמן אני אוכל להשוות אותם לפירלי P6000 שהיו לי...

ינון.

• תוכן חדש...