Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשובות:

1. אתה צריך להחליף את הזוג הקידמי במיידית, יש סכנה שהצמיג יתפוצץ באמצע נסיעה!

2. המחירים שנתנו לך הם יקרים, הרי לא מזמן החלפתי צמיגים ל-T5, יצא לי לצמיג דנלופ SP9000 (צמיג מעולה, עולה על המישלין שהיו לפניכן) 780ש"ח לפני הנחה שאבי קיבל להחלפת כל ה-4 צמיגים...

3. אתה לא חייב להחליף את כל ה-4 אבל קח בחשבון את הגיל של הצמיגים הנוכחיים (3 שנים זה כבר ישן מאוד) ואת סוג הנסיעה (התעללות) שהם עברו... אולי כדאי כבר להוציא דיל על 4 צמיגים חדשים.

4. כשאתה קונה צמיגים שים לב לתאריך היצור שלהם, הסוחרים יודעים טוב מאוד לדחוף ללקוח שלא מבין צמיג עם תאריך ישן (9+ חודש על המדף), ובטח בלי הנחה...

כשאני הלכתי לבדוק צמיגים ל-T5 ברוב חוצפת המוכרים הם ניסו לשכנע אותי שב"חתכים" (צמיג בעל חתך נמוך) התאריך תמיד יהיה ישן (שנה+) בגלל שאין תחלופה כמו לצמיג רגיל.

כשקניתי את הדנלופ המוכר דיבר לידי עם היבואן והיבואן אמר לו שאין לו צמיגים עם גיל של פחות משנה+, אני אמרתי למוכר תודה רבה ולהתראות... אחרי כמה שעות הוא מתקשר אלי ואמר לי שהיבואן "מצא" צמיגים עם תאריך של 5 חודשים... :mm_tongu:

תגיד, באוטו שלך המידה לא 225 ? או שזה רק בשנתונים מתקדמים יותר ?

מ- 2001 וצפונה הרכב מגיע עם 215/55R16 ואפשרות ל- 235/45R17.

Finger's gonna kill me.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לך "מה לבנות" על האחריות, לא של "וולוו" ובוודאי לא של יבואן הצמיגים.

(1)צמיג עם בליטה, הינו צמיג שחטף מכה שאינו מכוסה באחריות יבואן הצמיגים.

(2)אחריות "וולוו"(וכל יבואן רכב אחר) לגבי צמיגים, הינה אחריות יורדת ופוחתת עם הזמן וקצב הנסועה, כך שלאחר שנתיים פגה האחריות לחלוטין.

גם אם תקבל צמיג מ"וולוו" אזי המחיר מתחיל ממחיר מחירון(כ-35-40% מעל מחיר השוק), מפה מתחילים להוריד את הפחת(נסועה+זמן) בעשר אחוזים בכל חודשיים או 10K(אם אינני טועה), כך שגם "עסקה" זו אינה משתלמת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמו שעמית רשם,הצמיג קיבל מכה [בטח מבור],לי זה קרה מספר פעמים,ויצאה לה הבליטה הזו,ואין אחריות על זה,אם היית יודע איפה קיבלת את המכה,היית יכול לצלם את המקום,לשלוח לעיריה שאחראית על מקום הבור,ולבקש פיצוי על עוגמת נפש,במצב של היום,קשה לי להאמין שתקבל זיכוי,או איזשהו תגמול,אבל אני עשיתי זאת לפני 3 שנים וקיבלתי 75% מערכו של הצמיג [לאחר שהראיתי קבלה על מחיר הצמיגים,שהיו חודשיים על האוטו].

לגבי צמיגים לרכב שלך,אני יכול להמליץ על הTOYU פרוקסס בחום,אני מאוד מרוצה מהם,בנוסף,צמיג נוסף שאני יכול להמליץ לך,הוא FALKEN,שאני לא זוכר בדיוק את הדגם,אם באמת תרצה,אביא לך את השם,אלה 2 צמיגים ששמתי באוטו לפני 4 חודשים,יותר זולים מהפרוקסס,ונותנים תמורה מעולה למחיר שלהם,המידה אצלי היא 205/55-16 הפרוקסס עלו לי 550 ש"ח לצמיג [לפני שנה וחצי],הפלקן עלה לי 400 ש"ח לצמיג,אם אתה זקוק למקומות זולים באיזור חיפה,רק תגיד.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

חייב להגיד לך שהמחירים שנתת כאן קצת גבוהים מדי.

קניתי לא מזמן זוג צמיגים ב מידה דיי דומה, אומנם 15 אבל 205 .

צמיג מסוג DUNLOP SP Sport 01 , לפי האתר שלהם , מצטיין באחיזה על יבש טוב בכל השאר . בינתיים דר"א הצמיג עושה עבודה טובה.

המחיר היה 400 שקל לצמיג .

http://tires2.digiknow.com/dunlop/display_tire.jsp?prodline=SP+Sport+01&mrktarea=Performance

פורסם

צמיג מסוג DUNLOP SP Sport 01 , לפי האתר שלהם , מצטיין באחיזה על יבש טוב בכל השאר . בינתיים דר"א הצמיג עושה עבודה טובה.

http://tires2.digiknow.com/dunlop/display_tire.jsp?prodline=SP+Sport+01&mrktarea=Performance

שלומי,בין 15 אינץ' ל-16 אינץ' יש הבדל גדול במחיר,המחיר על הפרוקסס הוא יקר כי הוא היה לפני שנה וחצי,אבל על הפלקון,אני לא מסכים איתך,על הדנלופ שאתה מדבר קיבלתי הצעה של 490 שקל לצמיג [במידה שלי],אבל אני לא מעריץ גדול של דנלופ,מה עוד שאני מוכר את האוטו עוד 4 חודשים.

יש מצב שבתל אביב המחירים זולים יותר,אבל פה בחיפה לא קיבלתי הצעה יותר זולה מזה.

פורסם

אני יודע שיש הבדלים במחיר, אבל פי 2 זה מוגזם .

ה DUNLOP צמיגים טובים מאוד , לפני שקניתי ביררתי בכל מיני אתרים שמשווים צמיגים והם ללא ספק ב TOP של הצמיגים.

לגבי הפאלקן, ברכב הקודם שלי היה לי את הצמיג הגבוה בסדקרה של FALKEN ( GB אם אני לא טועה) ודיי התאכזבתי ממנו, המעבר בין אחיזה להחלקה היה ישיר , על מים הוא היה קורה מהר מדי .

בצמיגים הנוכחים, אתה שמע את הצמיגים מתאמצים לפני שהם מאבדים אחיזה , זה יתרון גדול.

פורסם

פי 2?! על איזה צמיג?

אגב,על איזה רכב אתה נוהג? אני לא מזלזל בדנלופ,לי פשוט היה נסיון רע איתם.

אם היה לי כסף מיותר,היית שם מישלין פיילוט או פרילי פי זירו [אולי ברכב הבא],וגומר את הסיפור,אבל יקר לי מדי.

לחבר שלי יש M3 עם הפי זירו,אחיזה אבסלוטית,כמו דבק לרצפה.

אני די מרוצה ממה שיש לי כרגע,אני לא משתולל גם ככה עם האוטו [רק נוסע מהר,לא נוסע לבית אורן כל שבת בבוקר :wink: ],אז הצמיגים האלו די מספקים אותי לעת עתה.

פורסם

לעובדה שמדובר בדירוג מהירות W אין השפעה על המחיר ??? לדעתי יש, לא ?

תאמינו לי... אין לי מושג איך להחליט, עלו כמה שמות... ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להחליט.

תוספת בעריכה :

מה דעתכם על אלה ? http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+S-03+Pole+Position

ומישהו מוכן להסביר לי, למה אלה ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי וברשת הם היקרים ביותר מהשלושה שקיבלתי עליהם הצעות ? האם אלה הצמיגים היחידים עם מודל 03 (זה רק מה שאני מצאתי), או שיתכן שמדובר בצמיגים אחרים... הם גם מדורגים בקבוצה הכי גבוהה מבין השלוש, max performance לעומת הדנלופ שמדורג כ-Ultra High performance והכי מצחיק שה-P6000 מדורגים כנמוכים ביותר מבין ה-3 בקבוצת High performance והם היקרים ביותר שהוצעו לי... הסברים ??? אם אכן מדובר באותם צמיגים, נראה לי שאני הולך על הברידג'סטון, קראתי עליהם הרבה דברים טובים... נראים מתאימים לי.

ינון.

פורסם

גם אני חושב שהמחיר שקיבלת יותר מדי יקר...

צמיגים לא קונים בהרצליה פיתוח :D

גש לאנטון, סגור איתו על מחיר, תראה לו מזומן, המחיר ירד עוד קצת...

אולי אפילו תצליח לקבל ממנו איזון דינמי על חשבון הבית (כמו שאני קיבלתי) ופתר לי כל בעיית רעידה שהיתה אי פעם...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה עם good year egale f1 ?

צמיג אדיר או אותו או את הפרוקסס T1S

אלה צמיגים מעולים ..

ובמקרה שלך תחליף רבעייה כי חבל על הבריאות..

אני מאמין שאתה יכול לצאת עם רבעייה בסביבות ה2000 ש"ח לכאן או לכאן...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

יצרתי קשר היום עם יבואן הצמיגים של פירלי, שמו "תמיג" או משהו כזה... טוענים שזה נובע ממכה שהצמיג קיבל ולא מוכנים לקחת אחריות... בקיצור, לדיעתכם.

ינון.

פורסם
יצרתי קשר היום עם יבואן הצמיגים של פירלי, שמו "תמיג" או משהו כזה... טוענים שזה נובע ממכה שהצמיג קיבל ולא מוכנים לקחת אחריות... בקיצור, לדיעתכם.

ינון.

אין לך "מה לבנות" על האחריות, לא של "וולוו" ובוודאי לא של יבואן הצמיגים.

(1)צמיג עם בליטה, הינו צמיג שחטף מכה שאינו מכוסה באחריות יבואן הצמיגים.

עמית

אני לא יודע מה התכוונת להגיד במילה "לידעיתכם" אבל לדעתי, הם נוהגים כשורה,אין להם ברירה אחרת.

לי אישית יש נסיון טוב מאוד איתם, הם החליפו לי צמיג שהתייבש ונסדק הרבה לפני הזמן.

פורסם
לעובדה שמדובר בדירוג מהירות W אין השפעה על המחיר ??? לדעתי יש, לא ?

תאמינו לי... אין לי מושג איך להחליט, עלו כמה שמות... ממש לא יודע מאיפה להתחיל ואיך להחליט.

תוספת בעריכה :

מה דעתכם על אלה ? http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+S-03+Pole+Position

ומישהו מוכן להסביר לי, למה אלה ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי וברשת הם היקרים ביותר מהשלושה שקיבלתי עליהם הצעות ? האם אלה הצמיגים היחידים עם מודל 03 (זה רק מה שאני מצאתי), או שיתכן שמדובר בצמיגים אחרים... הם גם מדורגים בקבוצה הכי גבוהה מבין השלוש, max performance לעומת הדנלופ שמדורג כ-Ultra High performance והכי מצחיק שה-P6000 מדורגים כנמוכים ביותר מבין ה-3 בקבוצת High performance והם היקרים ביותר שהוצעו לי... הסברים ??? אם אכן מדובר באותם צמיגים, נראה לי שאני הולך על הברידג'סטון, קראתי עליהם הרבה דברים טובים... נראים מתאימים לי.

ינון.

כמו שכבר כתבתי במקום אחר - קנה את ה-Potenza האמור, הוא מצויין.

אם יש מחיר מעולה תחליף את כולם.

פירלי די יקרנים הארץ, שלא לדבר על מישלין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא יודע מה התכוונת להגיד במילה "לידעיתכם" אבל לדעתי, הם נוהגים כשורה,אין להם ברירה אחרת.

לי אישית יש נסיון טוב מאוד איתם, הם החליפו לי צמיג שהתייבש ונסדק הרבה לפני הזמן.

לכן לא הרחבתי, רק יידעתי אותכם בשיחה... אישית, אני לא יודע אם הם היו הכי טוב שאפשר, יכלו לפחות להזמין אותי להעיף מבט על הצמיג ואולי לתת לי הצעה טובה לסט חדש, זה לא נעשה, אני לא מאותם אנשים שחושבים שהכל מגיע להם ואני לא מהצועקים.

ו-FALUO, אני מבין שיש לך נסיון עם הברידג'סטון נכון ? תודה על המידע, כנראה היום אני אצל אנטון ונראה, זה יהיה או הדנלופ או הברידג'...

ינון.

• תוכן חדש...