Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום נסעתי ברכב החברה שלנו מכיוון מורשה לצ. ירקון. ממש לפני הצומת אני רואה מצד ימין שלי רכב מסוג מאזדה 3 בצבע בז' ומישהו עם יד מורמת ובה ארנק פתוח (כנראה רצה להראות תעודה כלשהי) מכוונת לעברי תוך כדי שהוא אומר לי "תעצור בצד!" . בשניה הראשונה אמרתי לעצמי "רגע,מי זה? מה לי ולו? גם ככה לא ראיתי שום תעודה ובטח ובטח שלא יכולתי לקרוא משהו אם אני נמצא ברכב שלי. ראיתי רק כרטיסים רגילים בתוך ארנק..." בכל מקרה עצרתי אחרי הפניה בצומת.

אח"כ יצאתי אליו,הוא לבוא אזרחי לחלוטין וגם הרכב כך. אין שום סממן זיהוי למשהו. חיפשתי בעיניים בתוך הרכב את הצ'קלאקות החדשות שמוסתרות בפנים הרכב,ולא מצאתי. הוא שואל אותי "תגיד לי,שמת לב איך חתכת אותי?!" עניתי לו שלא ראיתי ולא שמתי לב לאף אחד. בטח שלא אותו. מפה לשם,הוא התקשר לאחד ממשטרת התנועה בצומת כ"ס,מרחב שרון,ושאל אותו לגבי עבירות ודוחות שלי/של הרכב. אמר שיש דוח שלא שולם שרשום על הרכב הזה. איכשהו בסוף אחרי שהוא דיבר עם ה"שוטר" ההוא מהתנועה ומסר לו את הפרטים שלי, הוא אמר שהוא נותן לי אזהרה אע"פ שיכל לתת שלילה והיא תגיע אלי בדואר. הוא גם אמר לי ש"כמו שאתה רואה אני לא מהתנועה אלא בכלל מבילוש אבל אני מתקשר עכשיו לתנועה לדווח להם עליך"....

יש לציין שלא ידוע לי כל פרט עליו,לא שם או תפקיד. כלום מכלום.

אני לא יודע עד כמה הדבר הזה יכול להיות מציאותי ו/או אמיתי. או שמישהו באמת התעצבן עלי,על החיתוך שכביכול עשיתי לו וניסה לעשות איזו שהיא הצגה, או שבאמת זה שוטר בבילוש והכל אמיתי.....

אני כולי מבולבל.

מה דעתכם?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

למה לא ביקשת לראות תעודה אחרי שעצרתם?

נשמע כאילו מישהו הסתלבט עליך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שוטר מחוייב על פי חוק להזדהות בפנייך וכן גם אם הוא לא ממתנ"א כך שהוא זה שביצע עבירה אם לא הציג בפנייך תעודת שוטר.

ממקרה שקרה לי אישית עצר אותי שוטר על קטנוע והוא אמר לי בעצמו שהוא חייב להישאר איתי במקום עד שתגיע ניידת תנועה לתת לי אזהרה(כן, היא הגיע אחרי 10 דקות...בעסה), זה היה באוגוסט.

נראה לי שאין לך מה לדאוג למרות שמשטרת ישראל תמיד מפתיעה בהתנהלות שלה.

פורסם

לפי איך שזה נראה, עצר אותך שוטר מושפע שחושב שהוא מלך העולם.

אל תחשוש כל כך כיוון שגם ה"אזהרה" בע"פ חייבת להירשם כדו"ח לבן לתחנת המשטרה ואז יזמנו אותך לתת את גרסתך לדברים, לפי סיפור המקרה שהעלת בפניי לא נראה שכך יהיו הדברים בסופו של דבר.

לפעם הבאה שאתה עוצר את הרכב בקש מהאדם להזדהות ולהציג בפניך תעודת שוטר ורשום את פרטיו + מספר אישי.

ואל תמסור פרטים עד אשר הוא לא מציג בפניך את הנ"ל. לגבי כך שהוא הוציא מהמחשב פרטים עליך, זה גם פקיד משאבי אנוש במשטרה יכול להוציא במידה והוא מקושר עם מסוף.

שורה תחתונה אל לחץ, פעם הבאה פעל נכון והיזהר בחלוקת מידע

Confidence In Motion

פורסם

אתם צודקים.

יש מצב שהוא באמת היה מושפע כזה והלוואי שזה היה ככה. מקווה לפחות שכן.

אבל מה שמעניין אותי גם,הוא העניין ש... בוא נגיד אתה באמת בילוש או מה שלא תהיה. חשבת שחתכתי אותך. למה ועל מה הסיבה שתתחיל ותלך "תלשין" עלי לתנועה אע"פ שזה בכלל לא קשור אליך בכלל?! כאילו, מה הקטע?

רק בגלל שאתה קרוב לצלחת אז אתה מחפש לעשות דעווינים יעני?...

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בחיים לא ראיתי בילושניק שמסתובב לבד. ובטח שלא במאזדה בצבע בז'.

בטח איזה מתנדב ליצן שחושב שהוא מישהו

פורסם

כמה מחשבות שעברו בראשי :

• אולי ידידנו פותח השירשור לא נהג כראוי ובאמת "חתך"?
  • האם בגלל שהוא לא נתפס עד כה ולא קיבל ד"וח זה בסדר?
  • אולי הבחור באמת בלש וניסה להעביר לקח רק בלי לתת עונש ?

זה שנפתח כאן תרד לא אומר שפותח השרשור צדיק

ותחשבו על זה...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

כבר מהתגובות של פותח השרשור אתה רואה שהוא לא חף מפשע

אך אין זה אומר שאנחנו חיים בסדום, מה פתאום שוטר מנפנף בתעודה במהלך נסיעה?? שיעצור לידו ברמזור כאשר האוטו עומד ויבקש ממנו לעצור אחרי הצומת תוך כדי הזדהות.

ועוד לבקש ממנו פרטים בלי הזדהות ולאחר מכן גם לנפנף במידע שהוא קיבל מול המעוכב?

מה עם משך זמן העיכוב? אם הוא המתין איתו יותר מ20 דקות? האם מולא שם דו"ח עיכוב? מה לגבי רישום של דו"ח מחסום או את פרטי הנהג, זהו פרט חובה כאשר אתה עוצר רכב לבדיקה, מעיין תיעוד ואסמכתא מסויימת לבדיקות

יש פה התנהגות לא תקינה מצד שני הצדדים אך לצערי הצד המשטרתי ירה לעצמו ברגל ואנו שומעים על מקרים נוספים כאלו פה בפורום

Confidence In Motion

פורסם

פעם הבאה תבקש שייראה תעודת שוטר.

שוטר על אזרחי- חייב! להציג תעודת שוטר בפני אזרח.

אם היית מבקש שייראה בפנייך תעודת שוטר היית מגלה אם הוא אכן שוטר או לא.

כי מה שאמרתי כל שוטר יודע.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני אישית הייתי מנופף לו עם האצבע האמצעית..

מי הוא בכלל? איזה סממן מזהה יש לו? תעודה שגם הוא וגם אתה יודעים שאין סיכוי שתראה ממרחק של שלושה מטרים?

יודע מה, פשוט תוציא את הארנק ותנופף גם אולי זה קטע כזה של שלום שלום

פורסם

אני הייתי מבקש ממנו את הפרטים המלאים שלו (הוא גם ככה חייב להזדהות) ובודק עם עו"ד אם יש כאן ביצוע תפקיד לא חוקי- אז הייתי מנסה בכל הכוח לצאת נגדו.

אם תקבל הודעה שכזאת בדואר על האזהרה- אני הייתי מערער והולך למשפט, שם השופט יחליט אם ראוי שכל שוטר במסווה /מתנדב פלצן יעשה מה שבז&ן שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קצת נוגד את עקרונות הבילוש להצהיר "אני בלש"...

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

פעם איזה סבא עשה לי קטע דומה-התרגז כי חתכתי אותו כי הוא נסע לאט.

הוא נופף לי עם כובע ההתנדבות שלו ביד אפילו לא מצמצתי חייכתי הגברתי את המוזיקה הוצאתי לו אצבע משולשת ונתתי גז.

לא לכל אפס צריך לציית יש חוקים במדינה הזו.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...