Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי פג'ו 206 שנת 2001 דגם xs מנוע 1600.

אתמול ראיתי כמה טיפות על השטיח של הרכב החלטתי להרים אותו ופתאום ראיתי שלולית שלמה של מים ירוקים.

לפי מה שאני יודע זה קשור לרדיאטור חימום.

ראיתי שהנזילה היא בחיבור של הצינור וראיתי שהוא מחובר ב2 ברגים,ויש שם רק בורג אחד שתופס את העסק והוא למעלה איפה שלא נוזל.

איפה שהנזילה אין בורג,לא יודע אם היה שם גם לפני אבל ה שאין בורג ויש פתאום נזילה אני מאמין שיש איזשהו קשר.

צירפתי תמונות שתראו מאיפה הנזילה.

מה עושים יש מצב שזה לא נזק שצורך לפרק את כל הדשבורג אלא רק להחליף את הצינורות האלה?

תודה לעוזרים!

דרך אגב האוטו היה במוסך לפני 5 ימים ויש מצב שמאז התחילה הנזילה ולא ראיתי כי רק אתמול הרמתי את השטיח.

יש מצב כלשהו שחיבלו לי בבורג הזה שאני יחזור?

07122010054.jpg

07122010058.jpg

07122010063.jpg

פורסם

בקיצור סתמתי את כל האזור שם בדבק אפוקסי שראיתי שרשום עליו שעמיד עד 149 מעלות.

בנתיים נראה שהבעיה נפתרה,מקווה שמה שעשיתי עם הדבק תקין ומותר ולא יגרום לנזק יותר.

פורסם

לא יודע אולי הבורג החסר לא בדיוק יסגור את הפתח ועדיין תיהיה נזילה..אולי זה בורג שמחזיק ולא מחזק לגמרי את 2 החיבורים.

כל עוד הבעיה תיפתר לא אכפת לי מקצועיות,זה לא מקום שנראה לעין חשוב לי שתיפתר הבעיה לא אכפת לי באיזה דרך.

ומה שלא יפגע לי בכיס.

תודה

פורסם

נו כל הכבוד לך, אתה הלכת על הפתרון הקל והחסכוני.

מה בדיוק חסכת בזה? אתה חסכת סכום מאוד גבוה ולא מבוטל של עלות בורג קטן ועלות עבודה של כמה סיבובי מפתח(3 דקות) ובמקרה הפחות טוב עלות אטם גומי.

הפתרון של סגירה עם אפוקסי על דליפת נוזל כלשהו/אויר הוא פתרון זמני בלבד ומתישהו המים יפרצו שוב ואם זה יקרה לך אז נתחיל להוסיף עלויות של מילוי נוזל קירור ועלות תיקון במוסך וכו'... לא עדיף לתקן כמו שצריך מהתחלה? לפחות תעשה את המינימום ותנסה לשים בורג מתאים תבדוק שזו הבעיה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

בכל מקרה הבעיה לא נפתרה.

עדיין נוזל.

הלכתי למוסך הם טוענים שצריך להחליף את כל הרדיאטור חימום.

החלטתי לבטל אותו שלא יהיה חימום.

אין תקציב לזה

פורסם

למה שלא תפרק את הבורג הקיים, תנקה טוב טוב את האזור, תשים אטם חדש, ותחליף את הבורג הישן וגם תוסיף בורג החסר, אני חושב שזה יפתור את הבעיה, כי לנסוע בחורף ללא חימום זה לא כל כך נוח ויכול גם לפגוע בבטיחות (אדים על השמשה).

נ.ב. בסגירה של הברגים תחזק אותם שווה בשווה כל אחד בתורו (כמו בעת החלפת גלגל) זה ימנע תזוזה של האטם ויאטם יוטר טוב.

• תוכן חדש...