Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחבת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי שהתייאשתי סופית ממחבת שקניתי (עלק ציפוי קרמי. הייתה נהדרת בשבוע הראשון, ומאז אני מתאפק לא לתת לה עם מחבת בראש).

בקיצור, אני אובד עיצות בנושא. אין לי מושג מה אני מחפש. אני יודע שטפלון לא בריא להחריד, ושקרמי (לפחות כזה ב100 ש"ח) לא עושה את העבודה.

אשמח להמלצה למחבת שאפשר לחיות איתה בשלום, 150-200 ש"ח.

ולרעיון טוב מה לעשות איתה :wink:

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אני מתאפק לא לתת לה עם מחבת בראש

אהבתי. :-D

אני יודע שטפלון לא בריא להחריד

אתה מושפע מדי מהאינטרנט והטלוויזיה. יש הרבה דברים מזיקים מסביבנו, גם התה והקפה שאנחנו שותים

לא תמיד תורמים לבריאות, וגם השווארמה שאוכלים ברחוב לא בהכרח עוברת הכנה בתנאים האופטימליים.

במקרים רבים, לאכול על השולחן במשרד, ליד המקלדת והעכבר, זה פחות הגייני מלפרוס את הארוחה על

האסלה באותו משרד, וללקק אח"כ את הפירורים. בקיצור, גם עם ההיבטים השליליים (והשוליים) של טפלון,

נכון להיום אין משהו יותר פרקטי ממנו. השאלה החשובה יותר היא כיצד יש לבחור את המחבת בצורה נכונה.

בעקרון, כל אחד ממוצרי סולתם או טפאל בטווח המחירים שציינת יתן ביצועים טובים. לפני שקונים, מומלץ מאד

להחזיק את המחבת ביד 20-30 שניות ולראות אם המשקל הופך לבעיה. צפה לתפקוד אופטימלי במשך שנה

או שנתיים (בהתאם לאופי השימוש וסוג הכיריים), ולאחר מכן דעיכה איטית לרמת איכות של מחבת ב-15 שקל

מאיקאה (שכבודה במקומה מונח, אבל היא פשוט דקה מדי, ואחרי חצי שנה הציפוי כבר חסר תועלת, הכל נדבק).

פורסם

מחבתות טפלון הן מוצר מתכלה שצריך להחליף כל כמה שנים/חודשים,

תלוי בתדירות השימוש בהן. לא משנה כמה המחבת עולה, הציפוי לא מחזיק מעמד.

מעבר ליציקת ברזל או כל שיטה אחרת תאלץ אותך להשתמש בהרבה יותר שמן בשביל להימנע מהדבקה,

כך שלא הרווחת כלום.

עזוב שטויות ב-100-200 שקל, קנה מחבתות של "3 במאה" מהסופר, וחסל סדר פסח.

(אגב, אין שום בעיה בריאותית עם טפלון, תוסיף את זה לרשימת השטויות שמאכילים אותנו בהן)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יודע בריא או לא, אבל אני קניתי מחבת של kenwood culinari והיא פשוט נהדרת!

לא צריך טיפת שמן או חמאה והיא לא נשרטת כלל, מה שכן, היא עלתה 260 שקל (זה משתנה לפי הגודל)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מחבתות TEFAL מחזיקות אצלי שנים בלי שום סימן לגירוד הציפוי או להדבקות המזון והן עובדות אצלי המון!

ברור מאליו שצריך להקפיד לעבוד בהן אך ורק עם כלי עץ/פלסטיק/סיליקון ובשום פנים ואופן לא עם כלי ברזל.

כמו כן, לעולם לא להרטיב מחבת חם ולא לשטוף עם ברזלית.

מחבתות ברזל (יצוק או לא) באמת מעולות אבל צריך לדעת לעבוד איתן והן לא מתאימות לכל אחד ולכל שימוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקנה את אחד מהמחבתות הקרמיים שיש ברשת DOMO (הפנים שלו לבן)

עולים סביב ה 200 שח +

ואז תראה מה זה קרמי אמיתי

אתה יכול לעבוד עליו עם כל סוגי הכלים (גם מתכתיים) וכמובן לשטוף אותו גם עם סקוצץ כסוף או מה שבא לך.

וכמו כן, הציפוי והמחבת באחריות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נאופלם הוא מוצר אופנתי עם תקציב פרסום מנופח, ולפיכך אני נוטה להיות סקפטי בקשר ליכולות האמיתיות שלו.

לא שחסרים בעולם מוצרים שהחלו כאופנתיים והוכיחו את עצמם בהמשך, אבל רבים מהם עדיין גרים בארונות

או מסתובבים בלימבו של איביי, במקום להיות בשימוש יומיומי.

פורסם

אצלי חודשים בשימוש יום-יומי.

מוצר מצויין.

אצל חמותי יש מחבת-גריל מתוצרת NEOFLAM כבר חצי שנה, כל פעם מציינים שהסלמון (טרי) מקבל טעם מיוחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מסתובבים בלימבו של איביי

מבריק!:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מחבתות ברזל (יצוק או לא) באמת מעולות אבל צריך לדעת לעבוד איתן והן לא מתאימות לכל אחד ולכל שימוש.

מה הכוונה בצריך לדעת לעבוד איתן? שלי מקבלת seasoning כל פעם שהצבע שלה לא נראה לי, ואני לא מתאמץ להוריד ממנה את כל השומן של הסטייקים, כדי שישאר טעם. עוד משהו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה מדבר על מחבתות ברזל יצוק שמשמשות להכנת סטייקים (בדרך כלל עם פסים).

אני מדבר על מחבתות ברזל (יצוק או כבוש) שמשמשות להכנה של כמעט הכל.

אם תציץ למטבח של מסעדה תגלה שאין שם מחבתות מצופות (טפלון או קרמי) כי הצריבה של המזון ויצירת משקעים חרוכים (לא שרופים) בתחתית המחבת הוא חלק מתהליך הכנת המנה וחלק מהטעם.

הן נראות ככה:

stainless-steel-pans.jpg

אותה מנה באותם תהליכים בדיוק במחבת מצופה תהיה פחות טעימה!

עקרות בית וחובבים כמעט לעולם לא ישתמשו בהן, מקצוענים רק באופן יוצא דופן (כמו חביתה) ישתמשו במשהוא אחר.

למרות זאת, לאחרונה יצרנים התחילו לייצר ציוד שכזה גם בליין בייתי.

שים לב למחבת בחזית התמונה:

7216.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עד היום הייתי בראש של האנס - קונה מחבטות בשוק ב-50 ש"ח ומחליף פעם בחצי שנה-שנה.

למדתי - פעם הבאה אנסה משהו חדש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם בגירה טוען שזה טעים יותר, גם אני מתכוון לנסות...

• תוכן חדש...