Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה , בקרוב אני עומד לרכוש רכב חדש.

התקציב שלי הוא 150,000 - 170,000 ש"ח .

אני חושב לקנות את השברולט מאליבו, מה אתם אומרים עלייה? שווה את המחיר? איך היא בהשוואה למתחרות שלה?

אם יש לכם אוטו אחר במחיר להציע לי אז תציעו, חשוב שיהיה גדול ומרווח ומאובזר טוב.

--------------------------------------------------------------------------

לגבי יד שנייה, אם אני מתפשר והולך על יד שנייה..מה יש במחיר הזה טוב? מינימום שנת 2009 ובלי הרבה קילומטרז'.

תודה לעוזרים ! :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאליבו רכב מצויין. ואם לא מפריע לך לשלם קצת יותר דלק (בעיקר בתוך העיר) הייתי הולך על ה V6 אבל זה לשיקולך.

בטווח המחירים שציינת לדעתי הסקודה סופרב הכי מומלצת. מנוע חזק מאוד (1.8 טורבו חזקה משמעותית משאר מנועי ה 2.3 2.4 וכו'...), אמינות ויוקרה גרמניות, לא צריך להוסיף הרבה. אני חושב שהיא עולה קצת יותר מ 170 אבל תבדוק, לדעתי אם מדובר בעוד 5K או משהו כזה, עדיף לך מאשר לקחת מאזדה 6 או מונדיאו למשל.

אני אישית הייתי מעדיף את המאליבו כי אני חושב שברכב אמריקאי אתה מקבל שילוב מצויין של נוחות ברמה מאוד גבוהה וכוח מתי שצריך (חוץ מזה שאני פשוט חטפתי את המחלה של האמריקאיות ולא חושב שאוכל איי פעם לחזור אחורה :)) אבל יש גם את הקטע של צריכת הדלק, התנהגות כביש ועוד ככה שאולי אתה תעדיף את הסופרב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לחבר שלי יש רכב כזה שנת 2005.

הוא מרוצה ממנו והרכב נוסע בערך 9ק"מ לליטר בעיר 12 ק"ם לליטר אם היה נקי לא קורעים אותו.

ואם אתה קונה רכב חדש יהיה נוסע בערך הזה.

גם הוא חזק במרכב פנימי וחיצוני וחלקים זולים וקל למצוא אותם בשוק.

פורסם

אני חושב שהאופציות הטובות ביותר בסגמנט הזה הן:

1. סקודה סופרב.

2. סיטרואן C5.

3. פורד מונדיאו.

4. שברולט מאליבו.

בסדר הזה.

קח נסיעת מבחן על הרכבים האלו וראה בעצמך למה אתה הכי מתחבר.

פורסם
המאליבו רכב מצויין. ואם לא מפריע לך לשלם קצת יותר דלק (בעיקר בתוך העיר) הייתי הולך על ה V6 אבל זה לשיקולך.

בטווח המחירים שציינת לדעתי הסקודה סופרב הכי מומלצת. מנוע חזק מאוד (1.8 טורבו חזקה משמעותית משאר מנועי ה 2.3 2.4 וכו'...), אמינות ויוקרה גרמניות, לא צריך להוסיף הרבה. אני חושב שהיא עולה קצת יותר מ 170 אבל תבדוק, לדעתי אם מדובר בעוד 5K או משהו כזה, עדיף לך מאשר לקחת מאזדה 6 או מונדיאו למשל.

אני אישית הייתי מעדיף את המאליבו כי אני חושב שברכב אמריקאי אתה מקבל שילוב מצויין של נוחות ברמה מאוד גבוהה וכוח מתי שצריך (חוץ מזה שאני פשוט חטפתי את המחלה של האמריקאיות ולא חושב שאוכל איי פעם לחזור אחורה :)) אבל יש גם את הקטע של צריכת הדלק, התנהגות כביש ועוד ככה שאולי אתה תעדיף את הסופרב.

דבר ראשון ממש תודה על העזרה אחי! מעריך את זה..!

עכשיו , יש לי בעיה, אני ממש לא אוהב סקודה..ואני גם דיי נעול רק על האמריקאיות..[הרכב הקודם שלי היה שברולט לומינה :)]

המאליבו עדיפה מבחינת גודל ונוחות על המאזדה 6 והמונדאו?

לחבר שלי יש רכב כזה שנת 2005.

הוא מרוצה ממנו והרכב נוסע בערך 9ק"מ לליטר בעיר 12 ק"ם לליטר אם היה נקי לא קורעים אותו.

ואם אתה קונה רכב חדש יהיה נוסע בערך הזה.

גם הוא חזק במרכב פנימי וחיצוני וחלקים זולים וקל למצוא אותם בשוק.

סבבה אחשלי תודה, למרות שיש הבדל ענק בין שנת 2005 ל 2010 :p

אני חושב שהאופציות הטובות ביותר בסגמנט הזה הן:

1. סקודה סופרב.

2. סיטרואן C5.

3. פורד מונדיאו.

4. שברולט מאליבו.

בסדר הזה.

קח נסיעת מבחן על הרכבים האלו וראה בעצמך למה אתה הכי מתחבר.

מבחינת המרווח והאיבזור של האוטו, מה מהמכוניות שציינת הכי טובה?

פורסם
אמינות ויוקרה גרמניות, לא צריך להוסיף הרבה. ... ככה שאולי אתה תעדיף את הסופרב.

אני רק חייב להזכיר, שאף שסקודה שייכת לקונצרן VAG, היא עוד לא ממש שם, לצד אאודי... אני מניח שזה בכוונה כך, אבל הבה ונזכור את ההבדלים כשמייעצים לחברים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עכשיו , יש לי בעיה, אני ממש לא אוהב סקודה..ואני גם דיי נעול רק על האמריקאיות..[הרכב הקודם שלי היה שברולט לומינה :)]

חחח... אם הקודמת שלך הייתה לומינה אתה בטח מבין כבר מה זה נוחות אמריקאית, אם אתה אוהב את הנוחות והנסיעה של הלומינה לדעתי אין כאן שאלה בכלל... ואני מבין שאתה כבר רגיל לצריכת דלק גם כן אז ה V6 פשוט מתבקש למרות שקח בחשבון שזו טכנולוגיה פחות מתקדמת ממנוע ה 2.4 על כל המשתמע מכך. כמו כן לפי מה שקראתי המאליבו הנוכחית היא קצת פחות 'אמריקאית' מבחינת שיכוך מהמורות למשל, אני אישית מת על הקטע הזה אצלי ברכב אבל יש אנשים שזה לא עושה להם טוב וזו אחת הסיבות שאינם אוהבים אמריקאיות כככל, אז גם אם אתה לא ממש מת על הקטע הזה, עדיין המאליבו היא כבר לא 'ספינה אמריקאית' כמו אחיותיה הגדולות, לטוב ולרע. :)

אני רק חייב להזכיר, שאף שסקודה שייכת לקונצרן VAG, היא עוד לא ממש שם, לצד אאודי... אני מניח שזה בכוונה כך, אבל הבה ונזכור את ההבדלים כשמייעצים לחברים.

ברור ברור שהסופרב איננה אודי למשל, רואים את זה גם במחיר. בכל מקרה לפי מה שאני יודע זה נחשב היום הרכב המוביל בקבוצה ולפי מה שראיתי אצל חבר מדובר ברכב מצויין. מבחינת כוח יצא לי לנהוג כמה דקות בפאסאט עם מנוע 1.8 TSI, ולדעתי פשוט אין מה להשוות למנועי 2.4 או 2.3 קונבנציונליים, מדובר במנוע עם הרבה יותר כוח שמתקרב כבר יותר למנועי V6 מבחינת עקומת המומנט שזה אומר הרבה כוח זמין בסלדי"ם נמוכים יחסית. אני הייתי בוחר במאליבו פשוט בגלל הנוחות שהיא מציעה אבל אם לא המאליבו לדעתי הסופרב רמה אחת מעל כל השאר. לא מדבר אליי יותר מידי הגודל והיופי כביכול של ה C5 או המונדיאו, כבשים בעור זאב... ה C5 לא יהיה שווה הרבה עוד כמה שנים והמונדיאו בולעת דלק ביחס למה שהיא נותנת...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אני מציע לבדוק את הסובארו B4 החדשה, בעיקר בדגמים החזקים יותר. מדובר ברכב מאוד מרווח, נוח ושקט.

לדעתי בין המאליבו לסופרב קצת קשה להשוות, הסקודה מבחינת תא נוסעים, איבזור וטכנולוגיות נמצאת כמה דרגות מעל המאליבו. אפילו ישיבה קצרה באולם התצוגה מספיקה בכדי להבין את זה.

בהצלחה.

פורסם

מבחינת המרווח והאיבזור של האוטו, מה מהמכוניות שציינת הכי טובה?

המאליבו הרבה יותר נוחה וחזקה מה 6 והמונדיאו וגם מהלומינה שהיתה לך.

נקודת התורפה שלה היא האבזור. ברכב כזה אני מצפה למצוא בקרת אקלים דיגיטלית, חישני גשם וידיות אחיזה בתקרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המאליבו רכב טוב מאד,נוח,מרווח,תא נוסעים מודרני,ומנוע V6 די חזק,איכות החומרים לא ברמה הכי גבוהה,והרכב צמא כמו פרוסקה בסילבסטר.

לסקודה יש תא נוסעים מרשים ומרווח,אבל הנוחות נסיעה לא ברמה של המתחרות,העיצוב עצוב,ויש רק 2 אחריות.

המונדיאו רכב פשוט מעולה,קצת פחות רך מהמאליבו,אבל איכותי,התנהגות כביש הכי טובה בקבוצה והרבה איבזור בטיטניום.

הלC5 החסרון העיקרי זה חטיבת הכוח ובמיוחד הגיר המיושן,אבל זה עכשיו מתחלף לגיר יפני 6 הילוכים ומנוע טורבו חזק,רמת החומרים טובה מאד,אבל לא ברמה של הסקודה,איכות הנסיעה ברמה של רכבי פאר.

פורסם
ה C5 לא יהיה שווה הרבה עוד כמה שנים

והשברולט כן תהיה שווה?

השמאי של המדינה לא אוהב את שתיהן, אם היום C5 עם מחירון בקנטים אבל סגמנטים שמורים נמכרים במחיר מחירון , אם לא קצת יותר , (נסה למצוא C5 מטופלת ושמורה עם ק"מ סביר במחיר מתחת למחירון , אין. רק שחוטות תמצא במחירון נמוך) האמרקאיות לא יותר טובות בכל מה שקשור לזה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
והשברולט כן תהיה שווה?

השמאי של המדינה לא אוהב את שתיהן, אם היום C5 עם מחירון בקנטים אבל סגמנטים שמורים נמכרים במחיר מחירון , אם לא קצת יותר , (נסה למצוא C5 מטופלת ושמורה עם ק"מ סביר במחיר מתחת למחירון , אין. רק שחוטות תמצא במחירון נמוך) האמרקאיות לא יותר טובות בכל מה שקשור לזה.

כן אבל יש הבדלים, ב C5 זה בגלל תקלות חשמל מוזרות וגיר בעייתי, באמריקאיות זה יותר בגלל הקיבעון של הישראלים והעובדה שעד לא מזמן רוב האמריקאיות היו ספינות עם מנוע V6 בלבד (ולא שיש רע בספינות או ב V6 :lol:). אם אני לא טועה כבר עכשיו רואים קצת יותר חדירה לשוק של המאליבו מהדגמים החדשים ולדעתי זה רק יגבר עם מנוע ה 2.4 החדש. פשוט מדובר ברכב טוב שנותן פייט טוב בקבוצה בגלל מחיר אטרקטיבי. אני מאמין שבעתיד זה גם יבוא לידי ביטוי בביקוש ובמחיר, כנ"ל לגבי הביואיקים למיניהן שמתחילות להראות יותר כמו רכבים יפניים\אירופאיים ופחות כמו ספינות אמריקאיות... אני אישית בעד ספינות מאוד אבל כנראה שרוב האנשים לא מתים על הקטע, חבל. :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

כן אוהב , לא אוהב, זאת לא השאלה. בטווח מחירים שכתבת, הרכב הכי טוב והתמורה הכי טובה תמצא בסופרב:

- מנוע חזק וחסכוני. יותר מהירה מהמאליבו 0-100 וגם סופית, צריכת דלק טובה ב- 30%

- אבזור, הרבה יותר מהמאליבו וכל רכב אחר שהוזכר כאן

- מרחב פנימי, הכי נוחה ומרווחת גם לנהג וגם לנוסעים מאחור.

הסקודה לוקחת בגדול.

לא אוהב, אל תקנה. זה לא משנה את העובדות.

פורסם
אם אני לא טועה כבר עכשיו רואים קצת יותר חדירה לשוק של המאליבו מהדגמים החדשים ולדעתי זה רק יגבר עם מנוע ה 2.4 החדש. פשוט מדובר ברכב טוב שנותן פייט טוב בקבוצה בגלל מחיר אטרקטיבי.

הפייט הוא עוד יותר טוב והמחיר עוד יותר אטרקטיבי בקבוצת רכישה http://www.powerg.co.il/ והמסקנות לגבי הרכישה בסוכנות במחיר מלא הרי ברורות.

בטווח המחירים הנדון הייתי חושב על B4 מפני שמדובר ברכב היקר מכולם בקבוצתו אשר קיבל מחיר די משתלם בארץ. יחד עם זאת לא ניתן להתעלם משידרוג מנוע הבוקסטר המיושן שמתממש ובא. אילו הייתי היום בוחר משהו בקבוצה 5 ז"ל הייתי אולי ממתין לסוזוקי קיזאשי אשר קיבלה ביקורות יצאות דופן בחו"ל או בודק את האופציה של הכנסת לנצ'יה דלתא בגרסתה המאובזרת לטווח המחירים (אוטו דיל, כפר אספייה, סתם מיקוח קדחתני בסוכנות וכו).

• תוכן חדש...