Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים... לרכב שלי יש התנהגות כביש של אוטובוס, אוקיי? רק שזהו, מי שקונה רכב במשקל טון וחצי לא אמור לנסות לקחת סיבובים ב 90 קמ"ש, גם אם הרכב עושה 0-100 ב 9 שניות זה לא הופך אותו לספורטיבי.

כמו שכתבתי כבר, אני קניתי אימפלה בשביל ה 6 מקומות מלכתחילה, זה שזה נותן לי אופציה כשבא לי (וזה לא קורה הרבה) גם להשאיר אבק ברמזור לרוב כלי הרכב (כולל לחלק מהקבוצה המדוברת וכולל חדשים מהניילונים) וכוח זמין בצורה של בעיטה פראית בלחיצה עם קיק-דאון, בשבילי זה מספיק. אני לא בן אדם מפונק אבל גם נוחות הנסיעה היא אקסטרה חשובה מאוד, אחרי שהתרגלתי למושב פתאום לשבת על טויוטה או סקודה אוקטביה למשל מרגיש כמו עינוי, שלא לדבר על זה שאני צריך ממש ללחוץ גז כדי שהן יעשו טובה ויזוזו. אני מאמין שחלקכם פשוט לא אוהב לשמוע את זה אבל אני לא חושב שיש באמת תחליף לאמריקאית אמיתית... וכמעט כל מי שאני מכיר שנוסע על אמריקאיות יאמר לך את אותו הדבר.

מכוניות אמריקאיות הצטיינו מאז ומתמיד במתלים מאוד רכים, מה שאכן מעניק תחושה של ציפה יותר מאשר חיבור נורמלי לכביש. יש כאלו שמבחינתם אין תחליף לנסיעה כזו שלצד היותה רכה מאוד ונטולת תקשורת, היא גם מאוד מנדנדת וחסרת ריסון אלמנטרי. זו גם אחת הסיבות בשלהן לא תמצא מכוניות כאלו באירופה למשל. ואגב, אם אתה אוהב דווקא נסיעה כזו, אני ממליץ לך למהר, שכן גם האמריקאים מגיעים לאט אבל בביטחון למסקנה שהם צריכים להקשיח מעט את המתלים במכוניות שלהם. ועוד ובשוליים, אם תרצה באמת להנות, חפש איזו אימפלה מאמצע שנות השישים של המאה הקודמת, ערסל אמיתי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאליבו החדשה כבר מוקשחת.

היא עדיין נוחה מאוד אבל לא מתנדנדת על כביש משובש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

2 דברים ובזאת סיימתי:

1. אתה יכול לשים כסא נהג הידראולי / פנומאטי בסופרב ותרגיש אותו דבר רק שאחיזת הכביש, הניהוג וכל השאר ישארו טובים.

2. נראה לי שאתה כבא החלטת ורק מחפש חיזוקים. אז הנה, גם אני שלא חסיד גדול של אמריקאיות כמו שכבר הצלחת להבין אומר לך: לך קנה את הרכב שאתה מרגיש הכי טוב והכי שלם איתו.

בהצלחה,

פורסם
מכוניות אמריקאיות הצטיינו מאז ומתמיד במתלים מאוד רכים, מה שאכן מעניק תחושה של ציפה יותר מאשר חיבור נורמלי לכביש. יש כאלו שמבחינתם אין תחליף לנסיעה כזו שלצד היותה רכה מאוד ונטולת תקשורת, היא גם מאוד מנדנדת וחסרת ריסון אלמנטרי. זו גם אחת הסיבות בשלהן לא תמצא מכוניות כאלו באירופה למשל. ואגב, אם אתה אוהב דווקא נסיעה כזו, אני ממליץ לך למהר, שכן גם האמריקאים מגיעים לאט אבל בביטחון למסקנה שהם צריכים להקשיח מעט את המתלים במכוניות שלהם. ועוד ובשוליים, אם תרצה באמת להנות, חפש איזו אימפלה מאמצע שנות השישים של המאה הקודמת, ערסל אמיתי.

כן אני מניח שזה בדיוק כך, רוב האנשים שלא סובלים אמריקאיות הם בטח אלו שההתנהגות כביש של הספינות עושה להם בחילה. :lol:

אכן קראתי שהמתלים במאליבו החדשה למשל כבר קשוחים יותר, למרות שמלכתחילה לא יודע אם המאליבו נכנסת ממש להגדרה של "ספינה" ככה שאני לא יודע אם זה אותו הדבר גם באימפלה החדשה יותר למשל שמשווקת בארה"ב ועדיין נראית כמו נושאת מטוסים... בכל אופן אני מניח שבסוף כולם מגיעים לאותן המסקנות ובסוף כולם הולכים אחרי השוק ומנסים לרצות את הרוב, משיקולים כלכליים. ברור ש GM מנסים בשנים האחרונות לחדור לעוד פלחי שוק ונראה שהם מצליחים לא רע בכלל אפילו עם רכבים נחותים ביחס לקבוצה כמו הקרוז, למשל.

אימפלה ענתיקה... חלום של אוטו, הלוואי והיה לי זמן\כסף להתעסק בקטע:

1967_Chevy_Impala_1.jpg

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
2 דברים ובזאת סיימתי:

1. אתה יכול לשים כסא נהג הידראולי / פנומאטי בסופרב ותרגיש אותו דבר רק שאחיזת הכביש, הניהוג וכל השאר ישארו טובים.

2. נראה לי שאתה כבא החלטת ורק מחפש חיזוקים. אז הנה, גם אני שלא חסיד גדול של אמריקאיות כמו שכבר הצלחת להבין אומר לך: לך קנה את הרכב שאתה מרגיש הכי טוב והכי שלם איתו.

בהצלחה,

כסא פנומאטי??הידראולי??בסופרב??מה זה משאית?אפילו בציניות זה נשמע טיפשי.

פורסם

אתה יכול גם לבדוק את הג'טה(VW jetta), היא נותנת 160 כ"ס, מנוע 1.4TSI וגיר DSG.

שווה.

בהצלחה בקנייה,

אמיר.

פורסם

אני ממש ממש מודה לכולם על ההתייחסות והנכונות לעזור.

לקחתי את כל הדברים שאמרתם לתשומת ליבי, אתמול נכנסתי לUMI וראיתי את המאליבו, יום ראשון אני אקח עלייה נסיעת מבחן.

בעקבות כל ההמלצות החמות על הסופרב אני אלך לראות אותה ולעשות נסיעת מבחן.

ברגע שאגבש החלטה סופית אני ארשום פה בשביל שתדעו מה בחרתי בסופו של דבר.

שוב פעם, אני מודה לכם מאוד.

פורסם
כל הכבוד שלמרות הרתיעה מהמותג, אתה הולך לעשות נסיעת מבחן בסקודה. גם אם בסוף לא תקנה, אתה תראה שהיא מתחרה ראויה.

לזה קוראים גאוות יחידה..

• תוכן חדש...