Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה באירופה כיף לחוות את ה- preXmas?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפיתי בתמונות של ידידה שלי בפריס, המלאה אורות ושווקים לקראת הכריסטמס, ונזכרתי באלה של גרמניה, שם גרתי תקופה אחרי הצבא. ואז אמרתי לעצמי, בעצם, למה רק לקנא? אז אם אתם מכירים מדינה קרובה שבה יש שווקים נחמדים כאלה, ואולי אפילו אתם חושבים שילד בן 3 יכול להנות בהם (למשל בגרמניה הוא יכול לזלול תותים על מקל ולהתרשם מהעצים המקושטים). למשל, האם אתם מכירים שווקים כאלה ברומא?

(מצד שני, יכול להיות שהחום שאני חווה עכשיו מדבר מהמקלדת שלי, ואשתי תטיל וטו על הוצאה שכזו עכשיו, אבל אני זומם פה הפתעה שהיא לא תוכל לעמוד בה :-) )

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בשוויץ עכשיו מתחילים כל השווקים, ובשבוע הבא אמורים להפתח פה בווינטרטור גם שווקים, אם תיהיה בסביבה אוכל להדריך אותך

להגיע למקומות טובים ומעניינים, וכן ילד בן 3 יהנה מאוד.

פורסם

לאן שלא תבחר לנסוע, תיזהר עם מזג האוויר. בימים אלו התחילו סופות שלגים ברחבי אירופה - סקוטלנד, צרפת, ספרד וגרמניה. לא בכל מקום כמובן ולא בכל יום, אבל בכ"ז, כדאי לבדוק את התחזית לפני שעולים למטוס.

• תוכן חדש...