Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פיג'ו 206 שנת 2000, מנוע 1360סמ''ק, ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב תשמעו חבר'ה אני רוצה להביא בקרוב מאוד פיג'ו 206 רציתי לכבל קצת חוות דעת על הרכב איך הוא מבחינת אמינות, צריכת דלק, העם יש בעיות מיוחדות לרכב, מה עלות הטיפולים בממוצע לרכבים אחרים, ועל איזה דברים אני חייב לשים דגש בזמן קניה\נסיעת מבחן על הרכב.. ואשמח לקבל כמה שיותר פירוט על הרכב כי אני ממש מעוניין בו..

אני אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את הרכב או לחברים שלהם העם הם מרוצים ממנו עם עושה בעיות ועם תוכלו תשאלו אותם מה צריכת הדלק זה ממש יעזור לי ואני שם דגש שאני קונה רק ידני..

בקיצור תודה חבר'ה מצפה לתגובות לעניין...

בימים האחרונים אני בחיפושים ביד שניה אחרי פיג'ו 206 בין שנת 2000 ל2001 ידנית במצב מכני טוב, עם קולמטרז' נמוך ככל שאפשר, מצאתי כמה אופציות מעניינות אשמח לשמוע ממכם עם האופציות האלו שוות בדיקה.. ויש לי עוד שאלה בקשר לשנתון של האוטו כי שמעתי יש הבדל בין שנת 2000 ל 2001, מה ההבדלים. והאם כדאי לקחת פיג'ו שנת 2001 עם קולמטרז' יותר גבוה או פיג'ו שנת 2000 עם קולמטרז' נמוך יותר?

1)

פיג'ו 206

דגם: 206 - XT ידני 1.4

נפח מנוע: 1400

שנת: 2000

מחר: 18000ש''ח

יד: 3

ת. הילוכים: ידנית

סוג מנוע: בנזין

טסט עד: 12-2010

ק''מ: 120000

צבע הרכב: כחול

מזגן: יש

בעלות קודמת: פרטית

בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא

תאור:

רכב שמור מאוד ,טסט בדצמבר, מצבר חדש, קלצ חדש, מזגן אחרי מילוי גז

תוספות:

חלונות חשמל, אזעקה , קודן , רדיו דיסק, גלגלי מגנזיום רחבים,

2)

פיג'ו 206

דגם: 206

שנת: 2000

מחר: 17000ש''ח

יד: 3

טסט עד: 06-2011

ק''מ: 150000

צבע הרכב: כסוף

תאור:

4 צמיגים חדשים,עבר טיפול 10 עכשיו ביחד עם טסט, בלמים חדשים

3)

פיג'ו 206

דגם: 206 - XR ידני 1.4

שנת: 2001

מחר: 20000ש''ח

יד: 4

טסט עד: 05-2011

ק''מ: 150000

צבע הרכב: כסוף

תאור:

אוטו שמור טסט 11\6

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

תשמע - זה לא משנה 2000 או 2001 וגם עוד 20-30 אלף קילומטר זה לא כזה משנה.

מה שחשוב עכשיו אחרי שהרכב 10 שנים על הכביש זה איך התנהגו איתו במשך ה-10 שנים האלו.

תתלבט בין רכבים שראית במציאות וחשבת שהם שוים קניה.

לך תראה כמה שיותר רכבים ככה תוכל ללמוד המון - הרבה פעמים רכבים שנראים במודעה לא משהו מתגלים כמוצלחים במציאות וכאלו שנראים מבטיחים על הנייר מתגלים כזבלה במציאות.

חפש רכב שמור ומטופל.

רכב עם קילומטראז נמוך מאוד בגיל הזה נסע רוב הזמן נסיעות קצרות בעיר וזה לא מציאה גדולה.

רכב שנסע כל בוקר בפקקים של איילון פחות טוב מרכב שנסע כל יום יותר אבל לא ישב בפקק.

בקיצר, קח את הרגלים ותתחיל לחפש - יש לא מעט 206 יפות ושמורות שם בחוץ - אתה צריך למצוא אחת.

פורסם

אחלה המון תודות על התגובה, אני כנראה אחרי הטירונות יתחיל בחיפושים באופן מעשיי לעבור אוטו אוטו עד שאני ימצא את האחד ששמור מכנית הכיי טוב וחיצונית גם,

יש לי עוד שאלה בקשר לספר טיפולים עד כמה זה חשוב שהספר הזה יהיה אצל הבן אדם שמוכר את האוטו.? ועד כמה זה יכול להשפיע אחרי זה.. וגם בקשר לכשאני הולך לבדוק את האוטו ועושה נסיעת מבחן על איזה דברים אני צריך לשים דגש כדי שלא יעבדו עליי בעיינים?

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

לא כולם מקפידים על ספר טיפולים,אבל זה לא אומר שהבעלים לא שמר על הרכב,במיוחד אם זה לא יד 1.

תבדוק כול דבר חשמלי ברכב (חלונות,מזגן,חימום,תאורה),תבדוק שאין נזילות גלויות לעין,שאין רעשים או רעידות,אל תפחד לבלום חזק,תבדוק ברישיון רכב שאכן הבן אדם הוא היד שהוא אמר,וכמו כן תבדוק בדואר אם אין עיקולים על הרכב או שיעבוד מאוד חשוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...