Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

diforce

מה שאתה טוען סותר את מה שרשמת בתר'ד הזה , מה השתנה הזמן הזה? השתנו חוקי המדע והפיזיקה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=220875&highlight=%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8+%D7%94%D7%9B%D7%99+%D7%98%D7%95%D7%91+%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התכוונתי למידבאסים , שהם חיה אחרת כשהם ממוקמים בדלת של רכב.

פה מדובר בטוויטרים , והם כולם אותו דבר.

אבל תודה שאתה עוקב מ 2008 אני מרגיש חשוב.

האמת זה קצת מפחיד ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה דווקא ת'רד שקראתי השבוע וזכרתי את התגובות שלך , עוקב אחריך? מה נהיית סלב ואני צלם פאפרצי?

ומזאת אומרת שפה מדובר בטוויטרים וכולם אותו דבר ? כל הטוויטרים אותו דבר מבחינתך או שהבנתי את המשפט שלך לא נכון.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
אני מרגיש חשוב.

:roflmao:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
פה מדובר בטוויטרים , והם כולם אותו דבר.

כבר אין לי מקום בחתימה בשביל השטויות שלך... :roll:

אתה יודע מה מר מהנדס-סאונד-מהולל?

בוא תפציץ אותנו ב"מאמרים" מחו"ל שאומרים שכל הטוויטרים אותו דבר.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם
אני אהיה עדין.

אם זה לא תורם לנושא,

demotivational-posters-i-said-get-off-my-lawn.jpg

אני לא מבין מה הבעיה :-P

פתרו לך כאן את כל ההתלבטויות - תתקין MT12, למה לקנות רינג רדיאטור או אודיסון תסיסס? הכל אותו הדבר... :roflmao:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תגיד, טל (זה שמך, לא?). אתה מוכן להסביר את זה שכל הטוויטרים אותו דבר אבל בפועל נשמעים שונה (גם אם ה מכוונים ונבנים כדי לשמע אחרת?) גם הגרפים והנתנונים הטכניים שלהם שונים. אז איך הם אותו דבר?

תהיו בריאים איך הצלחתם לחרבן לי את הנושא.

f-Turtle-is-Not-Angry-9505.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
התכוונתי למידבאסים , שהם חיה אחרת כשהם ממוקמים בדלת של רכב.

תחשבו רגע למה הוא התכוון, במקום להריץ צחוקים.

פורסם

אלוהים ישמור , התכוונתי לזה שטוויטר לרכב וטוויטר לבית זה אותו דבר , אין להם נתונים שגורמים להם לעבוד בצורה כזאת או אחרת בסביבות שונות כי הם לא דורשים נפח עבודה.

בניגוד למידבאסים שהנתונים שלהם מראים שהם יעבדו טוב או לא טוב בנפח אינסופי של דלת .

אולי הייתי צריך להסביר את עצמי טוב יותר , כמובן במקום לשאול למה התכוונתי ישר צריך לחמם ולעקוץ.

כמה צריך להתאפק כדי לא לפתוח פה מלחמות ...

בקיצור טוויטר "לבית" הוא עדיין טוויטר שיעבוד גם ברכב אותו דבר.

מידבאס "לבית" שנועד לעבוד בנפח כזה או אחר לא יעבוד טוב בנפח של 50 ליטרים אטומים.

לכן אני מאוד מאמין בהתקנת טוויטרים בייתים ( 4 אוהם ) ברכב גלל עלות ביחס לביצועים גבוהה הרבה יותר.

כמו שכנראה ה VIFA X25 ביחס לעלות שלו הוא הטוויטר הטוב בעולם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

האקלים ברכב שונה טל - כמו שאני לא רץ להתקין ברכב שלי וופרים ומידים של סקאן ספיק אלא אעדיף ללכת על ג'נסיס אודיופיל או אלפיין F1 או זטק או כל דבר אחר לפני שאני אתקין ישר רכיבים של סקאן ספיק.

הסיבה לזה היא שהאלמנטים שלהם לא מטופלים בכדי לעמוד בתנאי חום קיצוניים ובתנאי לחות ואף רטיבות כפי שהם יפגשו בתוך רכב.

לכן - כל מה שממולץ כאן לגבי טוויטרים - עדיף לתת לביתיים עדיפות נמוכה יותר במידה ואורך החיים של האלמנט הוא בסדר עדיפות גבוה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צפיתי ממך לשמוע כזה דבר , אכן יש הבדלים בביצועים אבל רק בארצות קרות מאוד שהטמפרטורה שם שואפת לאפס.

ואשכרא בדקו את זה ומדדו את זה.

בארצנו איפה שנחשב "קר" ב 20 מעלות זה לא משפיע בכלל.

וגם אם יהיה בחוץ 40 מעלות זה לא ישפיע בכזאת רמה שיהיה הבדל שמיע.

אם אתה חושב שטוויטרים של מורל ואחרים ייעודיים לרכב עוברים סדנת השרדות באקלים הטרופי בארץ אז אני בספק.

אתה יכול לקרוא על כך פה :

http://www.zaphaudio.com/temp.html

בעיקרון החום הוא לא מה שישפיע על הסאונד אלה קור קיצוני , כמו שאפשר לראות בגרף כל התדרים כמעט זהים עד ל 110 פרנהייט , שזה 43 מעלות אני בטוח שגם ב 50 ו 60 מעלות זה לא ישתנה הרבה.

מעניין מאוד שהוא אומר שכשהטמפרטורה שואפת ל 0 , המידבאס פשוט לא מנגן כלום מתחת ל 200 הרץ :-D

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...