Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן מהניסיון שלי עם הסט גם 100 RMS לא הספיקו לוופרים ( אקטיבית ) .

יותר עוצמה ...

איי אפשר לפסול אפשרות שכן יימצא חן באוזניך השילוב של ה4.5 והמילה . אבל לדעתי זה יהיה רחוק שנות אור ממגברים חזקים יותר עם דגש על איכותם .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

יוכל להגביר, ואף שילוב לא רע.

כדי להביא את הסט לידי מיצוי אמיתי, רצוי מגבר חזק יותר עבור המידבאסים, וזה לא קשור רק לעוצמה, מגבר שחלש מדי לוופר משפיע באופן ישיר על איכות הסאונד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היה לי את השילוב הזה לזמן קצר, שילוב בהחלט טוב, המגבר דחף יפה את הוופרים. סביר להניח שעם מגברים יותר יקרים איכותיים וחזקים תתקבל תוצאה יותר טובה, אבל זה כבר תלוי בך.

לדעתי- אם יש לך הזדמנות לשילוב כזה במחיר טוב שווה ללכת על זה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

יבוצע איטום לדלתות "כמו שצריך".

ה4.1 יתן הרבה יותר עוצמה אבל הוא יקר בכמעט פי 2 מאשר ה4.5.

לכן שאלתי אם הוא יפעיל אותם טוב או שזה ישמע ממש גרוע.

Got To love It

פורסם

זה לא יישמע ממש גרוע, הייתי מגדיר את זה הרבה יותר קרוב ל "טוב".

האטם אתה קונה חדש או יד שניה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כל הציוד חדש.

השאלה בכמה ישמע יותר טוב עם מגבר יותר חזק.

זאת אומרת, כרגע אתה אומר שזה ישמע טוב(עם הסט-אפ שרשמתי) ואם הסט יוגבר על ידי 4.1?

Got To love It

פורסם

איך המערכת תשמע בסופו של דבר תלוי בכל כך הרבה גורמים, כך שלהגיד שתוספת של X וואטים תשפר ב Y את התוצאה הסופית זה פשוט שטות גמורה.

פורסם

המיד באסים הללו בנוים לעמוד ב150 וואט, אומנם הם נצילים אך כדאי לתת להם קצת יותר מ 75, זה לא בדיוק מדע מדוייק כי יש הבדלים בין מגברים, אני מחפש סט מידבאסים כזה ומתכנן לתת לו כ 90 וואט מהסלסטרה, מקווה לטוב.

מה שאני יכול להגיד זה בהצלחה :)

תשתף אותנו בתמונות.

פורסם

היתי ממליץ לנסות למצוא מגבר כזה ולשמוע אותו אצלך ברכב, אבל אז יבוא טל ויגיד שאין שום מקום לאוזניים שלך בקביעת איכות של סאונד.

אני היתי יותר דואג ל 3 ההמרות שהולכות להתבצע אצלך במערכת.

• תוכן חדש...