Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרות של מה?

הביט1 מתחבר לHU וזהו, הוא משמש גם כמנחת.

לרכוש שני מגברים יהיה הוצאה יותר גדולה מאשר לרכוש אחד 4 ערוצים.

Got To love It

פורסם

תנסה לחבר בגישור במצב הקיים את הסט. המגבר הזה מוציא 260 RMS ב-2 ערוצים בגישור אם לא תיהיה מרוצה תעבור לאקטיבי.

אני חושב שדבקה יהיה לך שיפור רב אם תעבור לאקטיבי, בטוויטרים וגם קצת במידים, מקסימום תמכור את המגבר תביא משהו יותר חזק, או שתקנה בנוסף GENESIS ST60 לטוויטרים ואת המגבר ה-LRX תשתמש איתו בגישור למידים.

פורסם

בן, קודם כל תתדחש על ה MLK165! אני בהחלט חושב שעשית בחירה טובה של רכיב מעולה.

כמובן שאני משוחד ויש לי אותו...

כל מה שכולם אמרו נכון ב 300%. המידבאסים הללו מאוד עצמתיים, הם אוהבים כוח. הרץ לרוב נצילים, אבל אם אתה רוצה למצות את הסט עד הסוף, כדאי לך לתת להם לפחות 100RMS ובאידאל לכיוון ה150RMS.

אני בהתחלה הגברתי אותם פאסיבית עם STEG שהוציא 115W פר ערוץ וידוע שזה מגבר מאוד מאוד איכותי. הכל נשמע טוב, אבל לא מדהים. עברתי להגברה אקטיבית כאשר שני ערוצים מהSTEG מגבירים את הטוויטריםוCELESTRA FA2150 זורקים 150W למידבאסים, והכל נשמע בערך פי 2 יותר טוב. דרך אגב, גם הוספתי BIT1 כמוך וזה שיפר את הסאונד פלאים, אז לדעתי אתה בוחר רכיבים מעולים.

מה שאני מציע לך זה טיפה "להתפשר" באיכות המגבר. אודיסון מעולים, אבל גם יקרים ונותנים תמורה לא מדהימה לכסף. זה מותג יקר ומצליח. אם תרד טיפה במוסיקליות של המגבר, תעלה בהספק, ולדעתי תהנה יותר. מגבר AB טוב יעשה עבודה מצויינת.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

טוב, הרכיבים נרכשו.

ביט1-יש.

lrx4.5-יש.(אם ארגיש שהוא לא מנצל את הסט הוא יוחלף לאח הגדול שיתאפשר).

MLK165-יש.(אני חייב לציין שלא ראיתי עדיין קרוס כזה מפלצתי, אבל מה זה משנה-גם ככה מגבירים אקטיבית:) ).

סט 4 גייג'+RCA-יש.

באלק של דיינמייט אקסטרים-יש.

מה שנשאר זה יוסי עוד שבועיים והכל יהיה בסדר.

עידכונים בהמשך.

בן.

Got To love It

פורסם
תודה, לא התלהבתי מהקטע של כמה שהוא איכותי, דיברתי על הגודל הפיזי שלו.

הם בהחלט ענקיים. ה MLK שלי נשמעו נחמד פאסיבית, לא יותר מזה

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

האנרג'י שהיו לי באיביזה נשמעו "נחמד" אז אני לא מאמין שהמילה נשמעים רק "נחמד".

יצא לי לשמוע את הMLK3, ברור לי שזה משהו אחר לגמרי אבל זה כיוון זהה וממש אהבתי.

Got To love It

• תוכן חדש...