Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פורסטר XS (דגם אטמוספרי), ראב 4 או סוזוקי גנרד ויטרה.

אני מחפש מודל 2008. איזה רכב עדיף ולמה? האם יש עוד מתמודד שניתן להוסיף?

פורסם

מין אלה שציינת הפורסטר הכי מרווח ונוח. הביצועים סבירים בהחלט.

הראב 4 מציע את הביצועים הטובים. תא הנוסעים מעט צפוף ולא מאובזר.

הסוזוקי בעיקר נראה טוב אבל מציע תא נוסעים מעט פלסטיקי.

נסה לבדוק גם את ההונדה CRV שאמנם יקר במעט אבל חסכוני יותר ומציע ביצועים טובים, בנוסף הוא מרווח מאוד ומציע תא נוסעים שימושי.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

תראה זה מאוד תלוי בדרישות שלך

אני קניתי ב2007 גרנד ויטרה חדשה מהחברה,והייתי מאוד מאוד מרוצה מהאוטו

שב2010 קניתי את הויטרה החדשה (2.4)

בעיקרון אם זה יעזור לך,הוא מאוד חסכוני בדלק נוח לנסיעה בגאז' גדול,ממה שקראתי הוא לא רע בכלל בשטח...

אישית,אני נוהג דיי רגוע,והאוטו הבא שלי יהיה אותו גרנד ויטרה רק בצבע שונה :)

פורסם

אני לא מסכים לגבי הפורסטר.

אני בדקתי בזמנו את הפורסטר ,הראב 4 ,גראנד וויטארה ,מיצובישי אאוטלנדר וקאיה ספורטאז'.

הרכבים היותר צפופים במושב האחורי: פורסטר,גראנד וויטרה.

דוקא הראב 4 מרווחת ברוחב.

אני חושב שהפורסטר והוויטארה עדיפות בשטח .

גילוי נאות בסוף קניתי את הראב 4.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ראב 4 סתם יקר ולא נותן תמורה טובה לטעמי,לגראנד ויטרה יש בונוס בדמות יכולת שטח אך הוא זללן ואיכות הפנים שלו היא ביזיון(דומה לרכב קוראני משנות ה-90) הפורסטר הכי מוצלח מציע קצת מכל העולמות ואיכות פנים טובה,מה התקציב? והאם אתה זקוק ליכולת שטח?

פורסם

למה שלא תבדוק אץ האופציה של הספורטז החדש? או הפיג'ו 3008 שנייהם קצת מעל לתקציב בסביבות ה-160K , עם אתה נעול על אחד הרכבים שציינת אז הפורסטר לטעמי הוא האופציה המועדפת.

• תוכן חדש...