Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

כמה נפלא ויפה הוא זה הרעיון !

:sissies:

כל שדרוש כעת זה שטח פתוח, מזג אוויר קריר וקומזיץ עם מדורה גדולה גיטרה וקומביה קומביה !

כפי שנאמר, רעיון טוב לדביק...

ונעבור לקטע האומנותי שלשמו התכנסנו:

ובכן, אני מעוניין לציין לשבח את אדון:angel:DERISH:angel: שעזר לי רבות ועדיין תומך בי עם כניסתי לתחום עבודה חדש - דפוס דיגיטאלי. בהתחלה כעובד חדש לא ידעתי מהו תחום זה מי נגד מי וכו'.

DERISH שעד לאותו רגע לא הכרתיו כלל וכלל, ענה להודעותיי ב"פרטי" וענה לי על שאלות מקצועיות.

בשלב מסוים, כאשר אמור היה להגיע לארץ, הציע להיפגש עימי במקום העבודה שלו בארץ במקום בו מפתחים את המכונות

עליהן אני עובד. לעצמי תהיתי כיצד זה ייתכן? אדם שלא מכיר אותי כלל, למעט הודעה פה ושם באוף טופיק ועד משהו בפרטי שלא קשור כלל לנושא. קפצתי על המציאה וקיוויתי לפגוש אדם מעניין, רציני, ואיש שיחה.

לא התבדיתי.

הביקור אכן תרם לי רבות, ראיתי פיתוחים חדשים שנוגעים ליעילות ובטיחות בעבודה.

החל מאיך להימנע מאסונות על המכונה ועד המלצות לנעלי בטיחות.

הכל מא' ועד ת' .

כל זאת עשה מתוך טוב ליבו, תרם לי מזמנו הפנוי והחופשי ללא כל תמורה כשעתיים תמימות ואולי אף יותר.

לימים כאשר נשלחתי קורס מקצועי באותו מקום ממש בו ערך לי DERISH את הסיור המדובר, היה לי קל להתמצא בנבכי המקום, ולהבין מראש על מה מדובר.

תודה לך DERISH על אותו סיור VIP ואף על ההזמנה לצהריים !:-D

אתה מהווה השראה מקצועית וחברתית.

ואל תשכח להודיע מתי אתה באזור - :beerchug:

:wave2:

פורסם
אני אפרגן ל-Derish שהשקיע איזה שעה מזמנו לחלוק איתי המלצות וטיפים לטיול בצרפת

תודה לך DERISH על אותו סיור VIP

תודה על האזכור, שמחתי לעזור. :oops:8)

פורסם

ח"ח לאסף asafasaf,עוזר בכל עיניני ה gps.

תודה אסף !

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

שרשור מצויין ואמיתי.

האתר, לרבות הפורום הכ"כ מיוחד הזה, העשירו לי את הידע בצורה מדהימה.

המון אנשים עזרו לי פה, ביניהם:

VLADCAR

אסףאסף

ליביו

ועוד הרבה אחרים וטובים.

פורסם

יש כאן הרבה אנשים שמוכנים לעזור, האחרון שעזר לי הוא "מרק10" תמיד אני מתקיל אותו עם איזה בעיה או קובץ שאני צריך והוא ישר עוזר.

תודה רבה!

קובי

פורסם

+1 לואדים (DERISH). קניתי אייפון 4 בארץ, עוד בתקופה שאפל חילקו מגנים חינם בגלל בעיית הקליטה.

אבל הם לא שולחים לישראל, רק לאמריקה מן הסתם, ולעוד כמה מדינות. ספרד היא אחת מהן, וואדים נמצא בברצלונה.

פניתי אליו, והוא הסכים לקבל את המשלוח אליו, ולהביא אותו לארץ בהזדמנות הקרובה.

יצאת מלך !

Stay Dirty

פורסם

קצרה היריעה מלהכיל את כל תודותיי לכל מי שעזר לי במהלך השנים פה בפורום,

אבל אני חייב לציין לטובה את ASAFY, וההשקעה שלו בשירשור המוזיקה. זה משהו שעזר לי ולהרבה אנשים להעביר שעות של פקקים בסבבה.

והסבלנות של ההשקעה בלינקים-חבל"ז.

אז- תודה ענקית. לכו-לם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...