Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג i30 - יש או אין סאנרוף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוזמנה לי היום i30 ליסינג (אוויס) ולפי מה שנאמר לי , אין שום אפשרות לקבל i30 עם סאנרוף (בניגוד לCW שכן מגיעה עם סאנרוף)

לפי מיטב הבנתי, כן היה משלוח של דגמים עם סאנרוף. הם אזלו? חיפשתי בפורום ומצאתי דיווחים סותרים...מישהו יכול להבהיר את העניין? :)

תודה!

פורסם
הוזמנה לי היום i30 ליסינג (אוויס) ולפי מה שנאמר לי , אין שום אפשרות לקבל i30 עם סאנרוף (בניגוד לCW שכן מגיעה עם סאנרוף)

לפי מיטב הבנתי, כן היה משלוח של דגמים עם סאנרוף. הם אזלו? חיפשתי בפורום ומצאתי דיווחים סותרים...מישהו יכול להבהיר את העניין? :)

תודה!

אכן כן, לפני כשנה קיבלנו כמה עשרות מכוניות כאלה, המיועדות לצי הליסינג וההשכרה שלנו באוויס, עם חלון שמש בגירסה הבסיסית. כיום, הגירסה של הרכב הזה המיועדת לציי רכב אינה כוללת חלון שמש, לצערנו.

פורסם

כמה עשרות? יש כמה אלפי רכבים כאלה על הכביש.

לפי האתר של יונדאי כל הגירסאות כוללות סאנרוף. אני ממליץ לך לבדוק שוב או לברר מול היבואן האם התחילו לייבא שוב רכבים ללא סאנרוף.

הרכב שמשרת אותי הוא מסוף שנת 2009, לפני המתיחת פנים הקלה שהדגם עבר והרכב שלי כולל סאנרוף.

בכל אופן בחירה טובה, תתחדש.

פורסם

עזוב אותך מהסאנרוף, מה שהכי בעייתי בגירסת הליסינג זה הידיות השחורות המכוערות לדלתות, אפילו בפיאט אונו 95 הידיות נראות יותר מכובדות.

פורסם

יש לי שכן עם רכב ליסינג עם החזית החדשה סיומת 73 והרכב עם סאן רוף

בנוסף נפתח שרשור ספציפי על זה לא מזמן שהרכבים כאמור כוללים סאן רוף, ייתכן ויש משלוחים מיועדים לליסינג שלא כוללים ויש כאלו שכוללים

Confidence In Motion

פורסם
הם באמת לא יודעים :?

דיברתי היום עם 2 אנשים שונים מAVIS שנתנו לי 2 תשובות סותרות.

מוזר ביותר.

כדי להבהיר: לפני מתיחת הפנים – היו גם וגם, ובחברות הליסינג היו מעט יחסית עם חלון שמש.

לאחר מתיחת הפנים – הרכב אמור להגיע עם חלון שמש.

תוודא עם איש הקשר שלכם באוויס כי הרכב שיוזמן כולל חלון שמש

אם תצטרף עוד עזרה בנושא, אתה יותר ממוזמן לפנות אלי,

גיל מאוויס

פורסם

אם תצטרף עוד עזרה בנושא, אתה יותר ממוזמן לפנות אלי,

גיל מאוויס

תודה לכולם על העזרה. גיל, האם יש דרך לפנות אליך?

פורסם

פששש. איזה דיון על סאן-רוף.

חשבתי שסאן-רוף זה רק מותרות לא חשובות שחובבי גולף משקיעים בהן כסף....

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...