Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי פולו יד ראשונה שנת 97 במצב מעולה ועם גיר משופץ, 190 אלף ק"מ (טופלה רק במוסך מורשה כל השנים).

שמתי מודעה ביד 2 ובהומלס שאני רוצה למכור, ושמתי מחיר שהוא אפילו נמוך מחיר המחירון (אני מבקשת 11500 ש"ח על האוטו).

הייתי בטוחה שיהיו הרבה קופצים על המציאה, אבל למרבה ההפתעה בשבוע שלם שהמודעה בלוחות לא היה אפילו טלפון אחד! :-( (ואני מקפידה להקפיץ אותה למעלה כל יום...)

ביד 2 יש בערך 100 רכבים מאותו דגם למכירה מאותו השנתון, וזה די מתסכל, למרות שרק אני ועוד אוטו אחד יד ראשונה.

מה אתם מציעים לי לעשות כדי לקדם את המכירה של האוטו?

קניתי כבר אוטו חדש ואני מאוד צריכה את הכסף.

האם יכול להיות מצב שאף אחד לא ירצה לקנות את האוטו? מה עושים במקרה כזה?

(עוד מעט הביטוח שלו יגמר והוא גם יצטרך לעבור טסט וממש אין לי כסף להוציא עליו עכשיו כשיש לי הוצאות על הרכב החדש שקניתי).

תודה מראש לכל העונים

:-)

פורסם

ביד 2 יש בערך 100 רכבים מאותו דגם למכירה מאותו השנתון, וזה די מתסכל, למרות שרק אני ועוד אוטו אחד יד ראשונה.

כאשר באמת רוצים למכור נותנים גם מחיר בשביל למכור. הכל בסופו של דבר שאלה של מחיר. במחיר תחרותי מישהו יבוא. במקרה קיצוני אפשר ללכת לסוחר (שישחוט מבחינת המחיר אם בכלל יסכים לקחת את הרכב).

מעבר לזה, פרסמי גם בWINWIN, זה גם בחינם.

אם את לא לחוצה למכור, אז תמתיני בסובלנות לקונה שאולי יבוא ואולי לא. היה לי BMW סדרה 7 מדהימה, נתתי מחיר שניראה לי בזמנו לא גבוה ואף אחד לא בא. הורדתי והורדתי את המחיר עד שבסוף נתתי את הרכב לסוחר. עד היום כבר עברה מעל חצי שנה, עדיין נמכרות ביד 2 אותם אקזמפלרים של סדרה 7 שכל הזמן מקפיצים את המודעות.

אם את מאוד לחוצה למכור, תני מחיר שחיטה (נניח 6,000ש"ח) ואז מישהו יבוא מהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פרסמי את המחירה פה בפורום גם,

פרסמי בWINWIN.

והכי חשוב- כל הזמן להקפיץ כל הזמן, כל 3 שעות להכנס לWINWIN ויד2 ולהקפיץ, זה הדבר שהכי ייעיל לעשות בנתיים.

אגב, במידה ואת לא נוסעת בה כיום בגלל הרכב החדש- את יכולה לשים שלטים למכירה על הרכב ולשים אותה במקום מרכזי בעיר, בכניסה לעיר או בכל מקום שעוברים בו הרבה אנשים, זרקי אותה שם לאיזה כמה ימים, ככה מכרנו את היונדאי שהייתה לאמא שלי לפני כמה שנים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
את יכולה לשים שלטים למכירה על הרכב ולשים אותה במקום מרכזי בעיר, בכניסה לעיר או בכל מקום שעוברים בו הרבה אנשים, זרקי אותה שם לאיזה כמה ימים

+1

אולי אפילו בצומת ליד כניסה למכללה או אונ', זה רכב נפוץ בקרב סטודנטים .

פורסם

הרכב אמנם יד ראשונה, אבל הק"מ גבוה ומרתיע. אני מניח שגם מצב הצבע לא מרנין.

במקרים של רכבים כאלה בד"כ נהוג להתנות את עסקת הרכב החדש ברכישה בטרייד אין של הרכב הישן.

לעניינך: תוסיפי את צמד המילים - מחיר גמיש. תתחילי לקבל יותר טלפונים ותראי באיזה מחירים האנשים מוכנים לקנות.

פורסם

הק"מ מעט גבוהה, והמחיר גם

אני מבין, במחירון האוטו שווה יותר, אבל תסתכלי על המתחרות. פיאט פונטו במחיר שאת דורשת תהיה משנת 2000 - 2001 (ידני נכון?) ולפולקסוואגן עוד יש "שם" של אוטו יקר להחזקה.

בנוסף לזה אם אין תמונה/תיאור - או אם יש והאוטו נראה מעפן, שרוט, דפוק עם צבע מתקלף - זה לא בדיוק ימשוך קונים, והמחיר יצטרך לרדת עוד קצת.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני לא מבין למה אתם אומרים שהק"מ גבוה??

אתם שמתם לב שהרכב שנת 97? עם 13 שנה ותק בכביש?

תכפילו במקסימום ה20K ק"מ בשנה ל13 זה אפילו לא מתקרב לסכום, היא אמורה הייתה לעשות 260K

לפי דעתי תרשמי 10K מחיר נדרש על האוטו, תעלי תמונות יפות של האוטו

ותרשמי יד ראשונה מנהגת יחידה על האוטו, נמכר עקב מעבר לרכב חדש.

לפעמים זה הכל עניין של ביקוש והיצע, כמו שאמרת יש כרגע המון אקזמפלרים ביד 2 של אותו הרכב, בשנים הללו כמו גם ברכב הנ"ל ידוע שאמינות היא לא הדבר הכי גבוה וידוע גם שהרכב יעבור יישור קו ושיפוצים נוספים ולכן אנשים מעדיפים לקחת את המחיר הנמוך ביותר.

Confidence In Motion

פורסם

כשמוכרים אוטו ישן, וכבר יש אוטו חדש, מתאפקים!

לא נוסעים באוטו החדש, אלא באוטו הישן, עם מודעת מכירה עליו, דואגים שהוא יהיה כל הזמן נקי ויפה, ובשישי שבת מעמידים אותו ברחובות ראשיים בסמוך לביתך על מנת שיראו אותו.

ודבר נוסף, כמו שאת מבינה אין קופצים על המציאה. כשמגיע קונה, לא להתווכח איתו על כל אגורה.

לסגור בשביל למכור, כי עוד מעט האוטו יעלה לך כסף בטסט, אולי גם טיפול לפני/אחרי הטסט, וביטוחים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנסיון שלי , פירסמתי קסרה II שנת 2002 ובמשך יותר מחודש לא היו פניות. ( צרפתי שאין לא כמעט שוק )

העלתי תמונות של הרכב אחרי שהבנתי שלא מתקשרים ופתאום החלו טלפונים ותוך שבוע הרכב נמכר. אמנם מתחת למחירון אבל עדיין בתוך תחום המחיר שקבעתי שממנו אני לא יורד.

פורסם

בוקר טוב מיכל,

ראשית, תתחדשי על הרכב. כאמור לעיל, המחיר הנדרש מעט גבוה, במיוחד אם את מבקשת להיפטר מהרכב בהקדם האפשרי. תפרסמי אותו ב-10K ותסגרי עם הראשון שבא לראות את הרכב על 8,500 ש"ח As is.

באנגלית הם קוראים לזה 'Priced to sell'..

בהצלחה רבה!

אגב, מה מצבו הקוסמטי - החיצוני והפנימי - של הרכב?

פורסם

קבלי עצה ידידותית:

שבוע זה לא הרבה, אל תתיאשי עדיין.

פרסמי ב:

יד 2

קרטל

מדס

winwin

:idea: צרפי תמונות (לדעתי אפשר עד 3) שיראו את המצב של האוטו.

:idea: תדגישי שהרכב יד ראשונה ומטופל במוסכים מורשים

:idea: תזכירי לכאלו שחושבים ש 190 אלף ק"מ זה הרבה, שהרכב בן 13 ושהקילומטראז' הזה הוא ממוצע לגמרי

:idea: והכי חשוב: תהיי בטוחה במה שיש לך ביד - רכב יד ראשונה, עם קילומטראז' סביר בהחלט, שיכול להיו תחבורה טובה לרוכש העתידי

קחי בחשבון שיכול להיות שבוע שיהיו בו אפס טלפונים, ושבוע אחר שיהיו לא מעט - תתאזרי בסבלנות.

פורסם

שבוע זה כלום.

עצה שלי : תפרסמי גם בלוח MADAS ותחני אותו ליד אוניברסיטאות/מכללות.

זה רכב שמתאים לסטודנטים ( גם לי היתה פולו 97 במשך כל התואר)

מסכים גם עם העצה של לנסוע ברכב הזה ולא בחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הי,

יש לי פולו יד ראשונה שנת 97 במצב מעולה ועם גיר משופץ, 190 אלף ק"מ (טופלה רק במוסך מורשה כל השנים).

שמתי מודעה ביד 2 ובהומלס שאני רוצה למכור, ושמתי מחיר שהוא אפילו נמוך מחיר המחירון (אני מבקשת 11500 ש"ח על האוטו).

הייתי בטוחה שיהיו הרבה קופצים על המציאה, אבל למרבה ההפתעה בשבוע שלם שהמודעה בלוחות לא היה אפילו טלפון אחד! :-( (ואני מקפידה להקפיץ אותה למעלה כל יום...)

קניתי כבר אוטו חדש ואני מאוד צריכה את הכסף.

האם יכול להיות מצב שאף אחד לא ירצה לקנות את האוטו? מה עושים במקרה כזה?

(עוד מעט הביטוח שלו יגמר והוא גם יצטרך לעבור טסט וממש אין לי כסף להוציא עליו עכשיו כשיש לי הוצאות על הרכב החדש שקניתי).

תודה מראש לכל העונים

:-)

אני לא מומחה אבל להסתכל על מגרשי הרכב האדירים המתפוצצים מצפיפות אז כבר אפשר להבין ששוק המכוניות נפל והמחירים עוד יורדים הרבה הלאה , גם האזרחים עצמם למדו והם חותכים בבשר החי של המוכר ,זה שנים של הקונים לא של המוכרים וזה ימשך עוד הרבה שנים וכל הזמן ימשיך לרדת ,היום הלהיט זה דירות או קטנועים.

פורסם

האם פירסמת תמונה ?

אני מכרכתי בחודש מרץ השנה פולו 98' דגם open air מנוע 1400, יד ראשונה, הרכב באמת היה במצב מצוין (127אלף ק"מ) מכרתי את הרכב תוך פחות מ-24 שעות .

את המודעה פירסמתי באתר יד 2 בבוקר, עד שעות הערב לא קיבלתי טלפון אחד, כאשר הוספתי תמונות למודעה קיבלתי מבלול של טלפונים.

אגב הרכב נמכר מעל מחירון (מחירון 15 הרכב נמכר ב-18.5 המחיר שביקשתי)

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

תמונות יפות, אחרי פוליש וקס - מוכרות את הרכב במהירות.

כמו כן - זה לא מעניין את אף אחד שמדובר בק"מ ממוצע לשנתון. זה עדיין הרבה ק"מ וכולם יודעים שזה הרבה ולכן אין יותר מדי אנשים שמוכנים לקחת את הרכב.

עוד נקודה - המחירון יחסית גבוה לרכב משנת 1997.

• תוכן חדש...