Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס ידנית

ram123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מעוניין לקנות גטס ידנית, בין השנים 2004-2005. מה שחשוב לי זה שמבחינת רמת הגימור הוא יהיה עם ABS ו 3 כריות אוויר.

לפי מה שידעתי עד היום, ולפי מה שקראתי בפורום רמת גימור של GLF היא עם כרית אויר אחת ובלי ABS.

להפתעתי הסתכלתי פה, http://www.motocar.co.il/catalog/specificationsu.aspx?pn6ny1t_vq=EDDKM

ולפי מה שהם רושמים לחלק מה GLF יש ABS ותוספת כריות אוויר ולחלק אין (הם וראים לזה רמת גימור GL). האם זה נכון?

איך אפשר לדעת על רכב ספציפי מה יש ומה אין?

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל מרשיון הרכב - צריך להיות מצויין, האם יש ABS וכמות כריות אויר.

לפעמים יש שגיאות גם ברשיון, אבל בסבירות נמוכה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל מרשיון הרכב - צריך להיות מצויין, האם יש ABS וכמות כריות אויר.

לפעמים יש שגיאות גם ברשיון, אבל בסבירות נמוכה.

ולגבי המפרטים פה? האם זה נכון של GLF אין ABS? זה מה שקראתי בפורום בד"כ, יכול להיות שבידניות זה שונה?

אני מנסה למצוא איפשהו מפרט רשמי באתר של יונדאי, אבל אני לא מוצא איפה אפשר להשיג אחד כזה?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בGLF אין ABS בכל השנתונים.

בשנת 2008 הוחלפה רמת האבזור הבסיסית(GLF) ברמת אבזור בסיסית אחרת(GLI) שכללה גם כרית אוויר לנוסע ו-ABS

3 כריות אוויר לא תמצא בשום גטס.

יש מפרט רישמי באתר של יונדאי (או לפחות היה כזה), אבל הוא שייך לדגמים החדשים יותר (כלומר אינו כולל את הGLF אלא רק את הGLI).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בGLF אין ABS בכל השנתונים.

בשנת 2008 הוחלפה רמת האבזור הבסיסית(GLF) ברמת אבזור בסיסית אחרת(GLI) שכללה גם כרית אוויר לנוסע ו-ABS

3 כריות אוויר לא תמצא בשום גטס.

יש מפרט רישמי באתר של יונדאי (או לפחות היה כזה), אבל הוא שייך לדגמים החדשים יותר (כלומר אינו כולל את הGLF אלא רק את הGLI).

אז מה זה המפרט בקישור, טעות?

ויש באמת GLI ידני ב 2005? אני רואה שאין במפרטים של יד 2, אבל אנשים מפרסמים כזה דבר

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תתיחס למודעות ביד 2. אנשים לא יודעים ולא רוצים לדעת מה הם מפרסמים ביד 2.

מה שקובע זה רק העובדות בשטח ולא המודעות באינטרנט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב,

ABS ושתי כריות אוויר אתה תמצא בדגם GLS. זה דגם שלמיטב דעתי לא נמצא בחברות הליסינג וזהו יתרון נוסף מבחינתך.

ברשותי רכב כזה בשלוש השנים האחרונות, אמין מאוד (לא ראה מוסך חוץ מטיפולים) ולא שתיין במיוחד (1:11 פחות או יותר לאורך התקופה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...