Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיד ידעתי שהשב"כ והמוסד משגיחים עלינו מכל צרה ופגע רע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה קורה באמת עם העונה האחרונה? תקוע על פרק 6 כבר חודשיים.. יש פגרה?

העונה נגמרה, בסוף הפרק הם אמרו שהעונה נגמרה ושהם יחזרו שנה הבאה.

פעם הם היו מוציאים 20 פרקים לעונה ויותר, היום רק 6:\

פורסם

פעם הם לא היו נוסעים ל כך הרבה

לוקח זמן לעשות את כל הצילומים שהם עושים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

ירושלמים - נא לפתוח עיניים!

בטוח האייטם יהיה קשור לעיר הקודש.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
בטח כמו שהם הציגו את הונגריה(?, אם אני לא טועה זה היה שם) שהם עברו בכפרים הכי עניים שלהם והראו אנשים מוזרים. חוץ מזה הם גם הראו מכוניות ממש יקרות אבל אי אפשר למצוא כאלה כאן...

רומניה, לא הונגריה.

ראיתי תמונות שלהם (לא, לא תקבלו). פיאט ברקטה חבוטה להאמונד, Z3 בהסוואה מדברית למיי ו- NB משופרת (נרגילה) לקלרקסון. הולך להיות אייטם הזוי :)

יצא פארש קלארקסון, בא עם הגרסה הרגילה של ה- NB... (הידניות בארץ הן ה- Sport Edition שעלו גם בחו"ל יותר).

רק לקרוא את השרשור שם ולהיקרע מצחוק...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הבנתי שבשעות הבוקר ערבו להם 5 ניידות של בוחנים שטענו שהם עושים תחרויות והורידו את שלושת הרכבים מהכביש על שינוי מבנה. אחת הורדה על נרגילה שלא רשומה ברשיון, השניה על צבעי הסוואה לא חוקיים והשלישית על קלארקסון שמסתיר את שדה הראיה עם הראש שלו.:lol:

הרגת אותי מצחוק.

אבל אחרי שראיתי את תמונות - אין מה להגיד - עם כל התוספות שהם תלו על המכוניות זה בחלט מסוכן.

אז איפה איפה חוק בוזגלו - לנו אסור ולהם מותר? :oops:

ולדבר חשוב באמת - מתי מתחילה העונה הבאה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש לי הרגשה שהם יעלו לרמה מחמת גדר

אחלה צילומים אפשר להרביץ שם

אוף אוף אוף

למה אני תקוע בעבודה?

עכשיו הייתי קופץ לרמה ומתחיל לחפש אותם

יאללה אנשים מה עם עידכונים איפה הם כרגע ?

:wink:
פורסם

אם אתם שואלים אותי, הם יגיעו לעיר העתיקה בוודאות.

אז לכל אלה שמחפשים אותם, הייתי ממליץ לחכות להם באיזור הכניסה לעיר העתיקה.

אולי הם אפילו ישתו קפה בקניון ממילא.

nissan silvia s14

פורסם

יהיה מעניין לראות את המיאטה שלהם על הכבישים המשובשים של רחוב יפו, בעיקר מהתחנה המרכזית ועד ממילא... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק לקרוא את השרשור שם ולהיקרע מצחוק...

לא יודע אם להיקרע מצחוק, אבל ממש משעשע לראות אותם קוראים לברקטה קופה...

hwzone פורום סוג ג'.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
לא יודע אם להיקרע מצחוק, אבל ממש משעשע לראות אותם קוראים לברקטה קופה...

hwzone פורום סוג ג'.

מצחיק

זה בדיוק מה שאמרו שם על carsforum כשהיה דיון על מחשבים

:wink:

• תוכן חדש...