Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמעתי כרגע שהם נמצאים בנצרת ויש התקהלות. (זה לא יכול להיות משעמם, גם אם לא נראה אותם באופן ספציפי).

אני מארגן כמה רכבים שנצא ברגע שיהיה לנו אישור לזה.

מי שרוצה שישלח לי את המספר שלו בהודעה פרטית ואני אענה כשאצא מהמקלחת.

פורסם

כבר אמרו פה בפורום אבל משום מה כולם התעלמו.

הם בנצרת, עכשיו בצילומים ועוד מעט יחזרו למלון. (מקום הצילום לא ידוע לי).

איזה מבאס שאני בגרמניה :(

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בזמן הקרוב עדכון מהשטח מפי יוסי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ערב טוב!

יוסי פרנקוס ואנכי נמצאים כעת באיזור נצרת.

חונים שתי רכבים מסחריים עם לוחיות רישוי של גאורגיה. שומר אמר לנו שהם פה, כל הצוות ושהוא לא יכול לתת לנו להיכנס.

לפי דבריו זו הוראה מפורשת מהצוות. הם מתוכננים לצאת מחר בבוקר מוקדם, לאיודע לאיפה.

אל תשאלו לגבי מיקום מדוייק, גם לא בפרטי כי אני מנוע מלענות.

יוסי תיכף יעלה תמונות

לילה טוב,

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

שימו לב, זה ההימור שלי לגבי המשך המסע:

היות ואי אפשר לעבור מישראל ללבנון או לסוריה והיות והם נכנסו מירדן, היעד הבא שלהם הוא מצרים.

אם הם נמצאים עכשיו בנצרת, הם נכנסו מגשר אלנבי, מה שאומר שהם עשו היום סיבוב בצפון (אולי בגולן) ומחר הם יתחילו לנוע דרומה, כאשר היעד הסופי שלהם בישראל הוא מעבר טאבה.

השאלה הגדולה היא היכן הם הולכים לעבור מחר, כי עם כל הכבוד, קלארקסון או לא קלארקסון, אני לא מתכוון להקים אמבוש על כביש 90 דרומית לאילת.

ונעבור לדיווחו של כתבנו יוסי פרנקוס. אליך, יוסי!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...