Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני טכנאי מחשבים וציוד היקפי במכללה גדולה, למדתי הנדסאי אלק' וכן קורסים במסגרת צה"ל שמוכרים ע"י Microsoft.

המשכורת שמשלמים לנו היא 26 שקלים לשעה. החודש הזה לאחר כל החגים תהיה לי משכורת של 3000 ש"ח בקושי.

בחודש רגיל אני מקבל בערך 4300 ש"ח.

האם המשכורת הזו הגיונית למקצוע? האם לדעתכם במקומות אחרים יש סיכוי לקבל משכורת גבוהה יותר ובין אם זה לחזור לצבא קבע? (שם אני יכול להרוויח בסביבות 5500 בתור התחלה)

אשמח לשמוע את דעתכם.

הערה- אני משלב עם העבודה לימודים.

• אחראי פורום
פורסם

כשאתה כותב שאתה משלב לימודים עם העבודה, זה אומר שאתה לא מגיע להקיף של משרה מלאה?

אם כן, אז מה אחוז המשרה שלך?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מה המשכורת השעתית של אבט"שניק? וקצין תורן? ואחד שלא סופרים לו שעות נוספות? ואחד שצריך להגיע לכל מיני כנסים בקצה השני של העולם אחרת יכתוב תחקיר? וכזה שמתגלח, מצחצח נעליים ומדגם את עצמו כל בוקר? מסתפר בתספורת של לא יותר מ-5 סנטימטרים אורך? ואחד שצריך לשכנע למה מגיע לו אישור לימודים ולא לאחר? אחד שאוכל אוכל מגעיל ואין לו ברירה?

עזוב, 1200 שקל הם סכום זעום כדי לא להיות "חייל".

משכנתא זה קל

פורסם

מהיכן אתה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
התעריף השעתי הוגן למדיי בהתחשב שזאת סה"כ משרה של טכנאי PC.

זה בכלל עומד בכללי שכר מינימום? גם אם כן - אני משוכנע שזה לא רחוק משם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מינימום זה 20.70.

בתמיכה טכנית מקבלים כ 23 ש"ח לא כולל בונוסים.

לאדם שהוא טכנאי מחשבים 26 ש"ח השכר הוגן. הכל כמובן פונ' של כמה שעות חודשיות הוא עובד.

בחברת הייטק לדעתי עם אחריות גדולה יותר ניתן לסחוט עוד כמה שקלים.

איתמר אני עבדתי הרבה שנים בתור מהל רשת בחברת מחשבים, אבל בשבילי תמיד ידעתי שזאת רק עצירת ביניים ללימודי תואר. אם אתה לא הופך להיות איזה בורג חשוב במערת אין כולכך לאן להיתפתח.

צבא זה לא פתרון, לימודים מקצועיים כן!

פורסם

לא יודע מה הקישורים הנוספים שלך , אבל אם תלך לעבוד אפילו מוכר מחשבים ברשת מסודר , ב 6 שעות ביום תעבור את השכר הנ"ל ותגיע לאיזור ה 5500 +נטו אחרי בונוסים . זה לא שכר ריאלי לדעתי , אלה אם כן יש לך הטבות נוספות כגון רכב, טלפון.

פעם מישהו אמר לי משפט שהצדיק את עצמו במשך השנים :

"אם אתה רוצה לשדרג את השכר שלך בדרך הכי מהירה , תחליף מקום עבודה ".

בשלוש שנים האחרונות שילשתי את השכר שלי בדיוק באותה הדרך, ואני עובד פחות .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...